Conflict: Denied Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Jó ezt tudni :D
De viszont télleg nem az összes módon kerestem. De télleg mindenhogy beírtam. Annyira nem kartam fölösleges topkot nyitni...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

grebber
Keresõ már nagyon régóta nem müködik csak a régebbi topikokat adja ki.

Next PC upgrade: 2022

Synit HUN
Akkor mire van a keresõ amit topiknyitáskor felajánl?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

grebber
Létezõ összes modon biztos nem kerested:

Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelsõ játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.És már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!

Synit HUN
Az a mocskos qrva karasõ! Napok óta keresem! A létezõ összes módon! Gratula sg!

grebber
Zárva lesz a topik mivel van már neki.

Conflict: Denied Ops

Synit HUN
Megjelen a játék demoja amit a hivatalos oldalról lehet letölteni. Érdekes, sztem elég Jerichos lett az irányítás, de a coop majd megdobja. A demoból nekem még nem sok jött le így egyedül játszva, de sztem ezt az elejétõl kezdve cooperatívban kell játszani. Sztem egy próbát megér a játék.