Conflict: Denied Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó ezt tudni :D
De viszont télleg nem az összes módon kerestem. De télleg mindenhogy beírtam. Annyira nem kartam fölösleges topkot nyitni...
De viszont télleg nem az összes módon kerestem. De télleg mindenhogy beírtam. Annyira nem kartam fölösleges topkot nyitni...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Keresõ már nagyon régóta nem müködik csak a régebbi topikokat adja ki.
Next PC upgrade: 2022
Akkor mire van a keresõ amit topiknyitáskor felajánl?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Létezõ összes modon biztos nem kerested:
Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelsõ játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.És már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!
Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelsõ játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.És már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!
Next PC upgrade: 2022
Az a mocskos qrva karasõ! Napok óta keresem! A létezõ összes módon! Gratula sg!
Megjelen a játék demoja amit a hivatalos oldalról lehet letölteni. Érdekes, sztem elég Jerichos lett az irányítás, de a coop majd megdobja. A demoból nekem még nem sok jött le így egyedül játszva, de sztem ezt az elejétõl kezdve cooperatívban kell játszani. Sztem egy próbát megér a játék.