Átlátszó kenyérpirító
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a designt-t nézem iToaster lesz a neve. 😄
egymás mellett is lehet a három, pl. hosszabb az üveglap.
<#eljen>#eljen>
primo:3nak egymás mellett nincs értelme, gondolkodj már! Üveg tehát hiába látszana át ha mind2 oldalról egy másik eltakarja 😊
primo:3nak egymás mellett nincs értelme, gondolkodj már! Üveg tehát hiába látszana át ha mind2 oldalról egy másik eltakarja 😊
Ez csak koncepció, gondolom nyugodtan lehet még rakni mellé 1-2-3 üveglapot és akkor 1-2-3 pirítóssal többet is lehet vele csinálni.
Az üveg hõkapacitása zéró, azaz azonnal lehûl amint nem fûtik. De lehet hogy alul van benne egy kidobomechanizmus, vagy pl. a hátsó lapot le lehet hajtani egy karral, szóval simán kiemeled belõle. Kétlem hogy erre ne gondoltak volna.
Nagyobb gondnak tartom, hogy egyszerre csak egy piritost lehet vele megcsinálni.
Nagyobb gondnak tartom, hogy egyszerre csak egy piritost lehet vele megcsinálni.
Hû mekkora hír. Na de én is elolvastam végülis.
Viszont koncepció ide vagy oda, így ránézésre ebbõl nem igazán lehet kivenni azt a kenyérszeletet... Vagy megégetem a kezem, vagy megkarcolom az üveget valamivel.
Viszont koncepció ide vagy oda, így ránézésre ebbõl nem igazán lehet kivenni azt a kenyérszeletet... Vagy megégetem a kezem, vagy megkarcolom az üveget valamivel.