Pon & Zi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ezek naggyon helyes kis képek/animációk/

Trisztin
én meg egy ilyet találtam 😊 szerintem aranyos 😊 bár nem fogok vadászni rá a neten 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Történetük

Pon és Zi két szerelmes kis aranyos rajzfilm karakter, akiket Jeff Thomas rajzolt meg.
2004 utolsó néhány hónapjában kezdte el rajzolni Pont és Zit. A karekterek szürkék és névtelenek, akiket eröszakos, bizakodó, humoros helyzetekbe tesz.Amint az internetes galériát egyre többen látogatták, elhatározta, hogy fejleszti a karektereket. 2004 decemberében már képregényeket rajzolt.Úgy döntött egy színnel kijelöli mindegyik karaktert, és jellemvonásokat is kialakított nekik. A kék és sárga szín melett döntött. de még mindig nem volt nevük a karektereknek. Megállapította, hohy ezeknek a kis karaktereknek rövid és egyszerü névre lenne szükségük. A kéket elnevezte Zinek, de a sárgával báj bajban volt. Aztán az öccse tanácsolta a Pon nevet, ami müködött is.

eGYES EMBEREKNEK BEJÖNNEK AZ ILYESFAJTA MÛVÉSZETI TELJESÍTMÉNYEK 😄 ÉN MONDJUK ODAVAGYOK AZ ILYEN KÉPEKÉRT.MEG RAJZOLÁS IS KÖZEL ÁLL HOZZÁM 😊

gercse
én ezt láttam egyszer, amikor zenét kerestem, nem rossz...

Brolly
jajj, ezeket szeretem😊 de magyarba nincs véletlenül, nem nagyon vok angolos😞

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

-.-

PíszLávJuniti
salad finger stílus

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sephi
Jézusom!! Mi ez a förtelem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KÉpek:
kép1
kép2
kép3
No holnap még folyatatom a képeket felrakdosni

Mondjuk egy babafeelingû fiú és lány 😄

Ér hát<#wink>

Mert Pon és Zi .egy fiú és egy lány .Az õk kapcsolatáról szól ez a történet.

tugyiti
Én ponzi rajongó vagyok az is ér?
whiskeyman
és ezt miért a Fiúk, lányok, kapcsolatokba kellett? <#wilting>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

HEllo ide kérnénk Pon és Zi rajongókat :
Kérésre feltehet képeket és képregényeket is 😄