17
Pon és Zi avagy hódító képek
-
batmunkh #17 ja ezek naggyon helyes kis képek/animációk/ -
#16 én meg egy ilyet találtam :) szerintem aranyos :) bár nem fogok vadászni rá a neten :)
-
batmunkh #15 Történetük
Pon és Zi két szerelmes kis aranyos rajzfilm karakter, akiket Jeff Thomas rajzolt meg.
2004 utolsó néhány hónapjában kezdte el rajzolni Pont és Zit. A karekterek szürkék és névtelenek, akiket eröszakos, bizakodó, humoros helyzetekbe tesz.Amint az internetes galériát egyre többen látogatták, elhatározta, hogy fejleszti a karektereket. 2004 decemberében már képregényeket rajzolt.Úgy döntött egy színnel kijelöli mindegyik karaktert, és jellemvonásokat is kialakított nekik. A kék és sárga szín melett döntött. de még mindig nem volt nevük a karektereknek. Megállapította, hohy ezeknek a kis karaktereknek rövid és egyszerü névre lenne szükségük. A kéket elnevezte Zinek, de a sárgával báj bajban volt. Aztán az öccse tanácsolta a Pon nevet, ami müködött is.
-
batmunkh #14 eGYES EMBEREKNEK BEJÖNNEK AZ ILYESFAJTA MŰVÉSZETI TELJESÍTMÉNYEK :D ÉN MONDJUK ODAVAGYOK AZ ILYEN KÉPEKÉRT.MEG RAJZOLÁS IS KÖZEL ÁLL HOZZÁM :) -
#13 én ezt láttam egyszer, amikor zenét kerestem, nem rossz... -
#12 jajj, ezeket szeretem:) de magyarba nincs véletlenül, nem nagyon vok angolos:( -
bracsek #11 -
batmunkh #10 -.- -
#9 salad finger stílus -
#8 Jézusom!! Mi ez a förtelem? -
batmunkh #7 KÉpek:
kép1
kép2
kép3
No holnap még folyatatom a képeket felrakdosni -
batmunkh #6 Mondjuk egy babafeelingű fiú és lány :D -
batmunkh #5 Ér hát -
batmunkh #4 Mert Pon és Zi .egy fiú és egy lány .Az ők kapcsolatáról szól ez a történet. -
#3 Én ponzi rajongó vagyok az is ér? -
#2 és ezt miért a Fiúk, lányok, kapcsolatokba kellett? -
batmunkh #1 HEllo ide kérnénk Pon és Zi rajongókat :
Kérésre feltehet képeket és képregényeket is :D