Bővült a a StarCraft 2 oldala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár kissé régi ez a hír, de idevágó infó:
Egy másik magyar oldal is elindult kb 2 hónapja, friss hírekkel, képekkel és átfogó egység adatbázissal. Az oldalon épp egy tippverseny zajlik, melynek nyereménye a megjelenõ StarCraft 2.
Részletek az oldalon: Replays.hu StarCraft 2 részleg
Egy másik magyar oldal is elindult kb 2 hónapja, friss hírekkel, képekkel és átfogó egység adatbázissal. Az oldalon épp egy tippverseny zajlik, melynek nyereménye a megjelenõ StarCraft 2.
Részletek az oldalon: Replays.hu StarCraft 2 részleg
A játéknak egyáltalán nincs elavult grafikája mondjatok már nekem legalább 5 olyan stratégia játékot ami szebb ennél jobbak az efektek meg ilyenek....... Mit kell fikázni idióták??
starcraft2.hu lawl, grafika szar, tartalom szar, a szerkesztok nem ertenek a multiplayerhez (akarmennyire faj az sc multi jatek, nem a kampanyt toljak 10 eve), kijon a jatek es majd elkampanyozgatnak, az embereket meg nem erdekli majd a zerg hatos palya rejtett kuldetese, mert mire ti vegigviszitek, a hardcore gamerek mar a masodik klanjukat fogjak alapitani
kkthxbai <#taps>#taps>

kkthxbai <#taps>#taps>

grafikailag elmaradott? 😄
hát ez úgy hülyeség, ahogy van.
hát ez úgy hülyeség, ahogy van.
Fognak rajta még szépíteni, ez biztos.
Én nem az oldalra mondtam, hanem a játékra😄 Nagyon esetlen.
Na, örülök, hogy megvédtétek az oldalt, nekem is tetszik, tökéletes így.
Darc1n tudom, azert nem mondtam semmit 😄
wake up and drive...
Én sem értem a cikkíró állítását az elmaradott grafikával kapcsoltaban, de szerintem tökéletes!
Thx a sok elismerést, a "kissé elmaradott grafika" kijelentéshez meg annyit, hogy hiszem, ha látok jobbat 😊.
Nite és kanduhr, van a véleménynyilvánításnak civilizált módja is..
Nite és kanduhr, van a véleménynyilvánításnak civilizált módja is..
Fujj de gyökér a design:S
starcraft2.hu mint elso, igazan mervado 😄
inkabb nem mondok erre semmit 😄DD
inkabb nem mondok erre semmit 😄DD
wake up and drive...
A Starcraft2.hu nem elavult grafikájú...csak képzelõerõ kell hozzá! :-) Egyébként ha túl csili-vili lenne:
1. lassan töltene be, mint pl. az eredeti oldal (starcraft2.com)
2. nem lehetne ilyen jól eligazodni
1. lassan töltene be, mint pl. az eredeti oldal (starcraft2.com)
2. nem lehetne ilyen jól eligazodni
Meg ne változtassanak semmit, jó lesz ez így ahogy van 😊
Szerintem csak rossz szóhasználatról van szó.
Nem a grafika elmaradott, hanem a stílus, de az tényleg!
Bár nem érzem, hogy ez baj lenne, fõleg egy rajongói oldal esetében....
Bár az FPS-eknél már csak a grafika számít, de szerencsére a weboldalaknál még a tartalom a lényeg 😊
Nem a grafika elmaradott, hanem a stílus, de az tényleg!
Bár nem érzem, hogy ez baj lenne, fõleg egy rajongói oldal esetében....
Bár az FPS-eknél már csak a grafika számít, de szerencsére a weboldalaknál még a tartalom a lényeg 😊
A Starcraft2.hu elavult grafikájú???!!! Ebben az esetben szerintem ne is hasonlítsuk össze az SG "grafikájával"😄.
Együtt érzek veled! 😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
mikor jön mááááááááár 😊