Végre mindenki elfogadja az Oscar-jelöléseket?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS: Én egy szóval sem mondtam, hogy a legjobb filmnek járó díjat ítélném oda neki....tudod ung ur több kategóriában is osztják az Oscart(ezért sem kell fizetned)<#buck>#buck>
ung ur látom te értesz hozzá.....azt sem tudod mi a különbség a fõcímdal meg a filmzene között. Amire te gondolsz az "idétlen rock" az a film fõcímdala amit a Nine Inch Nails kreált...... a filmzene tudod az az ami a film alatt megy(nem kell fizetni az ingyenleckéért) és azt Tyler Bates szerezte és semmi kifogásolható nincs benne.
Szerintem a 300 kiváló szórakozásnak és a látvány/hangeffekt és hasonló kategóriába lehetne jelölni, Butler pedig nem csak ordibált benne, csak hozta a forgatókönyvírók által elképzelt Leonidast. Amúgy meg szerintem jobb egy jó nõt dugni mint egy csúnyát...<#beka3>#beka3>
Ne röhögtessetek már a 300-al. Tucatszínész Butler ordibálásáért Oscart? Bár a Túl a barátságon után bámi lehet. 300 zenéje idétlen rock, talán lehetne a legjobb film ilyen alapon a Pókica vagy a Karib is.
AMI LÁTVÁNYOS AZ NEM MINDIG JÓ!!!! A jó film nem a popcorn mozi.
Mint ahogy a jó nõ definíciója sem külsõ alapján történik.
AMI LÁTVÁNYOS AZ NEM MINDIG JÓ!!!! A jó film nem a popcorn mozi.
Mint ahogy a jó nõ definíciója sem külsõ alapján történik.
Az I am legend a jövõ évin lesz majd jelölve ( ha lesz)
Nagy hiányzó viszont legalábbis szerintem a 300 amely több kategóriában is megérdemelne egy szobrocskát........Gerard Butler kurva jó volt,a film zenéje is ott van rendesen, az operatõri munka is király na és persze látványnak sem volt utolsó
Nagy hiányzó viszont legalábbis szerintem a 300 amely több kategóriában is megérdemelne egy szobrocskát........Gerard Butler kurva jó volt,a film zenéje is ott van rendesen, az operatõri munka is király na és persze látványnak sem volt utolsó
Tegnap este megnéztem a No Country for old men c. filmt. Nem volt rossz cucc, eza Javier Bardem srác pedig megérdemli a szobrocskát.
Nah, gyertek flame-elni!
"Pusta erö és ötleteség és voala ZUZÁS!"
"Pusta erö és ötleteség és voala ZUZÁS!"
Nincs nagy hiányzó?? I am legend! :D
Na,jöhet a flamewar... Én csak annyit mondok hozzá hogy lock pwnz!
Na,jöhet a flamewar... Én csak annyit mondok hozzá hogy lock pwnz!