8
  • debut12
    #8
    Az a gáz, nem én vettem, kaptam ajándékba, és nincs nálam a garlevél. Több mint 1 éves, ha nem muszáj, nem szívesen b@sztatnám az illetőt akitől kaptam.
  • babajaga
    #7
    Hát azt neked kellene tudnod hogy amikor vetted mennyi garanciát adtak rá.1995-ben pld a forgalmazók sok gépre felemelték két évre a garanciát, majd később visszavették egy évre.
  • debut12
    #6
    Régebbi Sony gépekre 1 vagy 2 év garancia van? Most kezd behalni a vaku a DSC P200asomon, az E.World szerint csak 1 év van, de ez számomra furcsa.
  • babajaga
    #5
    "A mosolykereső funkció vár a felvétel elkészítésével, amíg a fényképalany el nem mosolyogja magát, s csak ekkor oldja ki az exponáló gombot. "

    A hülyeségnek nincs határa!
  • Juszufka
    #4
    Jók a képek, csak legközelebb a fényképezőgépeket retusáljátok le róluk, zavaróan eltakarják a modelleket.
  • humaninsect
    #3
    dehogy elég a látásmód, ha egy pici szürkületben már undorítóan zajosak a képek
  • Gerygrey
    #2
    Megvan a helye a kiskompaktoknak. Akinek megvan hozzá a látásmódja, az kiskompakttal is szebb képet csinál, mint Pistike az EOS450D-vel. Az átlagfelhasználónak teljesen jók ezek a gépek.

    Én csak az ilyen "arcfelismerő technológia" és társain vagyok kiakadva. Fölösleges marhaságokkal telezsúfolják a gépeket, ráírnak valami jó sok számot hogy 34 és fél gigapixel, meg ilyen funkció olyan extra, hogy elhitessék az emberekkel hogy ezek tényleg tudnak is valamit és érdemes őket megvenni. Közben egykutya az összes, tökmindegy melyiket választja az átlagember, jóformán elég színt és formát nézni. Ahogy az automata váltós kis Yarisnak is megvan a helye az autópiacon, úgy a fullautomata hitelkártya vastagságú ultrakompakt gépnek is a fényképezők között. Csak ne akarják azt elhitetni az emberrel, hogy az automata váltós Yarissal profi streetracer lesz az emberből :)

    Különben én is egy DLSR gépen gondolkodom, mert most egy ilyen jópár éves gagyi gazdaságos kiskompakt van, de akkoriban még ezekre is odafigyeltek. Most meg már használtan megveszek egy 300D-t egy ilyen kutyafelismerővel és optikai túróscsuszával szerelt gép áráért.
  • ension
    #1
    Oh a nő gyönyörű a 3. képen...és a "W" sorozatban a fekete gép nagyon tetszik, de ha már fényképezőt vennék akkor az komolyabb gép lenne...sosem voltam oda ezekért a kis kompaktokért.
    Kattingatni biztos jó, lehet, hogy szonobság amit mondok, de számomra hobbi fotósként is sokkal többet mutat minden szempontból, és igényesebb egy DSLR gép, mert ha már fotózom akkor érezzem, hogy tényleg "van valami a kezemben"