LighterTricks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyelj én megcsinálnám:
ha lenne idõm
nem lenne jobb dolgom
és egyáltalán lenne zippo-m 😄
ezek nagyából akkor teljesülnének ha egy kis falucskában kellene lennem egy ideig és nincs internet csak az a videó és valaki adna egy zippot 😊
szóval azért nem teljesen reménytelen...<#buck>#buck>
ha lenne idõm
nem lenne jobb dolgom
és egyáltalán lenne zippo-m 😄
ezek nagyából akkor teljesülnének ha egy kis falucskában kellene lennem egy ideig és nincs internet csak az a videó és valaki adna egy zippot 😊
szóval azért nem teljesen reménytelen...<#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Engem érdekelne, csak baromira lusta vagyok.
Amúgy ez nem fért el a sima Zippo topic? Ott is beszélgettek trükkökrõl.
Amúgy ez nem fért el a sima Zippo topic? Ott is beszélgettek trükkökrõl.
Nekem van Zippom, de trükköket nem igazán tudok. 1-2 alapot aztán ki is fújt a tudományom😄
Off: Akinek van zippoja, annak is tök gyorsan kifogy belõle a benzin, ha csak úgy áll és nem használom?
On.
Off: Akinek van zippoja, annak is tök gyorsan kifogy belõle a benzin, ha csak úgy áll és nem használom?
On.
tescos öngyújtós trükköt akarok (y)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
az a jobbik eset😄 (a rosszabiknál a majdnem szó mellõzve van xD)
Amúgy én valahogy nem szeretek a tûzzel játszani mióta égõ gyufa hajítás közben az égõ gyufát felém dobták és kiégette a pólóm:S
Amúgy én valahogy nem szeretek a tûzzel játszani mióta égõ gyufa hajítás közben az égõ gyufát felém dobták és kiégette a pólóm:S
A türelem rozsdát terem.