Újabb OLED-billentyûzetek érkezhetnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg nehezen hiszem, h a Razer billentyüit überelni fgoja (gondolok itt a Tarantulára)
Az orosz gyerek már legalább bemutatott egy mûködõt.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
HP+
(copyright by kvp)
Töredéke lenne az ára is.
Az érintõképernyõ meg szerintem bukta, mert nincs visszaigazolás a vakon gépelésnél, hogy hol is vannak az újjaid, tehát néha le kell nézni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
gyanitom meg az erintokepernyo is olcsobb ennel a csodanal.
Mintha lett volna már ledes kijelzésû billentyûzet, csak valószínûleg eltûnt az érdektelenség süllyeszõjében.
Amúgy a karakterkiosztást te is megváltoztathatod, a billentyûzet kiosztását is ha átrakosgatod a gombokat. 😊
Persze váltogatni nem fogsz tudni több kiosztás közt, de ha veszel 4-5 gombozatot és midegyiket máshogy pakolod akkor is jóval olcsóbb mint egy ilyen 😄
Nekem inkább a gombok világítása hiányzik sötétben. Tudom, vannak ilyenek de azok elég elcseszettek többnyire.
Minden jog fenntartva!
\"The voices are back... Excellent.\"
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.