14
-
Roli #14 Már a 350D-t nem sehonnan sem lehet újonnan beszerezni nyár körül? Akkor a 400D ára menne le arra szintre, mert láttam 350D-t most nemrég annyiért amennyiért annak idején az S2-st vesztegették. -
Cat #13 http://www.sg.hu/cikkek/57016/uj_canon_slr_ek_varhatok_januarban -
aroncohen #12 Kedves Gladiator, remélem tisztában vagy vele, hogy ez a Canon privát, kis kaliberű bejelentéssorozata volt.
Várjuk csak ki szépen a PMA expót. Ott valószínűleg az 5D utódját (7D vagy %d mark II) mutatják be.
Egyébként meg...semmilyen fejlesztést sem kell feltétlenül édeskevésnek titulálni, főleg, hogy egy olyan modellről van szó ami rengeteg embernek igenis nagyon-nagyon sokat jelent.
U. i.: azért az igaz, hogy valami komolyabb bejelentést én is várok ;). -
#11 DSLR részen ez édes kevés... -
Thrawn #10 Hardveres "újításként" ott van a 12,2 mp-s érzékelő, hogy az Isten rogyasztaná rájuk az eget. Vagy inkább azokra, akik ezt az egész őrületet generálják. -
aDannyBoy #9 idióta -
wOlFbYTe #8 "olvasóink" már hetek óta a kapcsolódó cikket várták, sejtve hogy a másfél éves ciklus miatt most volt esedékes a megfizethető kategóriájú DSLR modell vérfrissítése -
Emmegki #7 Olvasóink a Canon fizetett hirdetését láthatták. -
intrex #6 Igen nagy fejlődés a 400D-hez képest, hogy 14 bites lett a RAW formátuma.
És nekem az is tetszik benne hogy végre tud folyamatos időzített felvételeket készíteni. -
intrex #5 Darth Sith:http://www.dpreview.com/news/0801/08012403canoneos450d.asp -
Kovász #4 Engem a Canon bridge gépe érdekelne, az IS5 utódja (már ha lesz ilyen). Néztem elég alapos teszteket, és sajnos a Panasonic (FZ18), ami alapvetően azért mégse egy fényképezőgép márka, szinte minden tekintetben jobb, mint a Canon gépe...:( Úgyhogy remélem, hogy összehoznak idén vmi jót (az obit pl. már lecserélhetnék, mert már az IS2 óta ugyanaz van, és kicsit eljárt már felette az idő). -
#3 lehet h beruházok egy 400D-re, bár kérdés h a 450D mennyivel fog többet tudni mint a 400D. Mert pl a mark3-ban a sok újítás közepedte elbaszták a focus-t és ha sorozat képet csinál az ember pl 9kép/sec akkor kb minden harmadiknál elcsúszik a fókusz és kissé idegesítő egy milli+ gépnél. Szval remélem ilyen alapszintü baklövéseket nem csináltak. Hardveresen lesz valami újítás a 400D-hez képest? szoftveresen? -
fade2black #2 350Dé nemigen. esetleg 400Dé. -
Roli #1 No úgy látom menni fog lefelé a 350D ára idén :))