Van képünk hozzá: Narnia krónikái 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért nyomulnék ilyen ruhákban... Vagy inkább egy tier 6 szett IRL.. hm ..
nekem ez bejövõs, mind könyvben, mint filmen.
korhatár nélküli film, tehát családi mozinak ideális, kislányom örül is a beszélõ állatoknak 😊
a zenéje meg vitán felül nagyon király, harry gregson-williams szerezte, aki a metal gear-sorozat zenéit is készítette! már csak ezért is érdemes megnézni.
egy dolog nem tetszett a filmen, hogy hiába a "gyûrûkurás" weta csinálta a fegyvereket és a páncélokat, valahogy túl sterilnek tûnik minden.
korhatár nélküli film, tehát családi mozinak ideális, kislányom örül is a beszélõ állatoknak 😊
a zenéje meg vitán felül nagyon király, harry gregson-williams szerezte, aki a metal gear-sorozat zenéit is készítette! már csak ezért is érdemes megnézni.
egy dolog nem tetszett a filmen, hogy hiába a "gyûrûkurás" weta csinálta a fegyvereket és a páncélokat, valahogy túl sterilnek tûnik minden.
Nézd, a film tényleg gyenge, de a könyv jó. Legalábbis mesének jó, persze ha fantasynek veszed, akkor rossz. Csakhogy a Narnia nem fantasy, hisz ennyi erõvel fantasy az összes Grimm-mese, meg a Hófehérke.
OFF: Harry Potterrõl személyes vélemény: nem adnám 15 év alatti gyerek kezébe.
OFF: Harry Potterrõl személyes vélemény: nem adnám 15 év alatti gyerek kezébe.
Arra hogy mennyire szar a film akkor ennyi talán elég is. 😄 nálam is ahogy minden ismerösömnél a gyerek szinészektõl állt feel a szõr a hátamon egyrészt gyengék nem odaillõk és nem szinészek vagy ha igen rossz tanáruk volt. 😊 A film története is röhej a már emlitett télapó, az oroszlán is viccesen hat számomra fõleg Liam Neeson hangján õ nem ilyen szerepekrõl ismerszik. A film zenéje még egész jó és a csata a végén de más top 10 worst igen. A könyv lehet jó de ha ilyen a film akkor a könyv is hasonló nem ? Ehhez képest akkor a Harry Potter komoly dráma és horror.
Andrews, mire nem tudsz mit mondani? Arra, hogy gyerekeknek szól? Ha igen, légyszi mondj vmit, hogy miért lenne a Narnia felnõtteknek szóló?
Amúgy a film tényleg elég gyenge, de a könyvek nagyon is szép mesék. Fõleg gyerekeknek, illetve mese-szeretõ felnõtteknek.
Amúgy a film tényleg elég gyenge, de a könyvek nagyon is szép mesék. Fõleg gyerekeknek, illetve mese-szeretõ felnõtteknek.
Hipergyenge volt az elsõ rész. A TOP 10 ócska filmek közé simán befére.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Háh végre valaki más is rajtam kivül akit halálra idegesítenek a gyerekek a filmben. A két lány listavezetõ nálam bicsikakinyílás kategóriában... <#schmoll2>#schmoll2>
lol, szegény rumi megsértõdött...
vagy csak nem fikáz mindent a világon?😉
Sliderx: A könyvet nem olvastam ( nem is érdekel), de a filmet láttam és mindennek nevezném csak remekmûnek nem.......gyenge gyerekszínészek,pedofil kecskék, beszélõ hódok és még sorolhatnám......ám legyen,tiszteletben tartom a véleményedet.Ez a te szinvonaladnak megfelel, ez a giccsparádé(csak sajnálni tudlak,hogy nem láttál még igazi remekmûveket)de a jó ***** édesanyádat hülyézd le azért mert valakinek nem tetszik. De ugye nincs harag?
Hehehe. Erre nem tok mit mondani nem is akarok inkább jobb úgy. 😄 Amikor bejött a télapó a filmben hanyatt estünk a röhögéstõl Epic Movien nem nevettünk na ha ezt oda berakták volna akkor az is jó film lehetett volna. 😄
Az egész a hangos (mese) könyvekkel kezdõdött szerintem. Hallotam a Dragonlance egyik kötetét ilyen elbeszélõs mesekazettán. Persze jól le van rövidítve. Szánalmas volt, bár valószinüleg nem én voltam a célközönség.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez mitõl remekmû? Ha neked tetszik jól van, de ne legyn már más hülye mert neki(k) meg nem!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A BCC-s tévésorozat sokkal jobb volt a gagyi látványefektekkel együtt is, mint az elsõ moziverzió. Szerintem. Fõként a gyerekszinészek voltak írtó gyengék benne, mert tele volt olyan dramatúrgiai hibákkal, hogy aki nem olvasta a könyvet az értetlenkedve nézte, hogy mots mi van?
Pl. amikor elmennek seregeket gyûjteni az több hétig tart, a mozifilmben meg úgy tünik, hogy vágtáznak az oroszlánnal egyet az erdõben azt össze is gyûlt a sereg. Szóval a könyvek lehetnek jók, de ha a következõ moziverzió is ilyen lesz, akkor inkább ne ...
Blasta, ha olyan kevésbé alapmûveket, mint a Grincs vagy a Balszerencse áradása, megcsinálnak, akkor pont egy sokkal híresebb fantasy ciklus miért maradna ki? Tudjuk, hogy hála a tévékészülékeknek és a szülõk rá nem érésének egyre több az olvasási problémával küzdõ gyerek. ha olvasni nem tudnak, meg kell csinálni filmben ... ez van.
Pl. amikor elmennek seregeket gyûjteni az több hétig tart, a mozifilmben meg úgy tünik, hogy vágtáznak az oroszlánnal egyet az erdõben azt össze is gyûlt a sereg. Szóval a könyvek lehetnek jók, de ha a következõ moziverzió is ilyen lesz, akkor inkább ne ...
Blasta, ha olyan kevésbé alapmûveket, mint a Grincs vagy a Balszerencse áradása, megcsinálnak, akkor pont egy sokkal híresebb fantasy ciklus miért maradna ki? Tudjuk, hogy hála a tévékészülékeknek és a szülõk rá nem érésének egyre több az olvasási problémával küzdõ gyerek. ha olvasni nem tudnak, meg kell csinálni filmben ... ez van.
vagy pedig nem vesz be mindent, amit hollywood eléjük tol. (ilyet sem olvastam még, hogy a film remekmû😊
Mind a könyv mind a film remekmû, aki ezt nem látja az vagy vak, vagy hülye.
Nem tudom, miért terjedt el a Narniáról, hogy felnõtteknek szánta az író. Aki olvasta a könyveket, annak egyértelmû gyerekeknek íródott, szóval a film is ugyanennek a korosztálynak szól.