20
-
Loverman #20 azért nyomulnék ilyen ruhákban... Vagy inkább egy tier 6 szett IRL.. hm .. -
rolika #19 nekem ez bejövős, mind könyvben, mint filmen.
korhatár nélküli film, tehát családi mozinak ideális, kislányom örül is a beszélő állatoknak :)
a zenéje meg vitán felül nagyon király, harry gregson-williams szerezte, aki a metal gear-sorozat zenéit is készítette! már csak ezért is érdemes megnézni.
egy dolog nem tetszett a filmen, hogy hiába a "gyűrűkurás" weta csinálta a fegyvereket és a páncélokat, valahogy túl sterilnek tűnik minden. -
#18 Jajj, de hamvas. Jajj, de érintetlen. Jajj de gagyi az a CGI oroszlán... -
Wattancsu #17 Nézd, a film tényleg gyenge, de a könyv jó. Legalábbis mesének jó, persze ha fantasynek veszed, akkor rossz. Csakhogy a Narnia nem fantasy, hisz ennyi erővel fantasy az összes Grimm-mese, meg a Hófehérke.
OFF: Harry Potterről személyes vélemény: nem adnám 15 év alatti gyerek kezébe. -
Andrews2007 #16 Arra hogy mennyire szar a film akkor ennyi talán elég is. :D nálam is ahogy minden ismerösömnél a gyerek szinészektől állt feel a szőr a hátamon egyrészt gyengék nem odaillők és nem szinészek vagy ha igen rossz tanáruk volt. :) A film története is röhej a már emlitett télapó, az oroszlán is viccesen hat számomra főleg Liam Neeson hangján ő nem ilyen szerepekről ismerszik. A film zenéje még egész jó és a csata a végén de más top 10 worst igen. A könyv lehet jó de ha ilyen a film akkor a könyv is hasonló nem ? Ehhez képest akkor a Harry Potter komoly dráma és horror. -
Wattancsu #15 Andrews, mire nem tudsz mit mondani? Arra, hogy gyerekeknek szól? Ha igen, légyszi mondj vmit, hogy miért lenne a Narnia felnőtteknek szóló?
Amúgy a film tényleg elég gyenge, de a könyvek nagyon is szép mesék. Főleg gyerekeknek, illetve mese-szerető felnőtteknek. -
#14 Hipergyenge volt az első rész. A TOP 10 ócska filmek közé simán befére. -
Szilvi79 #13 Háh végre valaki más is rajtam kivül akit halálra idegesítenek a gyerekek a filmben. A két lány listavezető nálam bicsikakinyílás kategóriában... -
Loverman #12 lol, szegény rumi megsértődött... -
Loverman #11 vagy csak nem fikáz mindent a világon?;) -
#10 hehe ez jó volt -
CaptainRumi #9 Sliderx: A könyvet nem olvastam ( nem is érdekel), de a filmet láttam és mindennek nevezném csak remekműnek nem.......gyenge gyerekszínészek,pedofil kecskék, beszélő hódok és még sorolhatnám......ám legyen,tiszteletben tartom a véleményedet.Ez a te szinvonaladnak megfelel, ez a giccsparádé(csak sajnálni tudlak,hogy nem láttál még igazi remekműveket)de a jó ***** édesanyádat hülyézd le azért mert valakinek nem tetszik. De ugye nincs harag? -
Andrews2007 #8 Hehehe. Erre nem tok mit mondani nem is akarok inkább jobb úgy. :D Amikor bejött a télapó a filmben hanyatt estünk a röhögéstől Epic Movien nem nevettünk na ha ezt oda berakták volna akkor az is jó film lehetett volna. :D -
Hoz_Hun #7 Az egész a hangos (mese) könyvekkel kezdődött szerintem. Hallotam a Dragonlance egyik kötetét ilyen elbeszélős mesekazettán. Persze jól le van rövidítve. Szánalmas volt, bár valószinüleg nem én voltam a célközönség. -
Hoz_Hun #6 Ez mitől remekmű? Ha neked tetszik jól van, de ne legyn már más hülye mert neki(k) meg nem! -
Inquisitor #5 A BCC-s tévésorozat sokkal jobb volt a gagyi látványefektekkel együtt is, mint az első moziverzió. Szerintem. Főként a gyerekszinészek voltak írtó gyengék benne, mert tele volt olyan dramatúrgiai hibákkal, hogy aki nem olvasta a könyvet az értetlenkedve nézte, hogy mots mi van?
Pl. amikor elmennek seregeket gyűjteni az több hétig tart, a mozifilmben meg úgy tünik, hogy vágtáznak az oroszlánnal egyet az erdőben azt össze is gyűlt a sereg. Szóval a könyvek lehetnek jók, de ha a következő moziverzió is ilyen lesz, akkor inkább ne ...
Blasta, ha olyan kevésbé alapműveket, mint a Grincs vagy a Balszerencse áradása, megcsinálnak, akkor pont egy sokkal híresebb fantasy ciklus miért maradna ki? Tudjuk, hogy hála a tévékészülékeknek és a szülők rá nem érésének egyre több az olvasási problémával küzdő gyerek. ha olvasni nem tudnak, meg kell csinálni filmben ... ez van. -
winnie #4 vagy pedig nem vesz be mindent, amit hollywood eléjük tol. (ilyet sem olvastam még, hogy a film remekmű:) -
Sliderx #3 Mind a könyv mind a film remekmű, aki ezt nem látja az vagy vak, vagy hülye. -
Wattancsu #2 Nem tudom, miért terjedt el a Narniáról, hogy felnőtteknek szánta az író. Aki olvasta a könyveket, annak egyértelmű gyerekeknek íródott, szóval a film is ugyanennek a korosztálynak szól. -
#1 Broáááf
Mikor hal már ki a felnőtteknek is szánt-gyerekfőszereplős-beszélőállatos fentezi-mese??? A hátamon feláll a szőr ezektől :SSSS