10
-
winnie #10 "és filmek szerepelnek, amit többen láttak, nagyon beharangozták, sokat vártak tőle, mégis szar."
itt vannak a nagyon szar filmek. (miért, hányat láttál ezek közül?)
te megnéztd, hogy mik szerepelnek itt? bratz, 10 millió. daddy day camp 13 millió. i know who killed me 7 millió. baromira nem harangozták őket és senki nem látta ezeket a filmeket.
ha a te logikád alapján mennénk, akkor shrek 3-k, meg ilyesmik lennének a listán, nem? -
bippo #9 A nagyon szar filmek azert nincsenek itt, mert azok annyira szarok, hogy már nyilvánosságot sem kaptak. Az Arany Málnán nyilván olyan szinészek/nők és filmek szerepelnek, amit többen láttak, nagyon beharangozták, sokat vártak tőle, mégis szar.
Amin csodálkozom, hogy elég szűk a lista, és fedésben is vannak a jelölések. -
#8 23-as szám nagyon nem jött be... valami qrva eredetit akartak, de végig olyan érzésem volt, hogy komolytalan az egész, erősen klisés volt :-/
Next viszont jó volt, bár Cage helyett lehet, hogy bárki jobb lett volna. -
winnie #7 * Bratz
* Daddy Day Camp
* I Know Who Killed Me
* I Now Pronounce You Chuck & Larry
* Norbit
a filmek közül, hmm. a bratz nyilván ősprimitív baromság, de a csajok miatt, az eyecandy faktor miatt nézhető. az oviapu 2 gondolom tipikusan nagyon tré gyerekfilm, nem véletlenül szánták előszr csak DVD-re, de nyilván ilyesmit nem nézek meg.
az i know érdekel, nem láttam így passz. a chuck és larry fura, hiszen a többi jelölésben ott vannak olyan botrányan gyenge, igazi hollywoodi leképezés filmek, mint a next és a number 23, etekintetben meglepő, hogy bent van: siker is volt, a kritikusok sem utálták - és szerintem se gáz, de ez utóbbit nyilván mindenki lesz*rja:)
ööö, norbit. naná, értekelhetetlen, klasszikus 1/10-es film, kábé 60IQ-tól lefelé - ellenben még oscar-jelölést is kapott:O és persze jellemző módon amerikában 100 milliót hozott, de itthon irtó nagyot bukott. -
sanner011 #6 Ez az aranymálna rég nem arról szól, hogy mi a szar. :)
Mondjuk Lindsey jogos.
De Boll hiánya már bizonyíték. -
winnie #5 "Boll mester nincs a legrosszabb rendező kategóriában! :"
mivel 2007-ben egyetlen filmjét sem mutatták be az amerikai mozikban... -
#4 Hát egy kettő címmel nem értek egyet, hogy bekerültek a jelöltek be. Viszont Boll filmjeit hol vannak? :) -
Reg5 #3 A Next nem volt rossz, a 23-as szám meg 1-szer nézhető. Amúgy ezek még aránylag jó filmek, sokkal szarabbak is vannak(Boll filmjei mellett). -
#2 Boll mester nincs a legrosszabb rendező kategóriában! :D -
#1 Én nem értem ezeket a jelölteket szerintem mindegyik film nagyon jó volt.
Ezt I Know, who Killed Me most készülök megnézni.