Internet okozta öngyilkosság-járvány Walesben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szomorú ez, ha igaz. nem a valóságban élnek már az emberek.
Megint csak ugyanazt tudom mondani, hogy ez is a megfelelo oktatas/neveles hianya. Az a gyerek amelyikkel a szulok foglalkoznak es ha az otthonaba megy akkor haza megy - nem pedig haborus ovezetben erzi magat mikor belep az ajton.
Lehet a hír kacsa, és valami hülye vírusmarketinghez van szerencsénk?
És mi a baj az emósokkal? Amíg fizikailag nem ártanak a hülye, ostoba, primitív zenei stílusukkal másoknak, addig nincs semi gond (lelkileg ártanak, még pedig a szeretteiknek, és ez az, ami irtózatosan gusztustalan).
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Hajrá Vanek!!!<#hehe>#hehe>
Fogadni mernék 90% emós volt 😄 Aki hülye haljon meg mint tartja a mondás!
Hullanak az emósok <#mf1>#mf1>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Heh? Én meg már majdnem azt hittem, hogy fejlett gondolkodásmódú, civilizált társadalomban élünk!<#wow1>#wow1>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
elkeserítõ. arra azért kíváncsi vagyok, hogy milyen közösséghez kívánnak tartozni az öngyilkosság után. a halottakéhoz? (vajon iwiw-n van ilyen "közösség"?)
méghogy az evolúció nem létezik...
Szúöszájd klábödesz? imdb