Az első Star Trek teaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én inkább örültem volna egy háborúnak a 8742-vel vagy egy másik delta kvadráns beli akciódús ûr háborúnak 😊 De ha már újat nem tudtak kitalálni lessük meg milyen múltat fabrikálnak 😊 Csak ne legyen annyira gagyi mint az újabbik enterprise sorozat 😊
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Nem lehet h eppen szetszerelik a 1701est? vagy nemtom, meg kell nezni...most akkarom!!!<#hehe>#hehe>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Te valami ûrhajó gyárba dolgozol?
Amúgy is lehet, hogy olyan izgatottak, hogy véletlenül felcserélték a sorrendet. <#circling>#circling>
Amúgy is lehet, hogy olyan izgatottak, hogy véletlenül felcserélték a sorrendet. <#circling>#circling>
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Szintén moziban szeretném megnézni... csak ne lenne olyan soká a bemutató.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Úristen.mekkora gagyiii.hát csak akkor feliratozzág a gépeket,ha elkészül!
itt meg nagyba hegesztik,mikor rajta az Enterprise felirat.Úristen!!!!
ezt meg se nézem!!!!áááááá<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#help>#help><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
itt meg nagyba hegesztik,mikor rajta az Enterprise felirat.Úristen!!!!
ezt meg se nézem!!!!áááááá<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#help>#help><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
reméljük nem jut a Nemesis sorsára. Szívesen megnézném valamelyik moziban 😊
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
pedig valószinüleg itthon nem adják, nemezist se volt mozikba itthon...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sohasem voltam oda a Star Trek filmekért, de ezt (is) meg fogom azért nézni.