14
  • Xikita
    #14
    nem a politikusok, hanem a "megvezethető bírka emberek", de hidd el, ezekből van a kevesebb. egyébként a törökök, számára sértés ha learabozzák őket, mert tényleg nem azok.

    peace!
  • Sith
    #13
    Azért hozzá kéne tenni hogy Török ország nem ép a terroristáiról híres talán Mehmet Ali Agca az egyetlen kívétel, nem arról van szó hogy szentek de Török országban nem ép elvakult vallási vezetés működik.

    Valahol megértem a dolgot, mármint ha valaki teszem azt Szent Istvánt sértő videot tenne fel, azthiszem itthon mi is fel lennénk háborodva.
  • Frayer
    #12
    jovan baszki, de nem a politikusok robbantgatják fel magukat.
    De bár már ott tartanánk. Arra szivesen befizetnék.
    De az az érzésem, hogy ebben az életben nem igen fogok olyan politikust látni aki ha nem tetszik neki valami, fogja egy pár rudat és felrobbantja vele magát.

    Bár ott tartanánk már.
  • Xikita
    #11
    a magyarok örök ellensége, ők is? és ki a barátunk?
    a kollektív bűnösség soha nem vezet jóra, a bűnöket általában nem a nép, hanem a politikusok követik el a nép által. pl. parancsra, mert szerelemben-háborúban mindent lehet. te sem a magyar állam vagy, hanem a nép egy kis porszeme.
    ilyen alapon nem sok ország maradna a földön, ha mindenhova atomot szórnánk ahol megérdemlik. azt hiszem mi is kapnánk.
  • Frayer
    #10
    ohh gecc*, miért nem húzzól át törökországban és nyalod ott a törökök szaros valagát?
    Hát te nem tudod, hogy a török nép a magyarok örök ellensége? Ezek a barmok el akarták venni tőlünk az országunkat, csak akkor még voltak igazi magyarok az országban és nem adták oda, harc nélkül, nem úgy mint most. De az még a dicső magyar multban volt.
    Aztán ha olyan jó gyerekek akkor azt mivel magyarázod hogy hentes módjára kiírtottak egy fajt?
    Tudod, nemrégen volt az örmény genocidum, egyszer megcsinálták a világháború idelyén hogy mivel mindenki el van foglalva, nem veszik észre, hogy egyszer csak eltünik egy ország a keleti régióban.
    Hát akkoriban nem nagyon értek rá ilyesmivel foglalkozni a világban.
    Megcsinálták akkor, aztán később volt egy kis ejnye bejnye, meg megigérés hogy soha többet nem tesznek ilyet. Meg ők maguk sem értik hogy történhetett ez meg, biztos valami hiba miatt halt meg az a pár millió ember, nők és gyerekek is. ejnye bejnye, legközelebb jobban figyeljetek oda fiúk.
    Aztán most itt a 80 as években megint lehentelték még azt a kevés megmaradt örményt is. Megint értetlenül néztek a trökök, hogy biztos megint valami hiba volt a gépezetben. Ők nem akartak megölni több millió embert, véletlen volt.
    Mindegy hogy hány millió katonájuk van a nátóban, leszarom, nem az az érdem hogy hány katona hány embert gyilkol meg.
    A világ már ismeri ezeket a gyogyósokat, tudjuk hogy ezek úgy gondolkoznak hogy mindenki JOGOSAN ÉRDEMLI MEG A HALÁLT aki "hitetlen" azaz nem az ő vallásukat gyakorolja, tehát aki nem mohamedán azt dicsőség megölni mert akkor a paradicsomba jutsz 40 szűzzel, meg egyébb porno filmbe illő dolgokat művelhetsz velük gruppenben. Egyszóval ezért a meséért robbantgatják fel magukat az elmebetegek.
    Idő kérdése és ezek megfognak indulni felénk, majd meglátjátok, már most is nagyon erős az ellentét ezek között és a normális emberek között.
    Vannak ilyen utcai videok,hogy milyen ramazurit le tudnak vágni az utcán amikor nem tetszik nekik valami.
    Hiradóban volt hogy valami lapban megjelent mohamed karikaturája és meg akarták ezért támadni azt az országot, egy rakat hívő balhézott az utcán ott ordibáltak meg stb stb, aki néz tvt, tudja mi van ilyenkor, meg nyiltan megfenyegették az országot hogy küldik a terroristákat.
    Aki ezekkel egyetért az vagy bolond, vagy terrorista, vagy csak egyszerűen gonosz, utálja az embereket.
  • Xikita
    #9
    Felháborító buta dolgokat írtok.

    Törökország 1952 óta a nato tagja,
    A török hadsereg 1 054 750 katonájával a második legnagyobb hadsereg a NATO-ban az amerikai egyesült államok után. vajon ki dobna rájuk atomot?
    Az 1982. évi alkotmány demokratikus, világi, parlamentáris kormányformát ír elő, erős elnöki hatalommal és független bíróságokkal. Tehát ez egyetlen iszlám vallású ország ahol a vallás, és az állam két külön dolog!!!

    És ez nagy szó!
  • Darth Sith
    #8
    Tévedsz, az ovisok nem kínozzák a nőket és robbantgatnak.
  • szvini
    #7
    ezek nem normálisak, minek ilyeneknek internet? mint a rossz ovisok
  • JL666
    #6
    A legfőbb ellenérv az EU-s csatlakozás ellen, hogy ezáltal nem lát6ják a videóimat, ez sértés, nem sertés...
  • archkoven
    #5
    Hát igen, ezek sok tekintetben nem érettek az eu-ra. Nézhetjük a rendőrség kihallgatási módszereit, vagy a nők helyzetét is...
  • Frayer
    #4
    ohh hogy guvvadna ki a szemük.
    Azér mer valami fanatikus terrorista gyogyós csökkent értelmélyűt mutogatnak a tubon már be kell zárni.
    Szerintem meg őket kéne bezárni abba az országba, oszt leoltani a villanyt.
    Az frankó meg jó dolog volt mikor nemtom hány száz éven át terrorizálták europát, bemásztak ide magyarországra is.
    Az is frankó volt mikor csak úgy területszerzés végett kiírtották az örmény fajt, több millió embert pár nap alatt "system of a down"
    Az is frankó dolog hogy ők a muszlimok és ha nem hódolsz be a vallásuk előtt akkor lehentelnek mert a vallásuk szerint ez kötelességük, mert harcolniuk kell meg gyilkolniuk az istenük vallásáért.
    Én úgy érzem hogy akkor lennénk korrektek ha gyorsan intézne a világ egy jó kis megelőző csapást a törökökre, nemhogy beléphetnének az eu-ba mindenkit végkép eltörölnék törökországban. Ezek nem valók a föld életközösségébe mint ahogy a terroristák sem.
    Én azt szorgalmazom hogy mielőtt még atombombát nem kezdenek ezek is gyártani gyorsan egy megelőző atomcsapással hárítsuk el ezt a baljós háborús jövőképet.
    Lásd iránt.
    Most hogy atomprobramja van, már ők a kemény gyerekek és itt fenyegetik nyiltan a föld népeit hogy nem úgy vannak a dolgok ahogy a békés országok azt elképzelik, ha sértve érzik magukat bármikor szétkenhetik az arcunkat.
    Múltkor valmai kis csónakkal baszogatták az usa hadi flottát meg azzal viccelődtek hogy fel fognak robbanni. Mindezt csak viccből, minden előzmény és ok nélkül.
    ÉS ilyen embereknek van atombombájuk.
    A kurva fa*ba má.
  • BIZ0906
    #3
    És gondolod erre van pénzük nem? Szerintem nem.
  • Darth Sith
    #2
    megoldás: műholdas netre kell előfizetni egy másik nyugati államban, és az ott kapott login-nal onnan bejelentkezni a műholdas kapcsolattal és máris nem tudják blokkolni.. nem? Csak úgy tudják az oldalak elérését blokkolni, ha átfut az ország bizonyos központjain, amelyeket ellenőrzésük alatt tartanak, de a műholdat nem tudják az ellenőrzésük alatt tartani, mert nem az övék.
  • Luciferke
    #1
    És ezek akarnak EU tagok lenni?