26731
Battlefield Heroes
-
#697 másik motor? na az érdekes lesz. -
#696 bf3 lehet pedig így fog műxeni. -
#695 tök más lesz -
#694 bf42 és bf2 alá lesz? -
#693 bfben nem így mükszik a mod
jólenne ha lehetne plusz járgányokat belerakni -
#692 Remélem nem lesz sok mod szerver.cod4be is tököm tele van azzal hogy néha 2 perceket kell várni hogy letölstön egy custom mapot.Remélem lezs majd havas pálya -
donatus13 #691 lol:DD
XD -
#690 túl magas lett már vele az egész cucc...keress nekem laposabb puncit, oszt ha jó, akkó felteszem -
#689 hát meg azt is hogy lehessen modolni -
donatus13 #688 Azért remélem több emberes mappok is lesznek mert egy nagyobb pályán egy 64 személyes hmm:O:D -
#687 jók a képek.
Hééé Dzsóóótata hol a punci a bannerből???? -
Code92 #686 akkor legközelebb majd megpróbálkozom ezzel -
#685 Jó képek.Am vizi járművek nincsenek?Azért csak linkelni tudod a képeket mert nem jpg-re végzödik a direkt link.Ide feltudsz úgy tölteni hogy betudd rakni őket ide -
#684 azért elképzelem,hogy aktiválód a láthatatlan skillt,elugrasz budira,visszajössz és a képernyőn nem találod a karaktered XD -
#683 a boxerban rohangáló nehézgépágyus se kutya XDXD -
Code92 #682 jaja kicsit bebasz :D:D -
(tip-of-the-day szöveg állat :D) -
Code92 #680 töltés-(közkívánatra)
kéép
kéép2
kéép3
kéép4
kéép5
kéép6
kéép7
kéép8
kéép9
kéép10
kéép11
kéép12
kéép13
kéép14
kéép15
nah egy kis adag kép -
Code92 #679 nem, gyalogolsz mint állat mert a repcsit már kör elején elviszik (max 1 ember ha odaér h. felüljön a szárnyra) tankhoz is sietni kell az egyik dzsipót meg egy retardált hülyegyerek a légvédelmiágyúval szétlövi mindig... :) -
#678 De csak nyár végén,ősz elején jön :( -
n003 #677 apropó számoljung egy kicsit :) 8v8! egy röpcsi 2 tank .. röpcsi: pilóta + két maki a szárnyom, tank: drájver+gánner = 7 ember szal a maradék 1 emberke pénzfeldobással dönti el mejjik dzsippel menjen?! :DD :O -
Code92 #676 jaja, de két ember fel ülhet a szárnyra :) báár ők nem sokat érnek :D pláne hogy én meg nem tudok repcsit irányítani és bezuhanunk a csata közepébe XD -
Code92 #675 bezonyám ! :) viccet félretéve holnap lesz egy kicsit több időm és majd rakok "művészi" képeket. -
krys002 #674 tök jó, jövőhéten már nyár lesz:D -
#673 Meg a másik player aki ráül a szárnyára xD H az hogy nem esik le róla...Poont ezért jó hogy ilyen viccesre vették a dolgot igy csomó hülyeséget belelehetett rakni -
#672 repülőkön csak gépágyú van? -
#671 hát híróz esetén az open beta gyakorlatilag a játék "megjelenésével" egyenlő sztem (mivel hogy ingyenes)
valamikor nyáron :) -
krys002 #670 open beta vagy a full mikorra várható? -
#669 támogatom -
n003 #668 hát végülis te vagy a fő.öcsög :D neked kell lennije a legtöbb écnek! :D -
n003 #667 és hol a diszkógömb? :O
-
#666 Kedves kocsog-kozoseg es tobbiek!
Lenne egy rendkivul eletkepes es praktikus javaslatom !!!
Osszuk el magunk kozott Code92 beta kulcsat, mindenki napi 1-2 orat tolhatna vele, elore beosztott idoszakokkal...!
(Mondjuk lehet neki mar nem maradna hely sajnos, de hat biztos vakon es szo nelkul felaldozna magat a kozossegert!)
Na milyen ?
( ui: nem Emese-nek hivnak es NEM KELL megkoszonni, bar tudom zsenialisan es fantasztikus amit kitalaltam!!! )
-
Bala10 #665 -
#664 antiköcsög módon feltoltam az infokat tartalmazó hozzászólásokat a banner alá :) -
n003 #663 HA VAN OJJAN OLDAL AHOVA NEM LINKEL BE KÉPET MEG LESSSSSSSZZZZ NYÚÚÚÚZVVVAAAA!!!!!!!!!!
ahoz a hsz-hez vissza kell lapozni szal kuss!!
:DD -
#662 még:D -
#661 Az eltünés csak akkor történhet meg ha már bétázok -
Cat 02 #660 #503 -
n003 #659 persze hogy priviben fog megölni :DD -
#658 priviben akarod hogy megöljön?