26731
Battlefield Heroes
  • Snexi
    plusz jelecske :)
  • Minigun
    Hogy osztottad el a pontokat?
  • Snexi
    karakterem (csak hogy megtörjem a csöndet):
  • Snexi
    amúgy szerintem így ronda most a betöltőképernyő és a kliens hogy reklám helyett csak feketeség van
  • Snexi
    én nagyon sokszor szoktam magyarral találkozni

• Minigun
    Én láttam még valakit korábban HUNakármi névvel, de mire írtam volna, pont lelépett. :(
  • Minigun
    Érdekes ez... Nem jelenik meg nekem se. Jobbgomb -> kép megjelenítése -> "Forbidden You don't have permission to access /files/BFHeroesPainted_400_04.jpg on this server." -> címsorban entert nyom -> kép megjelenik -> vissza ide, itt is megjelenik. Na most ezt magyarázza meg valaki. :D
  • Gerbill
    Én még nemhogy Sg-sel, de magyarral sem találkoztam:(
  • Minigun
    Hm, a legújabb javítással megint működik, előtt pár napig csakazért se akart elindulni. Victory Village üt, nekem tetszik, meg is van a kép, amin snexivel nagyon durván vezetjük a meccset.
  • Wreck86
    nekem simán megjelenik,amúgy lehet hogy a bfh honlap nem engedi,hogy másol megjelenjen.
  • Snexi
    nem,csak úgy ha megnyitom a képeket külön ablakba
  • hardinject
    Nah ez furcsa... Nektek sem jelennek meg?
  • hardinject
    Császtok! Jó látni, hogy nem csak én várom ennyire ezt a játékot... Tegnap az egész napom azzal telt, hogy a hivatalos oldalon lógtam, és nyomkodtam az f5-öt. Persze éppen akkor nem voltam gép közelbe, amikor kiírták a nyereményjátékot...
    Nyissák már meg a bétát!!

/Felkerült pár új grafika a hivatalos oldalra:/

• Wreck86
    wow,előtte még hajszínt meg ilyet is lehet:D:D kell az a kulcs!!!
  • Snexi
    még jó hogy megmaradnak,az oldalon kell kiválasztanod hogy milyen karaktert inditasz(ott amit tocsek linkelt),kiválasztod a hajszint és az arcszörzetet,a többit már a kliensben kell megcsinálni (felöltöztetni)és minden karakternek külön kell fejlődnie
  • Wreck86
    ühüm.köszi! és ezek megmaradnak,vagy mindig újra kell kreálnod a kinézetét?
  • Gando
    értem... de minek is kérdezem? úgyis b*sznak adni kulcsot vagy kiadni...
  • Snexi
    igen ott és egy link van benne amiben megkell adnod az ea accountodat és a key-t,utána bejön az oldal rákattintasz a play now-ra és már le is szedi
  • Gando
    tényleg... hogy küldik ki a kulcsokat? e-mail?
  • Snexi
    ahogy bejön a kliens ki kell választani a karaktered és csak utána jön be a play now gomb
  • ToCsEk
    Itt lehet választani.
  • Wreck86
    kérdés: mikor választhatod ki,hogy melyik oldalon mész csatába? csak azért,mert akkor tudod meg,hogy melyik karaktert kell customizálni.
  • Snexi
    na firssités jött,eltünt a store és a reklám
  • Gando
    lehetett...
  • Snexi
    én egyszer próbálkoztam mielött nem volt kulcsom de az oldal olyankor összeomlott és azok az oldalak is amiken a válaszok voltak elrejtve
  • Wreck86
    legközelebb én is bepályázok:) 400-ból csak leesi k1:)
  • Snexi
    most már 400-at lehet nyerni?eddig csak 100-at lehetett...
  • Gando
    akkó örüjjé neki b34!

• Solid Snake
    Én nyertem egy kulcsot
  • Gando
    megint 400 key lehetőségről maradtam le... :S
  • Snexi
    nekem már sokszor dobott hibaüzit
  • ToCsEk
    felfedtem egy bugot :D
    sniper voltam dinamitot raktam a kicsi kocsira aztán be akartam szállni aztán a bfheroes exe hibát észlelt ezért leáll.. stb.. :D azért kipróbálom majd még1x :D
  • shogun6
    szerintem csak a béta lesz zárt, oda lehet majd csak örökléssel, meghívóval, szerencsével bekerülni. Amikor kiadják a teljest akkor rászabadulhat boldog-boldogtalan, csak nincs pontos kiadási dátum. Remélem max karácsonykor letölthető lesz stabil szerverekkel, bugok, hibák nélkül... Türelem BFh-t terem :)
  • Wreck86
    tényleg: bfh ts van?:)
  • Wreck86
    ja.vagy az eddigi playerek kapjanak bizonyos misszió után kulcsokat,vagy vmi.ez nem lesz így jó.sokan fognak elpártolni,ha egyszerűen nem jutnak kulcshoz.
  • Gando
    a meghívós változat az nem lenne rossz, de az nem jó hogy nyerni kell a kulcsot...
  • Wreck86
    mekkora szemétség.akkor ne írják ki hoyg play 4 free...stb. olyan lesz mint a torrentek,meghívóval lehet beregelni,majd tölteni.lol.legyen több szerver,azon elférnek a játékosok.
  • chooselee
    Mekkora trógerság,ezt a megkülönböztetést.Szégyen...
  • ToCsEk
    engem sem érint :D
  • Gando
    ha már így döntöttek akkor legalább adjanak nekem egy kulcsot oszt jóvan...