26731
Battlefield Heroes
-
#1699 plusz jelecske :) -
Minigun #1698 Hogy osztottad el a pontokat? -
#1697 karakterem (csak hogy megtörjem a csöndet):
-
#1696 amúgy szerintem így ronda most a betöltőképernyő és a kliens hogy reklám helyett csak feketeség van -
#1695 én nagyon sokszor szoktam magyarral találkozni
-
Minigun #1694 Én láttam még valakit korábban HUNakármi névvel, de mire írtam volna, pont lelépett. :( -
Minigun #1693 Érdekes ez... Nem jelenik meg nekem se. Jobbgomb -> kép megjelenítése -> "Forbidden You don't have permission to access /files/BFHeroesPainted_400_04.jpg on this server." -> címsorban entert nyom -> kép megjelenik -> vissza ide, itt is megjelenik. Na most ezt magyarázza meg valaki. :D -
#1692 Én még nemhogy Sg-sel, de magyarral sem találkoztam:( -
Minigun #1691 Hm, a legújabb javítással megint működik, előtt pár napig csakazért se akart elindulni. Victory Village üt, nekem tetszik, meg is van a kép, amin snexivel nagyon durván vezetjük a meccset.
-
#1690 nekem simán megjelenik,amúgy lehet hogy a bfh honlap nem engedi,hogy másol megjelenjen. -
#1689 nem,csak úgy ha megnyitom a képeket külön ablakba -
hardinject #1688 Nah ez furcsa... Nektek sem jelennek meg? -
hardinject #1687 Császtok! Jó látni, hogy nem csak én várom ennyire ezt a játékot... Tegnap az egész napom azzal telt, hogy a hivatalos oldalon lógtam, és nyomkodtam az f5-öt. Persze éppen akkor nem voltam gép közelbe, amikor kiírták a nyereményjátékot...
Nyissák már meg a bétát!!
/Felkerült pár új grafika a hivatalos oldalra:/
-
#1686 wow,előtte még hajszínt meg ilyet is lehet:D:D kell az a kulcs!!! -
#1685 még jó hogy megmaradnak,az oldalon kell kiválasztanod hogy milyen karaktert inditasz(ott amit tocsek linkelt),kiválasztod a hajszint és az arcszörzetet,a többit már a kliensben kell megcsinálni (felöltöztetni)és minden karakternek külön kell fejlődnie -
#1684 ühüm.köszi! és ezek megmaradnak,vagy mindig újra kell kreálnod a kinézetét? -
#1683 értem... de minek is kérdezem? úgyis b*sznak adni kulcsot vagy kiadni... -
#1682 igen ott és egy link van benne amiben megkell adnod az ea accountodat és a key-t,utána bejön az oldal rákattintasz a play now-ra és már le is szedi -
#1681 tényleg... hogy küldik ki a kulcsokat? e-mail? -
#1680 ahogy bejön a kliens ki kell választani a karaktered és csak utána jön be a play now gomb -
#1679 Itt lehet választani. -
#1678 kérdés: mikor választhatod ki,hogy melyik oldalon mész csatába? csak azért,mert akkor tudod meg,hogy melyik karaktert kell customizálni. -
#1677 na firssités jött,eltünt a store és a reklám -
#1676 lehetett... -
#1675 én egyszer próbálkoztam mielött nem volt kulcsom de az oldal olyankor összeomlott és azok az oldalak is amiken a válaszok voltak elrejtve -
#1674 legközelebb én is bepályázok:) 400-ból csak leesi k1:) -
#1673 most már 400-at lehet nyerni?eddig csak 100-at lehetett... -
#1672 akkó örüjjé neki b34!
-
#1671 Én nyertem egy kulcsot -
#1670 megint 400 key lehetőségről maradtam le... :S -
#1669 nekem már sokszor dobott hibaüzit -
#1668 felfedtem egy bugot :D
sniper voltam dinamitot raktam a kicsi kocsira aztán be akartam szállni aztán a bfheroes exe hibát észlelt ezért leáll.. stb.. :D azért kipróbálom majd még1x :D -
shogun6 #1667 szerintem csak a béta lesz zárt, oda lehet majd csak örökléssel, meghívóval, szerencsével bekerülni. Amikor kiadják a teljest akkor rászabadulhat boldog-boldogtalan, csak nincs pontos kiadási dátum. Remélem max karácsonykor letölthető lesz stabil szerverekkel, bugok, hibák nélkül... Türelem BFh-t terem :) -
#1666 tényleg: bfh ts van?:) -
#1665 ja.vagy az eddigi playerek kapjanak bizonyos misszió után kulcsokat,vagy vmi.ez nem lesz így jó.sokan fognak elpártolni,ha egyszerűen nem jutnak kulcshoz. -
#1664 a meghívós változat az nem lenne rossz, de az nem jó hogy nyerni kell a kulcsot... -
#1663 mekkora szemétség.akkor ne írják ki hoyg play 4 free...stb. olyan lesz mint a torrentek,meghívóval lehet beregelni,majd tölteni.lol.legyen több szerver,azon elférnek a játékosok. -
chooselee #1662 Mekkora trógerság,ezt a megkülönböztetést.Szégyen... -
#1661 engem sem érint :D -
#1660 ha már így döntöttek akkor legalább adjanak nekem egy kulcsot oszt jóvan...