26731
Battlefield Heroes
-
sakhalin #5999 2 szintenként 1 pont akkor,hogyan lehet a pajzs full és a robbanó hordó 4 es?......kép -
#5998 kipróbáltam,így is disconnect -
#5997 Ja, és nem mondtam hogy hülye lennél (Bár ki tudja ) -
#5996 Firerock:Nekem mikor ezt csinálta úgy oldottam meg, hogy miután behozta a karidat, Ctrl+Alt+Del, átváltassz a folyamatok fülre, és leállítod a BFHUpdater.exe-t, de vigyázz, ne a BFHeroes.exe-t lődd ki
sakhalin: "Hehe 10-es lett a gunnerem 4 hero pointot kaptam.Remélem megmaradnak....." nemtudom, lehet csak én nem vettem észre, de én ebből semmi csodálkozást nem látok.Az lhet még, hogy elnézted, az 1-es és a 4-es könnyen összetéveszthető, ha olyan ponton állsz a játék közben. -
sakhalin #5995 Nem vagyok Hülye ezért irtam csodálkozva.(rendelkezem 1 level 26-os katonával és 1 13-as kommandóval isnem ma kezdtem...)
-
#5994 amikor másodjára próbálom akkor a Match making tölt és nem csinál semmit -
#5993 letöltöttem
végigkültem a tutorialt most játszanék rámegyek hoyg play now bejö na fullscreen madj visszalép és kiirja hogy disconnect
miért? -
sakhalin #5992 Papa 4 HERO POINTOT kaptam.Bug másnál is volt ilyen.
Eltudtam költeni ability fejlesztésre. -
#5991 Nekem a rekordom 12/3 K/D volt xD általában 7/4 körül szokott lenni -
#5990 Nem, az Tababo-nak ment -
#5989 Remélem ez nem nekem jótt! :O
____
Ma jól ment :P
-
#5988 Tudom hogy úgyse hinnétek el, de a szüleimnek saját cégük van(már nem ilyen nagy bolthálózat meg ilyenek...Egy kis asztalos cég(FamulusKFT))és az itt dolgózók közül az egyikük gépőrült, ő mindent elmond, mit hol kell venni a gépedbe.Persze olcsón jó cuccokat.Neki megy a gépén a Prototype,GTA4, stb...Szóval én is inkább a gépemre költök, csak most éppen nincs miből... -
#5987 "Frenzyt benyomom majd leg és körbeugrálom az ellent."
Ez nagyon jol hangzik, csak problema az vele, hogy frenzy es leg nem hasznalhato egyutt. -
aki124 #5986 szembe szomszédnak hummerje van() majd kérek tőle kölcsön -
aki124 #5985 heroes*:D -
aki124 #5984 nekem ha csak idedobnának 5k forintot szépen eltenném és vennék belőle új gépet amin tudok BFHerot jáccani :D -
#5983 És mi lenne ha fizetős lenne? Letöltöm... -
aki124 #5982 igaz
nem lenne aki fizessen akkor nem tudnák fenntartani a játékos és mindenki szop xD(kivéve én mert nekem nem jó a játék én csak ey józ röhögnék a szomszédon és az orra alá nyomnám midíg hogy haha nem tudsz jáccani) -
Cat 02 #5981 És ? -
#5980 egyébként is, ne legyél magadra büszke, hogy van BF-ed, amikor a szüleid nehéz(?) munkával megkeresik a pénzt.Én sohasem kaptam zsebpénzt, csak kajapénzt, és mivel nem vagyok valami zabagép azt legtöbbször megtartottam, meg segítek szüleimnek, és ezért adnak nekem pénzt... multkor háztetőt bontottunk, 500FT/nap(egy-másfél oráig tartott 1-1szakasz)ami jó, még korábban 60mázsa fát pakolgattunk, ami óránként 400volt, szóval nekem így jön össze, nem úgy hogy"nesze kisfiam vegyél magadnak internetes játékpénzt"... Azt inkább elköltöm ruhára, vagy másra... -
Cat 02 #5979 Az 3 Redeem Code.
Ám hihetetlen milyen ingyenélők vagytok. Ha veszi had vegye, ha nem venné, nem tudnátok mivel ingyen játszani. -
#5978 ha 10-es vagy nem 4HP-t kapsz, hanem 1-et... -.- maximum 4HP-d(ami amúgy 5 a hero sield miatt)van.. -
sakhalin #5977 Hehe 10-es lett a gunnerem 4 hero pointot kaptam.
Remélem megmaradnak..... -
#5976 nemhogy az 5000forinton vennél 15energiaitalt+10zacskó chip-szet, és egész éjjel nyomod...Ez a fanatikusság...van haverom, aki ECSro-t akár 10órán át megállás nélkül játszik...Ha éhes ki se megy kajáért(mert ott van neki bekészítve xD, vagy mert éppen unique-t öl és nemmer kimenni nehogy elhalásszák a droppokat)) -
Tababo #5975 Ha valaki sok pénzt kap anyától és apától akkor az nem sok.Nézőpont kérdése.Vagy ha valaki igazán fanatikus és pl dolgozik és megtudja tenni akkor vesz magának ruhát és boostot is.Neki ez nem tétel valakinek meg igen.
Én sem fizetek elő mert van mit fizetnem havi szinten.Sok kis sárga csekk. -
aki124 #5974 grr kiderült gépem szar pedig nagyobb játékokat visz
na mind1 ez van -
tomonor #5973 ja kösz, abból vegyél inkább elemózsiát, de ne néhány ruhadarabot amit meg se foghatsz... Akkor inkább VP meg XP boostot vegyél belőle. -
Tababo #5972 5400Ft 2800BF szerintem nem sok ha valaki Fanatikus.És csak egyszer kell bevásárolni. -
#5971 Te tudod! -
#5970 Pff... Egy cuccot 560BF-ért vagy mennyiért. -
Tababo #5969 Igen tudok.Kicsit sokat kell vele szenvedni mert ha full a csapat akkor nem tudsz belépni de ma is játszottam a barátaimmal. -
aki124 #5968 ha van zseton otthol akkor miért ne?:D -
#5967 tud valaki elmentett szerverre vagy baráthoz csatlakozni? -
Tababo #5966 Meglehet venni örökre...miről beszélsz. -
#5965 Most sem értem hogy vagytok képesek ezért fizetni :S Ha az lenne hogy lehet 2-3 ruhád, amit megvehetsz örökre akkor még talán ok. De így :S -
belick #5964 megint egy játék amiben jobb vagynálam Tatyla -
#5963 Sziasztok! Most akartam kipróbálni, de nem indul el a játék. Megjelenik egy futó kisember, de nem tölti be hiába várok. Nem tudjátok mi a gond? -
#5962 Luis-t Photoshop-l, Davee-t pedig Picasa-l :D -
#5961 És itt van még : Davee98 -
Most csináltam :DLuis55