Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Soha nem akarok felnõni! 😛

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Igen, azt látom, a banner alatt. Jójis az!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi
nem, nem fog, õ ilyen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jeffjohnson
ezt minden hozzászólásában bizonyítja sajnos...de majdcsak megunja/felnõ

joebacsi
addig is sokan vannak olyanok, akik minden értelmes infómorzsára éhesek...
de ne aggódjatok, dolgozok azon, hogy a marhulás is mehessen, és mellette a hasznos infók se vesszenek el

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd
Te meg kabe b34 😄DDD

Zerénd
Kiadták a játékot? Nem b34 Amit meg leírtak elõttem egyszer, azt minek írjam le megint he?

joebacsi
zolly-t nem az értelmes hozzászólásai miatt tartjuk és/vagy szeressük 😊

Jeffjohnson
majd pont te fogod nekem megmondani akinek a játékkal kapcsolatban még egyetlen értelmes hozzászólása sem volt.....

Zerénd
KabeLegény már akkor is az én köcsögöm volt. 😄DDDDDDDD

Zerénd
Itt a köcsögölés nem úgy kell érteni te köcsög!

Zerénd
Nem tetszik? viszlát!

Kovács legény
Deqivel kölcsönösen megállapítottuk hogy egy rohadék köcsög a másik és ekkor alapítottuk meg a KK-t
Oszt lehet Mesor volt, de mind1 végülis családon belül marad😄

www.czekoart.hu

joebacsi
azt tudom, hogy a KisköcsögKör elsõnek tõled hangzott el, de asszem valamelyik vérpistike adta az ihletet, nem?

Kovács legény
" a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményû iqbajnoktól származik "

Hééé hogy beszélsz rólam!

www.czekoart.hu

joebacsi
a KK nem egymás baszogatásáról szól elsõsorban, hanem anno még a bf2 topikba tömegével beszabaduló "aggyáletöltésilinket, megkíjgent, meghogyanlehetmultiznimongyátokmánkurvagyorsan" féle vérpistikék ellen történõ erélyes fellépést "legalizáló" kifejezés a közösség védelme érdekében 😊
maga a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményû iqbajnoktól származik, onnan lett átvéve egyfajta öniróniaként

azóta a KK gyakorlatilag a bfközösség szájkaratés frontharcos egységévé vált, akik elvégzik a piszkos munkát, ha a helyzet megköveteli (pattogó kodnégyesek, maceráskodó sg modi, helokitti logó elbúrjánzás, stb, mindet egytõl egyik ledarálta a KK, igaz néhol hosszú, véres harcok árán)

szerintem megfér a kettõ egymás mellett ebben a topikban, bár azért tényleg elgondolkodtató, amit írtál, hogy kívülállókén ilyen wowos buzulás jön le az egészbõl...valami imidzsváltásra tényleg szükség van 😊

Kovács legény
semelyik belsõ forumon nem megy ez, TSen sem, itt is csak néha tõr elõ.
A hasznos infók meg a bannerben megtalálhatóak😊

www.czekoart.hu

de abban azé igaza van Jeff-nek hogy rdha fórumon nem megy eza köcsögözés 😄

Jeff: ez csak egy topik nem kell komoljan venni oszt kész .. tudom elvész a kevés infó a sok 'baromság' között .. ez van 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
<#puszi>

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
rdha-ban van a legtöbb kecseg ezt mindenki tudja 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
amúgyis csak néha jön ránk<#vigyor3>

www.czekoart.hu

Kovács legény
kérlek nyilatkozz!
Ugye hogy az LSben is köcsögök vannak és voltak😄
RDHAban van a legnagyobb köcsög amúgyis (Joe😄)

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Már az elejétõl kezdve ez votl az elsõ szempont ezért is lett 500mb-ból mostanra 250mb-s csomag.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jeffjohnson
igen az alap követelmény:
- 1 GHz CPU
- 512 MB RAM for XP (1 GB RAM for Vista)
- 1 GB hard disk space
- DirectX compatible 64 MB graphics card with Pixel Shader 2.0
- DirectX compatible sound card
- Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection

Jeffjohnson
LSSAH ból akkor léptem át a T4CE-be amikor Kijött a BF2 Paulék pedig szívták egymás vérét de sokkal kulturáltabb módon köcsögözés szóba se jött és csak jó emlékeim vannak. coRDHA pedig a T4CE és a RDHA összeolvadásából jött létre még mindíg tag vagyok csak nem BF2 ben tevékenykedem hanem FOW-ban amíg aktív tag voltam BF2 ben nem mondhatnám ,hogy Drangék "köcsögöltek" volna bárkivel is szimpátiájuk kifejezéseképpen ... onnan is jó emlékeim vannak.

Wreck86
direkt alacsony gépigényre csinálják akkor?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
jelen!😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kovács legény
akkor ideje lenne kitalálni a nevünket
KK?😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Jaja lesz itt minden amit csak kérhetünk, tiszta nemzeti válógatott 😊

Kovács legény
jut eszembe lssah is képviselteti magát Millerrel

www.czekoart.hu

Kovács legény
Hát meg a Dzsótatatörpilla is😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
coRDHA mindig itt lesz személyemben 😄

Kovács legény
Ismerem az Lssah és RDHAsokat is és nagyon nem mondanám azért ezt😊
Hasznos info? Ami van kikerül a bannerbe. Ha valaki kérdez annak meg válaszolnuk

www.czekoart.hu

Jeffjohnson
Node ,hogy legyen itt valami a játékkal kapcsolatban is:
Új devbolg lényege dióhéjban:
-Az épületek nem lesznek lerombolhatóak (alacsony gépigény miatt)
-Végtelen löszer az összes classnak
-Mindenki tud majd healelni de a soldier a legjobban (ha arra specializálódik)
-Csak 1 classnak lesz gránátja de mindegyiknek lesz robbanóanyaga
-Lesz légvédelmi ágyú
-Ha kieget adnak ki a játékhoz az ingyenes lesz
-A repülõket minden fegyverrel lehet majd sebezni akár sniperrel ki is szedheted a pilótát
-Igyekeznek úgy kiegyensúlyozni a játékot ,hogy a játékos skillje kerüljön elötérbe ne pedig az ,hogy milyen erös fegyverrel rohangál

Jeffjohnson
Vágom miröl szól ez az egész annó WoW ventrin is folyton ez ment ki kinek a köcsöge ki milyen cigány stb...... unalmas
Annó LSSAH nál utána meg T4CE majd késöbb coRDHA nál más volt a helyzet talán kicsit jobban tisztelték egymást az emberek és nem így próbálták kifejezni azt ,hogy mennyire csipázzák a másikat.Ha valaki betéved ide véletlenül mit lát? Hasznos info 1% de azt se találod meg a maradék 99% köcsög vagy mert azt mondom között.

Kovács legény
senki nem bántott, szép lassan hozzászoksz, hogy itt mindenki szeret mindenkit😊

www.czekoart.hu

Jeffjohnson
A köcsögölés látom nagyon megy de ha tartanátok benne egy kis szünetet akkor:
1.Lenne valami értelmes tartalom is itt.
2.Észrevennétek ,hogy jött egy új devbolg a
http://www.battlefield-heroes.com/

Jeffjohnson
Szerinted miért van idézõjelben? Segítek azért mert nem én mondtam. FOW fórumon mondta ezt egy technikához kevéssé értö ember.....

Wreck86
a félelem nálad a nagy O-t jelenti? 😊

ó vagy ó

<#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
Végülis mindegy. Elmondhatom, te is az én KÖCSÖGÖM vagy! 😄DDDDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

ó<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Ééén? Félve? Az más volt kishusom!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

nemakartam megbántani érzékeny lelkedet, amúgy is oi félve közeledtél hozzám<#love11>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Jaja, az neked röhögés, hogy ááá uu, jajajajj, de fájjjjjj, jujj de fááááááLY, széééét rebedeeeeeeeek ááááááá. Hm? 😄DDD

a röhögéstõl! alig kaptam levegõt, nemhogy még beszéljek is. 😄

Zerénd
De akkor sem mondtad, hogy rövid és keskeny, hiszen sikoltoztál cicám közben! 😄DD

a te tücsökpöcsöd után... vágytam is rája<#finom>

Zerénd
Te már kaptál, azt tudjuk. 😊

Zerénd
b34, szerkeszthettem át!