Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szétyer
De közbe mennie kell vagy mi?

davis98
ok ezt akartam hallani 😄 Kösz

nickname: doki09

Szétyer
nekem olyan nincs hogy D:/games

Viktor99
A mugshot az a kép amikor megnyomod a PLAY NOW gombot. Már a játékban. Pl a katonád balra néz és te elinditod a játékot akkor azt úgy fotózza le.
davis98
és ha kitörlöm a bfheroes mappából akkor másikat csinál?

Szétyer
:o akkor ezé mindig ilyen xD

davis98
ok Köszönöm !!!!!!!!!!

Szétyer
Mugshot: C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield Heroes\mods\bfheroes

D:\Games\bfh\mods\bfheroes

itt van. Mikor a Play Now-ra kattolsz akkor készül. Ha pl shop-ban vagy jó kis ruhákkal, akkor mugshoton is jó cuccok lesznek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szétyer
nemis ilyen vagyok xD van rajta ruha is meg nem ilyenek a skillek -.- <#duhos2>

davis98
egy utolsó kérdés 😄 : Hogyan lehet MUGSHOT-t csinálni ?

Szétyer

nemvalami nagyszám xD csak 4 napos...

davis98
már tudom 😄

davis98
És oda milyen adatokat kell be írni ?

http://bfh.gamertoolbox.com/bfh/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Viktor99
Viszont ez engem is érdekelne!
Viktor99
Ajj a 'csába már! Kéne valami normális faq vagy csak EKKORA betûkkel kéne kiírni, mert már eléggé zavar ez a sok kérdés. Olvassatok utána basszus.
Ilyet hogy lehet csinálni?

^^

sziaszok.Tudtok mondani egy jó magyar klánt ahova van tagfelvétel?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Akkor mégiscsak arról szól ^^

Szétyer
Ez kimaradt<#wow3>: A zászlónak annyi lényege van, hogy nagyobb lesz a szorzótok, ami nem tudom miben segít.

Szétyer
Játékmódok nincsenek(még?), csak az alap, ami nem zászlófoglalásról szól, hanem gyilkolásról.Ha lelõsz valakit, az ellenfél 1pontot veszít, és ha 0-ra csökken a Royal/National oldal pontja, vesztenek. Ennyi a lényege.
Én személy szerint arra várok nagyon, hogy legyen benne szerver lista ahonnan belehet lépni bármelyik szerverre.

Szétyer
Egy kis eligazítás:A játék maga ingyenes, de azért nekik is élni kell "valamibõl", tehát fizethetsz bónuszért. Ha veszel BattleFounds-ot(BF), attól nem leszel erõsebb,se gyorsabb stb... Fegyvert csak ValorPoints(VP)-ért lehet venni, a legtöbb ruhát BF-ért, de ez csak kinézet.Néhány szinten(nem minden 10. szinten)feloldódnak ruhák, amit VP-ért is lehet venni.A BF-bõl csak annyi elõny származhat, hogy veszel XP- vagy VPBoost-ot, amitõl több Exp/VP-t kapsz.

És összességében vélemény a játékról?A ruha,felszerelés mennyit számít ebben a játékban?

10szintenként ha jól tudom aktiválódnak a ruhák de nem mind1ik.Ha meg fizetsz érte akkor meglehet venni õket 1 hónapra és örökre is.Ha unlimited ruhát veszel akkor az többe kerül de az a tiéd örökre.

Grove4
Nem látlak,mi a neved?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sziasztok.Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban,pontosabban egy:igaz-e,hogy alaphelyzetben egy sima ruhám van és ha bármilyen másik ruhát,kiegészítõt akarok venni,az valódi pénzbe kerül?És záros ideig használhatom csak.

Nem játszál gyugodtan és úgy próbálok belépni hozzád de elméletileg te is látsz engem a Friends listán és te is betudsz jönni hozzám.

Grove4
kilépjek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove próbáltam bemenni hozzád de nem tudok.Vagy tele van a party vagy bug.

Grove4
hogy kell,hogy veletek játszak?

Megyek.<#violent>

ki jön*
Sziasztok kijön velem írtani? 😊
DarkHorSe
Igen, ez mindenkinek ingyenes. Az eleted pedig fix Gunnernek 150, soldiernek 110, commandonak meg 80.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ti is a play4free-n játszatok ingyen ?
ja és azt akarom kérdezni az életel hogy kell feljleszteni ?
sziasztok szerintem a burning bulets is jo
kabel15
Szerintem is csak az az 1 van.
De lehetne valami hosszabb is pl ki szerez hamarabb 10.000 pontot.
Amelyik csapat hamarabb eléri az nyer.

BattleTag: kabel15#2672

DarkHorSe
Persze, szerintem az a legjobb kepesseg a jatekban 😄

Szerintem csak azaz egy van.

kabel15
Combat Medicine azzal harc közben jól tudom tölteni az életem?

Grove4
Köszi.Milyen játékmódok vannak amúgy?Tudom,van ez az ellenörzõpontos foglalós.

DarkHorSe

kabel15
Solider vagyok ott mire érdemes pakolni?
Eddig szétszórva pakoltam de ezek szerint 1 dologra kellet volna öszpontosítani :S
Most így állok:
6th sense 1/5
burningbullets 2/5
Combat 1/5

Most lettem 8 as szintü.
Szóval mire pakoljak?
Ja és az a gránátos dolog az 1 es szinten is hatásos lenne?
Mert szeretnék több gránátot is dobni.

Szerintem a Leg (gyorsítás) nagyon hasznos.Ha nincsen jármû és gyorsan akarsz haladni vagy harcban is nagyon hasznos...Frenzyt benyomom majd leg és körbeugrálom az ellent.Sokan összezavarodnak.Vagy ha egy commando-s menekül és nem akarom hogy eltünjön...stb.

Én is azt vettem észre hogy 1v1-ben általában nyerek.Commando ellen nem tudok mit csinálni ha nagyon messzirõl lõ.Max fedezék de általában leszednek.

Sziasztok!
Van egy 10 es gunner karakerem és nagyon szeretem mert nem nagyon van senkinek esélye 1v1 be ellene még a tanknak is tartania kell tõle 😊 de most hogy kihúztam a shildet maxra nem tudom mit fejlesszek mert a futás az annyi ideig tart hogy lószar se az a tûz összpontoosítás az lvl 1 még olyan hogy nem érzek semmit belõle a hordó az meg hááát 😊 lehet nem rosz de a raksim sokkal jobb szal ha tudnátok segíteni akkro megköszöném 😊

edit: ja kifelejtettem a gránát evést ami ugye healelõdik a robbanásokól, na az végülis nem rosz de ha egy tankot símán kicsinálok egy pajzsal szal nem tudom mé mindig 😊

Szétyer
csak ugyebár az alkoholista nem egyenlõ azzal, ha valaki iszik. az alkoholista "minden áron inni akar" bárhol bármikor bármennyit(ez a baj), aki csak hosszú, 40°-os melegben eltöltött 8 óra munka után csak megiszik egy jó hideg sört, az még nem alkoholista

igazad van, inkább tépj be mocskosul^^

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"