Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van. Mikor a Play Now-ra kattolsz akkor készül. Ha pl shop-ban vagy jó kis ruhákkal, akkor mugshoton is jó cuccok lesznek.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
^^
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Én személy szerint arra várok nagyon, hogy legyen benne szerver lista ahonnan belehet lépni bármelyik szerverre.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Swedish people are albino monkeys
De lehetne valami hosszabb is pl ki szerez hamarabb 10.000 pontot.
Amelyik csapat hamarabb eléri az nyer.
BattleTag: kabel15#2672
Swedish people are albino monkeys
Eddig szétszórva pakoltam de ezek szerint 1 dologra kellet volna öszpontosítani :S
Most így állok:
6th sense 1/5
burningbullets 2/5
Combat 1/5
Most lettem 8 as szintü.
Szóval mire pakoljak?
Ja és az a gránátos dolog az 1 es szinten is hatásos lenne?
Mert szeretnék több gránátot is dobni.
BattleTag: kabel15#2672
Én is azt vettem észre hogy 1v1-ben általában nyerek.Commando ellen nem tudok mit csinálni ha nagyon messzirõl lõ.Max fedezék de általában leszednek.
Van egy 10 es gunner karakerem és nagyon szeretem mert nem nagyon van senkinek esélye 1v1 be ellene még a tanknak is tartania kell tõle 😊 de most hogy kihúztam a shildet maxra nem tudom mit fejlesszek mert a futás az annyi ideig tart hogy lószar se az a tûz összpontoosítás az lvl 1 még olyan hogy nem érzek semmit belõle a hordó az meg hááát 😊 lehet nem rosz de a raksim sokkal jobb szal ha tudnátok segíteni akkro megköszöném 😊
edit: ja kifelejtettem a gránát evést ami ugye healelõdik a robbanásokól, na az végülis nem rosz de ha egy tankot símán kicsinálok egy pajzsal szal nem tudom mé mindig 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"