Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Oda írtam a kommentekbe a véleményemet...
Viktor99
Rohadt Royalosok! Mindig elkurnak a tankjaikkal mikor én nekikmegyek... Hm... Semmi! PASZMEK! Hát hogyvanez? :o
Nevedet mondjuk kisatíroztam volna...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkHorSe

asdadasda

Swedish people are albino monkeys

heros

Ennyi befejeztem.

Hogyan oldod meg a sidebart fotozásnál?

Csusztatni kel le fel mert az összes tulajdonság nem fér ki.
Nem lihegek túl semmit csak egy érdekesség volt de jó szokás szerint egybõl rosszindulató kötekedõ kommentek születtek.
Ha mással történik jó dolog én tudok neki örülni.
Sebaly ez a baj a tinikkel majd pár év tapasztalatszerzés után lehütõdik az éretlen kis buksijuk.
Gyalázkodást,belekötést,egyéb offf-ot privátban kérném.
30

kabel15
Egyébként összesen hány szint van?
Úgy hallotam hogy 30
De mindenkinek a karija a képen 20 szintes.
Szóval most vagy 20 szint van összesen vagy 30 és bugos ezért nem lehet elérni.

BattleTag: kabel15#2672

Viktor99
Szerintem ekkora bugot nem hagytak volna a játékban, mert azért ez eléggé NAGY!
0Fritz0
Kissé túlliheged.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azt én se értem h egyben miért nem tudod lefotozni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hamarossan érkezik a vidó bár erre meg az lesz mondva,hogy biztossan én vagyok az indrustral light and magic.......
Igazi magyar ember vagy rosszindulatú gonosz.
Szerinted miért kamuznék?
Ha budapesti vagy gyere át hozzám priviben megadom a címem.
Ha kell akkor csinálok videót.
davis98
store-s 😄

nickname: doki09

davis98
kabel15
Ilyet én is tudok csinálni.

BattleTag: kabel15#2672

Igen igazad van.Ha esetleg lejár a Frnezy utána rögtön leg vagy fordítva.

Tényleg nagyon aranyos vagy és jó dolog hogy dolgozol a pénzért otthon.Sok fiatalnak így kéne.
Azt is tudom hogy szüleim sokat dolgoznak de én már nem élek otthon 7éve.<#wave>

És valószínû tudsz vele majd játszani, úgy hogy account rendszer van, gondolkozz már.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szétyer
Akkor csinálj úgy képet, hogy mindkettõ rajtavan EGY képen... olyat meg könnyû csinálni, hogy ahova behúzod mind2 benne legyen...egy képszerkesztõ
vagy esetleg egy Ability Refound, és fotózd le hogy mennyi van...

Nem kötekvés csak érdekesnek találtam.
Én örülök neki.<#kacsint>
2 szintenként 1 pont akkor,hogyan lehet a pajzs full és a robbanó hordó 4 es?......kép
Firerock
kipróbáltam,így is disconnect

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szétyer
Ja, és nem mondtam hogy hülye lennél <#circling> (Bár ki tudja <#eplus2> )

Szétyer
Firerock:Nekem mikor ezt csinálta úgy oldottam meg, hogy miután behozta a karidat, Ctrl+Alt+Del, átváltassz a folyamatok fülre, és leállítod a BFHUpdater.exe-t, de vigyázz, ne a BFHeroes.exe-t lõdd ki
sakhalin: "Hehe 10-es lett a gunnerem 4 hero pointot kaptam.Remélem megmaradnak....." nemtudom, lehet csak én nem vettem észre, de én ebbõl semmi csodálkozást nem látok.Az lhet még, hogy elnézted, az 1-es és a 4-es könnyen összetéveszthetõ, ha olyan ponton állsz a játék közben.

Nem vagyok Hülye ezért irtam csodálkozva.(rendelkezem 1 level 26-os katonával és 1 13-as kommandóval isnem ma kezdtem...)
Firerock
amikor másodjára próbálom akkor a Match making tölt és nem csinál semmit

Firerock
letöltöttem
végigkültem a tutorialt most játszanék rámegyek hoyg play now bejö na fullscreen madj visszalép és kiirja hogy disconnect
miért?

Papa 4 HERO POINTOT kaptam.Bug másnál is volt ilyen.
Eltudtam költeni ability fejlesztésre.
Szétyer
Nekem a rekordom 12/3 K/D volt xD általában 7/4 körül szokott lenni

Szétyer
Nem, az Tababo-nak ment

Viktor99
Remélem ez nem nekem jótt! 😮
____

Ma jól ment 😛

Szétyer
Tudom hogy úgyse hinnétek el, de a szüleimnek saját cégük van(már nem ilyen nagy bolthálózat meg ilyenek...Egy kis asztalos cég(FamulusKFT))és az itt dolgózók közül az egyikük gépõrült, õ mindent elmond, mit hol kell venni a gépedbe.Persze olcsón jó cuccokat.Neki megy a gépén a Prototype,GTA4, stb...Szóval én is inkább a gépemre költök, csak most éppen nincs mibõl...

Smithwarden
"Frenzyt benyomom majd leg és körbeugrálom az ellent."

Ez nagyon jol hangzik, csak problema az vele, hogy frenzy es leg nem hasznalhato egyutt. <#lookaround>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szembe szomszédnak hummerje van(<#mf1>) majd kérek tõle kölcsön <#worship>
heroes*😄
nekem ha csak idedobnának 5k forintot szépen eltenném és vennék belõle új gépet amin tudok BFHerot jáccani 😄
Szétyer
És mi lenne ha fizetõs lenne? Letöltöm...

igaz
nem lenne aki fizessen akkor nem tudnák fenntartani a játékos és mindenki szop xD(kivéve én mert nekem nem jó a játék én csak ey józ röhögnék a szomszédon és az orra alá nyomnám midíg hogy haha nem tudsz jáccani<#mf1>)
És ?

Szétyer
egyébként is, ne legyél magadra büszke, hogy van BF-ed, amikor a szüleid nehéz(?) munkával megkeresik a pénzt.Én sohasem kaptam zsebpénzt, csak kajapénzt, és mivel nem vagyok valami zabagép azt legtöbbször megtartottam, meg segítek szüleimnek, és ezért adnak nekem pénzt... multkor háztetõt bontottunk, 500FT/nap(egy-másfél oráig tartott 1-1szakasz)ami jó, még korábban 60mázsa fát pakolgattunk, ami óránként 400volt, szóval nekem így jön össze, nem úgy hogy"nesze kisfiam vegyél magadnak internetes játékpénzt"... Azt inkább elköltöm ruhára, vagy másra...

Az 3 Redeem Code.

Ám hihetetlen milyen ingyenélõk vagytok. Ha veszi had vegye, ha nem venné, nem tudnátok mivel ingyen játszani.

Szétyer
ha 10-es vagy nem 4HP-t kapsz, hanem 1-et... -.- maximum 4HP-d(ami amúgy 5 a hero sield miatt)van..<#lama>

Hehe 10-es lett a gunnerem 4 hero pointot kaptam.
Remélem megmaradnak.....
Szétyer
nemhogy az 5000forinton vennél 15energiaitalt+10zacskó chip-szet, és egész éjjel nyomod...Ez a fanatikusság...van haverom, aki ECSro-t akár 10órán át megállás nélkül játszik...Ha éhes ki se megy kajáért(mert ott van neki bekészítve xD, vagy mert éppen unique-t öl és nemmer kimenni nehogy elhalásszák a droppokat))

Ha valaki sok pénzt kap anyától és apától akkor az nem sok.Nézõpont kérdése.Vagy ha valaki igazán fanatikus és pl dolgozik és megtudja tenni akkor vesz magának ruhát és boostot is.Neki ez nem tétel valakinek meg igen.

Én sem fizetek elõ mert van mit fizetnem havi szinten.Sok kis sárga csekk.<#eljen>

grr kiderült gépem szar pedig nagyobb játékokat visz <#confused>
na mind1 ez van<#szomoru1>
ja kösz, abból vegyél inkább elemózsiát, de ne néhány ruhadarabot amit meg se foghatsz... Akkor inkább VP meg XP boostot vegyél belõle.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

5400Ft 2800BF szerintem nem sok ha valaki Fanatikus.És csak egyszer kell bevásárolni.

Viktor99
Te tudod! <#pardon1>
Viktor99
Pff... Egy cuccot 560BF-ért vagy mennyiért.