Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali nekem is ez volt 1 hónapig nem is engedett vissza 2 karimat is ugyanezzel az hibaüzenettel még a bétában most már mûködik mindkettõ

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

kabel15
Amúgy van mikor engem is kidob és nem enged vissza.
Nálam pl az megoldja ha átváltok egy másik karakteremre és azzal fellépek.
Vagy azzal játszok vagy kilépek vissza váltok az elõzõre és mehet is a játék <#vigyor2>

BattleTag: kabel15#2672

Köszi mindenkinek, de akkor én teljesen bannolva lettem sztem az egész játékból, mert ahányszor rámegyek a play now! gombra mindig ez fogad.

Ja és tudok angolul , de azt hittem, hogy lehet neki valami más oka is. De akkor sajnos nem igazán.

Köszi, azért majd még próbálkozom! 😄
Aham

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kabel15
LVL20 után is járnak HP-k?

vagy VIP slotos a szeró, és éppen õ volt a szerencsétlen, akit lerúgtak hogy legyen hely klán membörnek. (:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Szétyer
tanulj meg angolul... Azt jelenti, hogy kirúgtak a szerverrõl.Vagy csítelni akarsz, és a PB kidob, vagy túl pro/low vagy, és kikickel-nek...

Viktor99
Az istenért írja más valaki ki a bannerba hogy kick esetén ne írjanak mert másoknak is van ilyen vagy valami... Minden 2. hsz errõl szól! (ahelyett hogy visszaolvasnának...<#kuss>)
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy kb. két hete még simán játszottam a játékkal, és egyik napról a másikra egyszer csak nem tudtam belépni.
You we're kicked from the server hibaüzenettel kilép a játék mikor betölti a szervert <#falbav>

Ha valaki tudna segíteni , azt megköszönném!

Elõre is köszi!
pontosan ez történt.

Viktor99
Aminek az lesz a következménye hogy a prok meg átmennek majd royalba és akkor a nabok megint vesztenek 😄DD
ez nem volt mindig így, csak amikor kiderült hogy az összes noob a royalhoz állt elõször és mindig vesztettek, most gyorsan átjöttek nationalra, és azóta a nation veszít szinte sorra.

ja, sok a national army <#hehe> este 10 után persze hogy nincs probléma ... 😄 <#vigyor2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Strahd_
royalban valahogy kevesebben vannak 😉 ezert mindig lehet jatszani

Hedgehog
egyébként tippre azok akik sose kapnak szervert, mint nationalok... nekem royalként még sose volt ilyen gondom (igaz, este 10 körül szoktam leülni játszani 😊 )

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Viktor99
Hát szerintem ha nem nagyon unom meg akkor veszek pár slotot pluszban... Ami nem valószínû. :S
nem tudsz. Csak venni lehet BF-ért ha felemésztetted a 4 slotot.

Ezt már én is észrevettem 😄 Only infantry-ra bármikor tudok menni, máshova nem nagyon csak max este ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hallod?,, De! <#circling>

kakasdaparhant
HAljátok karaktert törölni hogy kell ?? ugye azt nem pénzért??

kakasdaparhant
Aham értem kösz!

elméleted hibádzik de a gyakorlati elgondolás jó.

A valós hiba ilyenkor az, hogy minden szerver tele van és nem tud sehove se begyömöszölni, mert a, nincs a meccs az elején, b, túl sokan vannak, c, unbalanced slots, d, unbalanced skills.
Ám úgy igazán csak az elsõ kettõt nézi. Tehát, ha valaki épp lekapcsolódik egy vehicle/both szeróról, és épp meccs vége van, akkor van egy nagyon pici esélye hogy a többi ezer játékos közül te leszel a szerencsés aki bejut.

ToCsEk
állítsd át optionsban both-ról infratryra a pályákat és rejoniolj ( jelentkezz ki és be) ezután felmegy only wictory village pályára játszol rajta 2-3kört majd kilépsz, vissza állítod bothra és felmegy minden szerverre.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Viktor99
Kb naponta kétszer írnak ide ezzel a problémával. Nekünk is be szokott jönni. Próbáld többször! Ha akkor sem megy akkor a "kollegák" segítenek reggel...
DJ RX7
15 perce telepítettem fel a játékot elsõ próbálkozás lett volna.

:3

DJ RX7
Üdv!

Error - You were disconnected (15)

hogyan tudnám orvosolni a problémát?

:3

Viktor99
Bocs Kábeles
kabel15
l az egy L akkart lenni csak elengedtem a SHIFT et <#vigyor2>

kabel15
Miért KÁBEL ez mindenki ez KABEl "A" val

Viktor99
Látszik hogy Chuck öregszik... Elõször Bruce Lee most meg a Kábelgyerek!
Mi sosem feledünk Chuck... 😊
kabel15
<#nyes>
Csodálkoztam is<#mf1>
Na ennyit róla.

buklee
Megölted Chuck Norrist<#worship> Mostmár minden szar vicc rólad fog szólni😄

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

kabel15
Nekem az is elég 😄
Néhány kép:

Majd lesz jobb is <#vigyor>

egy reedem code generator azért tényleg jól jönne xD

Biztos hogy nem lesz olyan... max annyi h hack és magadat látod jobb ruhában.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kabel15
Közben tölti le a játékot szerintem.
Nekem tovább tartott mert közben töltöttem le a netrõl.

kabel15
Lehet hogy éppen azért lassú mert erre kisebb a költség vetés.
Ha 2x annyi ember dolgozna rajta akkor lehet nem lenne ingyenes.
De ha nem csinálnak bele új pályákat módokat semmit akkor kiadhatnának kis programokat amikkel a játékosok is megtehetik.
Õk ugyan úgy kapnák a pénzt mivel játszanának vele.
Amúgy várom már a Bf törést amivel lehet BF pontok nélkül is ruhát venni 😄
Remélem sietnek vele
<#eplus2>

sziasztok.Nálatok is sokáig tartott a telepités.Mert egyik haveromnál a punkbusternél áll már egy 15 perce:S

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Smithwarden
A BFH egy masfajta rendszerre epul mint az eddigi multik, direkt igy is kezdtek el csinalni, illetve ezt akartak kiprobalni.
Emellett igazabol most is probalgatjak, a beta szakasz tulajdonkeppen nem zarult le.
Ugy nez ki valamennyire bejott uzletileg, tehat valoszinu tovabb fejlesztik, par havonta uj mapok, egyebek.
Remelem sok jatek lesz ezutan hasonlo, mert alapvetoen ki lehet teljesen probalni akarmeddig ingyen es csak ha nagyon megtetszik akkor aldozol ra penzt.

Egy dolog nem tetszik kicsit az egeszben, megpedig hogy minden szep es jo csak egy kicsit lehetnenek gyorsabbak a fejlesztok, vagy talan kevesen dolgoznak rajta, akkor meg felvehetnenek 2* annyi embert..

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ja csak van egy különbség a kát játék között: a Dev.
A DICE és EA ugyebár szorosan eggyütt mûködik, ami meggátolja azt hogy a dice-osok valami jót is kiadjanak, az EA egyszerüen megakadályozza õket azzal hogy az a feature majd egy másik játékban jól jöhet, hogy legyen rá érdeklõdés=bevétel.

Példának okáért, ott van a NFS:Carbon. Itt elõször mutatták be azt a featuret, hogy értékekkel customalizálni lehet az autó minden tuningolható pontját. Késõbb kiderült, hogy ez a feature eredetileg már a NFS: Underground 2-ben is jelen lett volna, csak hát az EA, az EA...

Szétyer
Szerintem ha nem is lesz hivatalosan új pálya, majd elterjesztik a rajongók.Csak idõ kérdése.Az Enemy Territory is úgy indult, hogy volt 6alap pálya, és ennyi. Ma már több 100 pálya van, és ez azoknak köszönhetõ, aki csinál egy pályakészítõ programot, majd feltölti a netre.

Viktor99
Hú hallod lehet hogy a pankráció fele csak fake de ez... 😄
davis98
és hol ?

nickname: doki09

BF-el lehet.

szerintem meg ne reménykedjetek se új pályákban, de fõleg nem új vehicle-ekben.

davis98
ok kösz tomonor !

És a Rippin Rocketes cuccokat hol lehet megvenni ?

nickname: doki09

Szétyer
Zoli: az nem tõlünk, hanem a community team-tõl függ, szóval mehet a aláírásgyûjtés 😛

PS: ja és tévedtem, nem percenkánt hanem másfél percenként mennek be

Szétyer
http://www.youtube.com/watch?v=u3rgVc3-K2A
http://www.youtube.com/watch?v=MiJh7j_bR9E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=a_5qXwbh_Tg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4GLkrDDStjE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hf8N3TZKDSw&feature=response_watch
http://www.youtube.com/watch?v=AV8UYiznZzA&feature=response_watch
http://www.youtube.com/watch?v=UWCKwbrwaz0&feature=response_watch

ittvan a 2006os royal, itt a Blasting strike jól jönne xD
7db 10perces part

kakasdaparhant
Ahham szoval lesznek új autók és pályák de ezek kb. mikorra várhatóak?

ilyen alapon az oroszok, japánok és amerikaik is lesznek a játékban, azok is benne vannak a játékok fájlai között. Sõt.

a papagáj meg madár a béta idõkben volt, egyelõre nincs, vagy várnak valamira, vagy ennyi volt, mint a MJ ruhák.