Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pte-en igen, bfh-ban minden BF-ért lesz majd.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kakasdaparhant
Ahha töröld le a géprõl és töldsd le megint!
HALLOD tomoron ezek szerint akko most ingyen van??

sziasztok, lenne 1 kérdésem
most tettem újra a gépet és ahogy indítani akarom a játékot a honlapról, újra le akarja töltetni velem a klienst, mikor már rég fent van, és ezért nem indul el
vki tud vmi megoldást?😊
nagyon szépen köszi a választ. 😊
Pont ma volt hogy a gunnerem el mentem royalban és a balance ugy történt hogy én voltam a royal ban 1 edüli 10 feletti a többi 4-8 az ellenségben pedig min 3-4 soldier tökik kiöltözve teamplay ugy leaprítottak hogy....
Nem is folytatom azthizsem nincs értelme.

Amugy ezek a uj gunner fejlesztések 30. án jönnek be? Mert az sokat dobna azon hogy a gunner hight lvl en is jó legyen egy soldier ellen mert szerintem 18 ason megvan az 5 shild 5 leg it és ennyi ami a gunner nomálisan tud használni viszont hight lvl en a soldier legalábbis egy jó az elcsapásával a medic kit el meg a burning bulletel nagyon apírt bár ezt még nem tudtam megtapasztalni mert még nem nagyon találkoztam olyan hight lv soldierrel aki nem team ben mászkált volna így 1v1 nagyon so se volt

1. a bankkártyaszámod megadod, és leveszik a pénzt, tehát gondolom bármilyen fajtát megvehetsz
2. Zászlók. Ha 3 vagy több zászló áll a birtokotokban, akkor az ellenség minden egyes halálánál veszítenek egy pontot, ha 2-2 zászló van akkor minden második halálnál, ha nektek nincs csak 1 vagy 0 zászlótok, akkor ti vesztettek pontokat gyrosabban.

Nos, ha van egy pro a csapatban, aki másodpercenként szed le egy embert, akkor nem szükséges zászlót foglalni, úgyis nyertek. Ha viszont csak teljes noob a csapat, akkor próbáld meg a zászlókat foglalni.
Ha viszont a másik csapat csupa pro, ill teamplay, akkor inkább mondjál viszlátot a szerónak, ugyanis ott csakis veszthettek.

Sziasztok!
Több kérdésem is lenne
Van egy royal 16 os gunnerem meg egy national sniperem 13 mas.
Mivel a gunner elérte ratioba a 2.2-t 😊 a sniper pedig a 2.5-öt ezért ugy gondoltam lehet vennék rá valami ruhát ha már iylen jól megy de láttam hogy a paypal-t hozzá kell rendelni az acchoz.
Ha hozzárendelem utána másik paypal-t is hozzá tudom rendelni?
Ezenkívül ma volt egy kis szabadidõm és azt vettem észre most elsõnek legalábbis most nagyon nagy volt a diferencia hogy 5 vs valamennyi volt és nekem is meg még 2 hapeknak nálunk jó statjaik voltak és kikaptunk 25 el. de amikor a végén összeszámoltam a halálokat a 2 afk val akit megöltek jópárszor összesen csak 32 halál volt és nem lépett a játék alatt senki ki tõlünk. Ezen a játékon kívül még vagy 3-4 szer is megtörtént hasonló külömbség és már máskor is volt olyan hogy furcsálottam hogy hogyan fogytunk el ennyire.

Elõre is köszi

igen, ez a test bundle, nationalnak swat és csontváz jár, royalnak zombi, és mindenkinek jár végtelen mennyiségû xp/vp boost.

Továbbá nem kell duplikált üzenetet küldeni a figyelemfelkeltés céljából, attól nem fogjuk hamarabb észrevenni hogy idespammeltél.

kakasdaparhant
HAHÓ!!!

kakasdaparhant
DE nem vettem csak rá kattintottam és feltom szerelni!!

Szétyer
PTE=Teszt,BFH=Játszás... Nincs ingyen, akkor mindenki PTE-n lenne, és ha már veszel, akkor ne PTE-n hanem simán vegyél...

kakasdaparhant
Ahham
Hallo még egy kérdéss:
A bfh PTE-n ingyen van a swat-os cuccok mert nekem van vagy lega lábbis megszereztem e ezrt fizetni kelll?

Szétyer
ingyes, gagyi, EA-s, felülnézetes, stratégia...
próbáltam, de szar sztem...

kakasdaparhant
Bfh oldalon reklámozzák !!

he? mirõl beszélsz?

kakasdaparhant
Hello mi ez a BattleForge?

Szétyer
visszaolvasást tudok ajánlani...még csak PTE-n.

kakasdaparhant
Hahó emberek az új pályán lehet már jáccani??

persze ha ott van a storeban (én nem tudhatom, ugyanis national only vagyok és kasztoknak is más a felszereltsége) tehát ha a storeban van, és BF van mellé írva, akkor fogod a bankkártyádat és fizetsz.

ha nincs a store-ban, akkor sehogy, max exkluzív item, amit hónaponta frissít a DICE.

davis98
Sziasztok ! Hogyan lehet venni ilyen repülõs sapkát ?EZ

nickname: doki09

Nekem biztos nem, mivel 24 ig nem lesz, és most vok 21 ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hidd el, egy olyan skill'd kommandónak, mint pl nekem nem jelent gondot a leszázalékolt PS, PTE-n szabályszerüen annyira elbízták magukat a gunnerek (ugyanis rajtam kívûl mindenki a gunner ápdéjtet próbálta) hogy túlságosan egyszerû volt õket lelõni, PS nélkül. Igaz, akkor még low lvl-jük volt mint nekem is... A lényeg az hogy ha valaki ért a kommandóhoz, akkor nem fog neki feltûnni a PS nerf. 😛

Én is... uncsik már a folyamatos 10+ killek és 1-4 halálok :9

Most olvasom, hogy majd be lesz vezetve valami rangrendszer. Hát, kíváncsi leszek.

Szétyer
Piercing Shot, comandó képesség ami +sebzést ad a távcsöves puskának, eddig fel lehetett vele robbantani a jeep-eket, mostmár majd nem lehet

* PS cant kill jeeps.

a ps az mi is? 😄
amugy sikerült elérnem gunnerell a kerek 2 es statot royalban 16 oskéánt 😊

Szétyer
Nekem ilyen akkor volt mikor csináltam az új acc-omban a második hero-t...A soldieremmel semmi gond, de a gunneremmel(amit másodjára csináltam)mindig error15.A harmadikkal(commando) is beenged csak azzal az 1gyel nem.

De eddig soha nem csinálta és más accountomnál megnéztem nem csinálja mi lehet?
fent van a .net framework 3.5?
Tûzfal ki van kapcsolva?
Vírusírtó nem blokkol semmit? (én blokkolnám)
Qué?

Estét. Sgeítsetek mitõl van az h csináltam egy új karit és nem enged be egyikkel sem.Csak odáig ahol karit lehet választani. Ott kiválasztom az egyiket katt..és azt írja ki h Unable to connect 1001.
egyelõre

Gondolom PTE csak.

Grove4
Ez mar eletbe lepett ez a palya,mert mondom serveren,es nem hiszik el.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

jah, a gunner update miatt mindenki az volt kivéve én xD engem nem izgat az új keg.

HappyHunter
Utolsó kép ^^

Be happy. :) Running!

...

VAN EGY ÚJ PÁLYA!

Ám tényleg, egyenlõre az a neve hogy 'heat', majd ennek is biztos meg lehetlesz szavazni a nevét, amúgy VV-hez hasonlít. Elsõ képek:

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen210.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen211.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen212.jpg

apropó újdonságok:
* New map
* Gunner Update
* Friendsmanager
* Adding friends in the forums
* Data center preferences
* Dynamic Signatures
* New items in store

Cons:

* PS cant kill jeeps.
* The new name colour / title is a bit too sharp colour for the health of peoples eyes.
* Knife got more range + dmg , wth.
* Anoying notifications system , hand click add all people is bad.

HappyHunter
...A commando lassan leteszi a poharát és így szól..

Be happy. :) Running!

Szétyer
... :Üdv szomszédom!...

...erre megszólal a gunner...

... mert agyonnerfelték...

...míg a commando otthon maradt kempelni...

Szétyer
õõõ. itt a megoldás! Tip of the day-ben olvastam:

Folytatsd a sztorit

Egy gunner és egy commando bemegy egy bárba...(folytatsd)

hmm, én intenzíven játszok a játékkal, csak ha nincs téme akkor nincs is mit megbeszélni.

Szétyer
kihalás? xd

davis98
ok kösz

Tuvok
Nem a számlaszámod kell megadni, hanem a bankkártyád számát

davis98
Azt szeretném tõletek kérdezni hogy ti ezt a vásárlást végig csináltátok?
mert mi van az után ha megadom a számlaszámomat, hiszen ezzel hogy megadom,
még nem kerül át egy fillér sem hozzájuk. Nem úgy van hogy õk adnak egy számlaszámot ahova utalhatom a pénzt ?
Elõre is Köszönöm !

ja mégvalami. Elvileg ez az update csak a Royalos Gunnereknek lesz. Nemtudom hogy mennyire igaz ez a hír ám, de ezt is HATE közölte.

HATE, a DICE egyik dolgozójával beszéltünk az egyik topikban, és azt mondta hogy mindenki számíthat ilyen 'jóra', kivéve a kommandók.

Azt is elárulta hogy az egész DICE/EA csoportban õ legnagyobb kommandó ellenes srác, és mindent megtesz hogy megnehezítse a kommandók dolgát. Q_Q

Szétyer
We hope you enjoyed reading CHAPTER 1. <- ez a lényeges mondat. Ez alapján a soldier és a commandó is erõsebbe lesz