Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
HALLOD tomoron ezek szerint akko most ingyen van??
most tettem újra a gépet és ahogy indítani akarom a játékot a honlapról, újra le akarja töltetni velem a klienst, mikor már rég fent van, és ezért nem indul el
vki tud vmi megoldást?😊
Pont ma volt hogy a gunnerem el mentem royalban és a balance ugy történt hogy én voltam a royal ban 1 edüli 10 feletti a többi 4-8 az ellenségben pedig min 3-4 soldier tökik kiöltözve teamplay ugy leaprítottak hogy....
Nem is folytatom azthizsem nincs értelme.
Amugy ezek a uj gunner fejlesztések 30. án jönnek be? Mert az sokat dobna azon hogy a gunner hight lvl en is jó legyen egy soldier ellen mert szerintem 18 ason megvan az 5 shild 5 leg it és ennyi ami a gunner nomálisan tud használni viszont hight lvl en a soldier legalábbis egy jó az elcsapásával a medic kit el meg a burning bulletel nagyon apírt bár ezt még nem tudtam megtapasztalni mert még nem nagyon találkoztam olyan hight lv soldierrel aki nem team ben mászkált volna így 1v1 nagyon so se volt
2. Zászlók. Ha 3 vagy több zászló áll a birtokotokban, akkor az ellenség minden egyes halálánál veszítenek egy pontot, ha 2-2 zászló van akkor minden második halálnál, ha nektek nincs csak 1 vagy 0 zászlótok, akkor ti vesztettek pontokat gyrosabban.
Nos, ha van egy pro a csapatban, aki másodpercenként szed le egy embert, akkor nem szükséges zászlót foglalni, úgyis nyertek. Ha viszont csak teljes noob a csapat, akkor próbáld meg a zászlókat foglalni.
Ha viszont a másik csapat csupa pro, ill teamplay, akkor inkább mondjál viszlátot a szerónak, ugyanis ott csakis veszthettek.
Több kérdésem is lenne
Van egy royal 16 os gunnerem meg egy national sniperem 13 mas.
Mivel a gunner elérte ratioba a 2.2-t 😊 a sniper pedig a 2.5-öt ezért ugy gondoltam lehet vennék rá valami ruhát ha már iylen jól megy de láttam hogy a paypal-t hozzá kell rendelni az acchoz.
Ha hozzárendelem utána másik paypal-t is hozzá tudom rendelni?
Ezenkívül ma volt egy kis szabadidõm és azt vettem észre most elsõnek legalábbis most nagyon nagy volt a diferencia hogy 5 vs valamennyi volt és nekem is meg még 2 hapeknak nálunk jó statjaik voltak és kikaptunk 25 el. de amikor a végén összeszámoltam a halálokat a 2 afk val akit megöltek jópárszor összesen csak 32 halál volt és nem lépett a játék alatt senki ki tõlünk. Ezen a játékon kívül még vagy 3-4 szer is megtörtént hasonló külömbség és már máskor is volt olyan hogy furcsálottam hogy hogyan fogytunk el ennyire.
Elõre is köszi
Továbbá nem kell duplikált üzenetet küldeni a figyelemfelkeltés céljából, attól nem fogjuk hamarabb észrevenni hogy idespammeltél.
Hallo még egy kérdéss:
A bfh PTE-n ingyen van a swat-os cuccok mert nekem van vagy lega lábbis megszereztem e ezrt fizetni kelll?
nickname: doki09
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a ps az mi is? 😄
amugy sikerült elérnem gunnerell a kerek 2 es statot royalban 16 oskéánt 😊
Tûzfal ki van kapcsolva?
Vírusírtó nem blokkol semmit? (én blokkolnám)
Qué?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
VAN EGY ÚJ PÁLYA!
Ám tényleg, egyenlõre az a neve hogy 'heat', majd ennek is biztos meg lehetlesz szavazni a nevét, amúgy VV-hez hasonlít. Elsõ képek:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen210.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen211.jpg
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/youtubedolgok/uploads/screen212.jpg
apropó újdonságok:
* New map
* Gunner Update
* Friendsmanager
* Adding friends in the forums
* Data center preferences
* Dynamic Signatures
* New items in store
Cons:
* PS cant kill jeeps.
* The new name colour / title is a bit too sharp colour for the health of peoples eyes.
* Knife got more range + dmg , wth.
* Anoying notifications system , hand click add all people is bad.
Folytatsd a sztorit
Egy gunner és egy commando bemegy egy bárba...(folytatsd)
mert mi van az után ha megadom a számlaszámomat, hiszen ezzel hogy megadom,
még nem kerül át egy fillér sem hozzájuk. Nem úgy van hogy õk adnak egy számlaszámot ahova utalhatom a pénzt ?
Elõre is Köszönöm !
nickname: doki09
Azt is elárulta hogy az egész DICE/EA csoportban õ legnagyobb kommandó ellenes srác, és mindent megtesz hogy megnehezítse a kommandók dolgát. Q_Q