Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert már sok-sok ideje nem játszottam és nem is akarok, de azt meg nem akarom, hogy pazarba menjenek az itemek XD.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
-Csökkent a sniper közeli sebzése.
-Növelték a távolságát az ideális sebzés elõtt (ezt nem értem).
-A sniper mérgezett kése több critet ad.
-Javították a Nationalok Burning Bullets bugját.
-A népek közti különbségeket eltüntették, a Royalok ellökése (solider) most már mûködni fog.
-A gunner Frenzy Fire-je több critet ad.
-A gunner nem kap életet a Frenzy Fire-tõl, ha más puskával lõ (a gépfegyverre még mindig hat!!!).
-A repülõ messzebbre lõ.
-A repülõ távoli sebzése nõtt (a repülõ sebzése nõ ezzel).
-A repülõ adhat critet.
-Lassabban tölt újra a gyors lövõ shotgun.
-Néhány fegyveres küldetést nem számolt a program, ez javítva lett.
-Pár fegyver rossz hangot adot, ez ki lett javítva.
-101-es Jeep tuning: A Jeep nem áll annyit ha elõre menetbõl rükvercbe váltunk, és a végsebessége is nõtt.
-A Mark Target most már nem egy, hanem több embert is megjelöl.
(Lv 1-2: 1 embert, Lv 3-4: 2 embert, Lv 5: 3 embert)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Viszont voltam olyan szerveren ahol 2-2 commando lehetett csak, a többit kickelték folyamatosan. Az tetszett.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Emlékszem egyszer még régen, mikor még a closed beta-ban sem voltam benne, a játék megjelenésének elején volt a fõoldalon, ahol reklámozták ezt a rendszert egy link. Asszem az is oda mutatatott, ahova én.
Nem biztos.
Hogy a BFH-ban hogy van kiszámítva azt nem tudom, arról neten találsz leírásokat .
Elõre is kösz
http://www.battlefieldheroes.com/#panel4
ezen a linken láttam ugye hogy ha veszek dolgokat kapok vagy spórolok valamit és a royal emotokat kinéztem magamnak csak nem tudom hogy meikeket tartalmazza és hogy unlimited re e? vagy én válaszhatom? tudnátok segíteni? 😊
Elõre is köszi
Igen, ezzel egyet értek teljesen.
Jó kezekben.
Viszont mostanában valahogy nagyon megy a játék a gunnerrel, általában +7 körüli k/d-ket csinálok. gyakram tele van a képernyõ jobb oldala a killekkel. 😊
Hogy ez miért jó, azt nem tudom. Szerintem ezzel csak azt érik el, hogy még több lesz a rohadt kemper.
Ugyanis, nem vehetõ többé csak a Very Long range Rifle, vagyis a lassú. (nemtudom hogy a többit teljesen kiveszik-e a játékból)
Tulajdonságaiban lassabb is, és rohadt nagy a visszacsapása a lövés után (recoil) Ráadásul nem egy irányba löki, hanem random mindenfele.
# Jeep tuning - Jeep should not stall as much when changing from forward to reverse. Jeep top end speed increased slightly.
# Mark target is getting a slight polish in this version, first to make marking targets a bit easier/more regular, and second to allow commandos who spend more points into mark to mark multiple targets
Ez meg jóféle lesz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ami egyértelmûen bukó, az amit Szétyer írt, hogy mindvégig láthatatlan.
Egyébként egyszer már én is ki lettem rúgva egy játékból a PB által, pedig aztán semmi közöm nem volt cheathez. 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És szeretem a linux vs windows példát, tetszik! Bár egyértelmû melyik a jobb.
Csak hát az nekünk gamereknek nem a legjobb választás 😞.
Esetleg a szolgáltatódnak biztos van sebességteszt oldala.
Am kipróbáltuk már azóta és szerintem pont, hogy elbír (osztálytársam is játszott a szerveren és õ is mondta, hogy szerinte nem volt lagzi) kettõnket a netünk, mert miután áttértem Resident Evil 5 online coopba, öcsém már átszólt, hogy lagzik a Battlefield, meg én is észrevettem, hogy furcsán ugrálnak itt a zombik. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!