Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Dolgoznak ott matematikusok meg piac kutatók, akik szépen kiszámolták, hogy így jobban fognak járni. És jobban is fognak.
Akinek nem tetszik ott lehet hagyni és nekik még csak rosszabb sem lesz, hogy az ingyen játékosok otthagyják a gamet. Hiszen minden játékos, aki letölt/látogatja az oldalt/stb az õ szerverüket "eszi", de nem fizet érte.
Mondjuk én már régebben abba hagytam. A gunner update óta. Tök jó volt a gunnerrel hentelni elõtte, aztán meg már mindenki az :S. Elõtte is pont jó volt, na mindegy.
És igen, most jóval többet kaszál azzal hogy BF-essé tette a fegyókat
Csak azoknak írom akik azt hiszik pénzt áldoztam a játékra. Szarabb lett a store árak így, de nekem kikapcsolódni még mindig jó a játék.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tûzálló gatyó nem már pénzért?
Valóban kár a játékért napi 2-3 óra móka jó volt.
Ugyan ez volt az LC-vel is. (Last Chaos) Hasonlóan free mmorpg-nek indult. Ott is egy ideig élvezhetõ volt annak is a játék aki nem költött rá egy fityinget sem, de aztán szép lassan elkezdték az ottani boltot telerakni unfair dolgokkal. Egyre nagyobb szakadék kezdett lenni vásárló és nem vásárló játékos között. Majd azon kaptad a fejed, hogy már az összes haverod lelépett másik game-el játszani, és csak azok maradtak akik full amatõrök és másképp nem képesek boldogulni, csak ha vesznek maguknak némi elõnyt, vagy a nagyon kemény függõk, akik mindent megtesznek azért, hogy õk virítsanak a top 50 elsõ helyén.
Szerintem ugyan e felé tart ez a játék és.
Kár érte...<#shakehead>#shakehead>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1000 VP ingyen. Egyszer használható fel, mindenki által.
Én pl 20-on úgy álltam h 1 elixir és maxos tt és stealth. Nekem az sokkal jobb h megyek és rakom a trap-pokat 😄
Sniper = elõször maximális piercing shot, normál Mark target és minimális stealth
Knifer = elõször maximális Poisoned blade, alacsony mark target, maximális stealth, alacsony Troop Trap, közepes elixir
Marker = elõször maximális Mark Target, Max Stealth, és esetleg közepes Troop Trap.
Illetve ott lenne még a MineLayer, ahol elõször maximális Troop Trap, ám az új patch óta a TT-k nem mûködnek rendesen, szal azt a helyetekben hanyagolnám. Ha úgy csináljátok mint én, és Marker-ként toljátok, akkor egy meccs alatt 4000 pontot is össze tudtok szedni azzal hogy csak fel-alá rohangáltok és jelölgetitek az ellenfeleket.
Marker, Sniper vagy Knifer.
Szerintem ez így fairplay.