Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
ja éhezõ gyerek reklám, hogy legyen kedved játszani

makett.tk

De nézi a reklámot -> pénz. Ez a játék arra épült volna.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mondjuk ez igaz. Engem is idegesített már a sok camper. Mondjuk utána meg nem játszottam, mert idegesített a sok gunner 😄.

nekem igazság szerint tetszett a gunner update. Elfogytak a kommandók, már nagyon idegesítõek tudtak lenni, ha egy szerveren 6-an voltak egy oldalon. DE EZ!...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nem kell azthinni, hogy az EA-nál idióták ülnek kábé ilyen gondolkodással: "Oh, mit kéne csinálni? Dõõõ, tegyük több pízzí a cuccokat!"
Dolgoznak ott matematikusok meg piac kutatók, akik szépen kiszámolták, hogy így jobban fognak járni. És jobban is fognak.
Akinek nem tetszik ott lehet hagyni és nekik még csak rosszabb sem lesz, hogy az ingyen játékosok otthagyják a gamet. Hiszen minden játékos, aki letölt/látogatja az oldalt/stb az õ szerverüket "eszi", de nem fizet érte.
Mondjuk én már régebben abba hagytam. A gunner update óta. Tök jó volt a gunnerrel hentelni elõtte, aztán meg már mindenki az :S. Elõtte is pont jó volt, na mindegy.

nem lesz kevesebb játékos. Elõször én is azt vártam, de az EA erõsebb volt.

És igen, most jóval többet kaszál azzal hogy BF-essé tette a fegyókat

Narxis
Jah. VP-ért vettem, nem fogok egy fillért se erre költeni.

Csak azoknak írom akik azt hiszik pénzt áldoztam a játékra. Szarabb lett a store árak így, de nekem kikapcsolódni még mindig jó a játék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Atya gatya 1.5 hete abbahagyatam ezt a péznzéhes fost de ezt a forumot látogatom hátha lesz valami változás......lett de nem éppen pozitív.
Tûzálló gatyó nem már pénzért?
Valóban kár a játékért napi 2-3 óra móka jó volt.
Az lesz, hogy nem fog vele játszani az, aki nem akar rá költeni. Kevesebb játékos lesz, de az aki marad ennél a game-nél többet fog költeni rá mint amikor még normális dolgok voltak a játékban, normális áron.
Ugyan ez volt az LC-vel is. (Last Chaos) Hasonlóan free mmorpg-nek indult. Ott is egy ideig élvezhetõ volt annak is a játék aki nem költött rá egy fityinget sem, de aztán szép lassan elkezdték az ottani boltot telerakni unfair dolgokkal. Egyre nagyobb szakadék kezdett lenni vásárló és nem vásárló játékos között. Majd azon kaptad a fejed, hogy már az összes haverod lelépett másik game-el játszani, és csak azok maradtak akik full amatõrök és másképp nem képesek boldogulni, csak ha vesznek maguknak némi elõnyt, vagy a nagyon kemény függõk, akik mindent megtesznek azért, hogy õk virítsanak a top 50 elsõ helyén.

Szerintem ugyan e felé tart ez a játék és.
Kár érte...<#shakehead>
és mûködik rendesen?

Narxis
Én vettem ilyen gatyát.

m1garand
<#levele>

makett.tk

az nem kifejezés...

fery02
pfff, süllyed a játék :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mi lesz itt...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
áááááá havasak a pályák, de király XD

Viktor99
Király, kösz! 😄
m1garand
thx!

makett.tk

REPS0L
megvan, köhi

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

fõoldal-battlefunds-redeem code

REPS0L
vicces volt, ma stealthel bementem ellen bázisra, szálltak fel a gépre 3an, elsõt lekaszáltam jobb szárnyon késsel, fel se fogta mivan, pilótának is neki a pengével, õ már kiugrott, de neki is vége, a 3. a balszárnyon meg üldögélt tovább mintha mi sem történt volna, gyorsan õt is henteltem, majd írtam egy lolt, és vittem is a spitfiret 😄

REPS0L
ezt hová írjam? 😊

CGU2-FMAN-EFJ8-WCKD

1000 VP ingyen. Egyszer használható fel, mindenki által.

így van. Neked csak az a lényeg hogy megjelöld. 5-ös szintet 3 ellenfelet jelöl be a mark target egyszerre, szal egy ellenfélért 10 pontot kapsz ha bejelölöd. Az rögtön 30, és ha úgy jelölöd meg, hogy közben jármûben van, akkor kapsz +10 pont bónuszt. Az így eddig 40 pont. Na most, szerencsés akkor vagy ha csak gunnereket jelölhetsz be, ugyanis õk bemennek a harctérre, és 150 xp-t kaszálhatsz egy gunnerbõl. Igaz a soldier is jó, mert az meggyógyítja magát és akkor megeshet, hogy 190 xp-t kapsz egy soldierért... A lényeg hogy ott jelölgessetek, ahol vannak csapattársak.

mark target + piercing shot ^^

Én pl 20-on úgy álltam h 1 elixir és maxos tt és stealth. Nekem az sokkal jobb h megyek és rakom a trap-pokat 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Habár Tomonor úgyis megválaszolná(így ki fog engem javítani), azért elmondom. A mark targetet, ahogy használod egybõl kapsz valamennyi pontot, valamint minden pontot, amit csapattársad kap amikor sebzi megkapsz te is.

Láma!
abbol nekem hogy van pont ha jelölgetem az ellent?😊

vagy csak félreértek valamit?

nem, én a fejlõdési elméletrõl beszélek, ami a commando esetében a következõ:
Sniper = elõször maximális piercing shot, normál Mark target és minimális stealth

Knifer = elõször maximális Poisoned blade, alacsony mark target, maximális stealth, alacsony Troop Trap, közepes elixir

Marker = elõször maximális Mark Target, Max Stealth, és esetleg közepes Troop Trap.

Illetve ott lenne még a MineLayer, ahol elõször maximális Troop Trap, ám az új patch óta a TT-k nem mûködnek rendesen, szal azt a helyetekben hanyagolnám. Ha úgy csináljátok mint én, és Marker-ként toljátok, akkor egy meccs alatt 4000 pontot is össze tudtok szedni azzal hogy csak fel-alá rohangáltok és jelölgetitek az ellenfeleket.

davis98
Kösz Tomonor ! <#smile>

nickname: doki09

REPS0L
😉

Narxis
Felveszünk! 😄

REPS0L
amúgymeg vegyek fel haverok közé, ColdF néven vagyok 😉

Láma!
én pont forditva csináltam, most lvl 15 vagyok, és minden pályán általában top3-ban a kör végén. jobb a nagy sebzés, ha messziröl lösz, ugyse találnak el, ha közelröl, akkor meg mindegy hogy milyen gyorsan tudsz eltünni, ugyse lesz rá idöd.

REPS0L
én a stealthot tolom perpill, aztán utánna percing

Láma!
szerintem felesleges a lvl 5 stealth, inkább lvl 5 piercing, ha észrevesznek, ugyis véged... pláne gunner ellen...

Viktor99
Sniper = Commando ^^

(szerintem a Piercing Shot-ot használd a lvl5 stealth mellé)
REPS0L
snipernek milyen? :o

lvl 5 stealth, és a többi attól függ hogy milyen utat választasz magadnak:
Marker, Sniper vagy Knifer.

davis98
Helosztok ! Milyen ability összeállítást ajánlanátok egy 11-es commandóhoz ?

nickname: doki09

nos választhatsz, vagy veszel egy teljes értékû játékot fix pénzért (bf2/2142/bc2/stb) vagy veszel egy hetente frissülû, mindig új feature-ökkel kínáló, mikrotranzakciós elemekkel ellátott játékot, ahol mindenért kell fizetni, viszont te döntöd el, hogy mennyit költesz rá. (BFH)

Szerintem ez így fairplay.

REPS0L
azigen.

mikrotranzakció az ilyen.

REPS0L
ez most komoly hogy egy fegyvert vagy ruhát végtelen használatig vegyem meg fizetnem kell érte valós pénzzel? kiborító...

hmm, ezt hogy érted?

gecc, megvettem az smg -t 1 napra, aztán mikor lejárt az 1 nap ugyanúgy tolom vele mint régen, ez vmi bug vagy mi?
bingó. Azért is ment el a játékosok fele azon a napon.

Viktor99
Érdekes...<#merges2>
Én nem így emlékeztem de akkor így elég rossz.
helyzet az hogy ami eddig egy hétig 50 VP-be került, az most 1 napig 150 VP-be kerül.

Viktor99
Volt vele egy kis zavar de mostmár jó(nak kell lennie).