26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Huhu. Bárcsak láthatnátok, hogy mik jönnek a közeljövőbe a játékba. Nagyon érdekesek
  • Pra
    A bal oldali kabát, szerintem az egész játék legszebb ruhadarabja!
  • Smithwarden
    (noob.hu) :p
  • davis98
  • davis98

Én ezen a kettőn filózok...
    Vélemény ?
  • Grr1234
    ájj de kemíííííny :D
  • davis98
    huhúúú, nagyon jó :D Eltaláltad "piszkosul faxa" outfitet :D
  • Pra
    Ez lett
  • tomonor
    Igen, az első vett BF-re vonatkozik, benne van a nevében is: First Time Funding Bonus. Tehát egy hétig van rá esélyed hogy az első BF-edhez kapjál bónuszt.
  • CAC
    Köszi a választ!
    Azt hittem, hogy ez az első vett BF-re vonatkozik. De szerintem már felhomályosultam régebben is, csak elfelejtettem jól. :)
  • Pra
    Na az xpboostra lecsaptam :D
    De ha hétvégére befizetéses bónusz lesz, akkor rosszul leszek mert most vettem 20$-ért bf-et.
  • tomonor
    Az is van ha jól tudom. Ám az accra vonatkozik, és csak egy hétig él.
  • davis98
    Csinálj 1 új regisztrációt, és meglátod ;)
  • DFAdirotor
    Am mijen starter pack van?
  • DFAdirotor
    Tegnap HELL Trooper volt olcsón?
    akkor nem maradtam ki semmiből-> Gólyatábor XD
  • CAC
    Naja. Ez kőkemény 50%-os árengedmény.
    Volt régen valami First time funding. Azzal vajon összevonható? Bár ha jól emlékszem volt vele valami gikszer...tán csak low level hősökre lehetett használni.
  • tevel
    Azt hittem a tegnapi DOTD-t nem lehet überelni, de lehetett, a maival. Ezek szerint talán érdemes VP Boostra is tartalékolni.
  • davis98
    Jah és már Heroesban is van Starter pack, BC2-es fegyverekkel, és 10 bandage, és 10 tonical egybevéve :D Az m16-ot mindig is szerettem volna kipróbálni, és hát most itt az alkalom :D
  • davis98
    Amúgy Royalnak:Captain royal 2590-ről van leárazva 990 re, Natnak: HEll Trooper ami 3270 ről van leárazva, 990 re, szal az utóbbi igencsak kecsegtető ajánlat :D
  • davis98
    Hiszen még csak fél 7 van :D
  • Zero07
    mi a DoTD ma?
  • tomonor
    jah, gondolkoztam is rajta hogy megveszem, de fullos a soldierem, és amúgy se ke... Nem szóltam.
  • davis98
    Totáál brutáál !
  • Ibuki
    A mai DOTD igaz? Én is néztem és meglepődtem,hogy mennyite le van árazve a szett. Megéri!
  • Elektrofrombc2
    Asszem megéri a mai...
  • Zero07
    Tom és a humor? >:D
  • tomonor
    vicces lesz ha pont holnap lesz akcióban pont az a fegyó.
  • HunTatyi
    mind1... nem bíztam a véletlenre... megvettem a pityukát :P elvégre még is csak akciós volt
  • tomonor
    ne várj rá, supply droppal többet érsz.
  • Alien69
    Esély van rá. Kevés, de van. Pl RPG-t is lehetett olcsóbban venni. De, hogy mikor? Lehet, csak mondjuk 1 év múlva.
  • HunTatyi
    mennyi lehet még annak az esélye h gunnernek való uber fegyverek kerülnek a DoTD-ba??
    mert erősen gondolkodom h megvenném ezt a pityuszt a mandómnak... csak hát ott van az h még bekerülhet gunnernek való uber fegyver és hát mivel azzal többet és jobban is szeretek játszani az jobb lenne ... mert csak az 1 ikre van zséé :D
  • tomonor
    csak kb 2x nagyobb crittelési esély.

A tárméret ugyanakkora.
  • davis98
    Nem tudom, én érzem a nagyobb erőt rajt :D
  • Wanndris
    nekem nem tűnt fel akkora különbség az uber és a sima mg között, én spec sima backscratcher-t használok, meg ugye a pirate pisztoly+RPG felállást, és nagyon jó, főleg ha valaki így kezd el játszani
    mi olyan nagy különbség van a sima és az uber sort mg k közt? sztem csak a tárméret... a kritek nem tűnnek nagyobbnak vagy többnek
  • davis98
    Óriási különbség van köztük ! Uber 1000-szer jobb ! az előző posztodban olvasható opció a legjobb ;), uber backscratscher, pirate pisztoly,sima rpg, nagyon jó :D
  • gerguson
    Vagy sima backsratcher és az uber között van különbség? vagy csak kinézet??
  • gerguson
    Akkor uber backsratcher pirate pistoly+sima rpg
  • davis98
    pontosan ! :D
  • HunTatyi
    sr mg + lr mg + sima rpg
    sr mg + lr shotgun + sima rpg
    sr mg + pirate pistoly + sima rpg

ezek az opciók a legjobbak sztem :D
  • gerguson
    Szerintetek hogy állítsam össze a national gunnerom fegyvereit?
    Mit vegyek?Az 1120 bf-es fegyókat nem veszek.Uber/super fegyókat írjatok.
    Köszönöm