Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
Láttátok az új battlefund vásárlásos oldalt ? nagyon király 😄
itt

nickname: doki09

SzLehel
most hogy mondod 😮

a mamám tanította!

pink

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

SzLehel
mirrors edge feeling?

a mamám tanította!

Tadaa ._.

Lupous
Hát sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget (Sajna bebizonyosodott hogy néha egy barom vagyok :S)
Kb 30 perc se kellett hozzá és vírusmentes, tiszta rendszerem lett. A program neve AVIRA. csak ki kell írni egy cdre...és errõl bootolni. (Mindenkinek ajánlom.)
Ezt a adatvisszaszerzõs témát pedig aszem kipróbálom 😄...bár nemtoom ez gondolom összegányolja rendesen a dolgokat :S

Elektro: igen megvolt a full format+reinstall kombó...de nem tûnt el a probléma ezért is voltam kiborulva.

Smithwarden
Nem tudom mekkora segitseg lehet, de van olyan program amivel letorolt/haldoklo vinyokrol lehet visszaszerezni az adatokat: GetDataBack
Ez demo verzio es nem lehet menteni vele, de ha latod a fajlokat a rpogrammal, akkor be tudod neten szerezni "ingyenes" verziot par helyen biztos.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Elektrofrombc2
Ha már úgyis elvesztek az adataid teljes HDD formatálás winfos CDrõl..aztán ugye új OS és tuti, hogy nem lesz ugyanaz a gondod. Infótanárom azt ajánlotta nekünk, hogy kössünk hozzá LANba egy gépet ami 100%ossan vírusmentes, a vírusos gépen osszuk meg a partíciókat és a vírusmentes géprõl futtassuk át a vírusírtást. Elvileg a vírusos gépre nincs túl sok értelme új írtót rakni. Persze nagyrészét kitakaríthatja, de úgy fenn áll az esély, hogy ott marad valami.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Malwarebytes, superantispyware, emsisoft emergency kit, hitman pro. Ezek tuti megtalálják és kiírtják ha van valami.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Wanndris
:S az kellemetlen...csökkentett módú víruskeresést próbáltad? meg milyen vírusirtód van?

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Lupous
Hát sajna most nem vagyok valami vidám :S...szal offolok egy jót hátha tud innen valaki segíteni:

Off:
Beszoptam egy vírust vagy valami olyasmit. (Gondolom) Nem tudom a rejtett mappákat meg"látni", nem lehet pl az MS oldalait böngészni, vírusírtózni...meg még biztos van olyan amit nem vettem észre és jól tönkrebaszta.
Formáztam a gépet újraraktam a vinfost, haverom aszonta az nem segít, de nem tudja a megoldást :S Aszonta pendrájon vagy mobilrekken vagy bármin rajtlehet...és hurcolhatom szanaszét a környezetemben :S
A gép partícióinak formázását még bevette a gyomrom de hoyg a külsõ meghajtóimról is eltûnjön minden (pl több mint fél terra zene, ennél is több videó, rengeteg program, és kb a képeim (kb20 giga) amikkel dolgozok :S
szóval ha valakinek volt ilyen vagy tudja merre nézelõdjek ....vagy valami...akkor az segítsen jól
asszem Off vége.

davis98
Uhuhuhúúúú ez csúnya volt <#eplus2>

SzLehel
lupous tud játék közben is csajozni,mi lesz itt?o.o

a mamám tanította!

Lupous
"nem lehetlesz nemet változtatni"-ezen befostam 😄

nem lehetlesz nemet változtatni. Úgy kerülnek be majd mint új hõsök. Szal vásárolsz slotot, stb.

Vaxi
konyhatöltelék, az igen <#wow3>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az lenne a jó, ha módot adnának a karakterek utólagos nemválasztására is. A barátnõm kétlem, hogy elkezdené újra a commando-ját.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
Nah ez legalább jó hír 😊

Ennek ellenére a nõi hõsök eljövetele már alátámasztott tény. A készítõk amint végeznek a p4f-el, rögtön elkezdik csinosítgatni a konyhatöltelékeket. 😊

Csak rossz spekuláció volt.

Hát gyerekek...eddig én nem látok semmi free BF-et a GC-n.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Mondjuk az oldal látogatottságán biztos sokat dob majd a dolog.
Gyönyörû eszköz ez a gerillamarketing. 😊

valamiért az az érzésem hogy semmi, mert már kb 3 blue is írta hogy csak pletyka.

HunTatyi
hát, ha minden igaz holnap minden bf-re fény derül... aztán vagy lesz,... vagy nem 😄😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
kösz a lelkesítést....<#nevetes2><#crazya>

Zero07
hát semmi <#gonosz1>

davis98
Hát én nem tudom mi lesz ebbõl az 1400BF bõl....semmit sehol nem írnak... 😞

davis98
+1

Lupous
Erre még én is mozdulok, pedig most ébredtem 😛 (Slipknot+elektronika=+\m/)

Narxis
<#eljen><#nyes>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Biztos jó sok tudatmódosító szer volt a partin, ha erre a disszonáns kakofóniára rá tudott mozdulni bárki is.

Elektrofrombc2
Asszem én is 😄 Azért vadultak erre az emberek. Mármint erre a számra 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Naberiuss
Emberek,olyan szulinapi bulit basztunk Elektroval hogy keeeeeeeesz 80ember szanaszet bulizta magat 😄

Elektrofrombc2
Köszi mindenkinek<#smile>

roland4
Boldog születésnapot 😄<#pias>
HunTatyi
Boldogot kívánok én is!

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

SzLehel
boldog születésnapot! 😄

a mamám tanította!

én meg mostantól Elekrónak foglak hívni.:3

s9ns
T
Bocsánatodért esedezem!
Természetesen eme hiba, nem a tiszteletlenség jele! 😄

davis98
Boldogot bro ! 😄

happy bday

Naberiuss

Boldog szulinaptot <#taps><#pias><#puszis>

Elektrofrombc2
Nemtudom, hogy egyáltalán része-e a hitboxnak a pet. 😄

Elektrofrombc2
Köszi 😊 legközelebb azért egy "t" betût biggyessz oda =D

jugen
Headshot a petnek az bonus? 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

s9ns
Boldog szülcsinapcsit Elekro! 😄

davis98
Rohadt jó 😊 el így fogadnám így szetbe 😄

Várjatok, csináltam jobbat.

Elektrofrombc2
Hát én lecsapnám a vállamról...<#nevetes1>

Gondoltam csinálok magamnak egy Pet-et.

Ismerjétek meg Jissuiseiseki-t.