Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csekkoljátok az új mapot, wake island-et:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Egész pofás lett 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
én még nemláttam, de kurvanagy xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
Régi, viszont poénos és IRONIKUS.

Jogos. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

SkyHun
Ne félj a szerver pass hét pecsétes titok. Én az unranked szerver pass-ról beszéltem (ami a játékba való belépéshez kell), mert miután már visszaállítottam rankedre a szervert, volt aki érdeklõdött a password iránt. Persze akkor már tök mindegy volt. Amúgy minden unranked beállításnak más password-je lesz. Az acc-om teljesen védve van <#vigyor4>

Zero07
azért jó, hogy nem lehet nemet változtatni, csak ruhát, mert így bárki (aki egyáltalán akar) lehet transzfesztita.nõies külsõ, öblös, mély férfi hang xDD

Smithwarden
Nem hiszem, az nem lenne jo business...
Alapbol kis melleik kapnak, de majd persze lehet venni 150 es 300 kobcentis szilikonbetetet akcoisan BF-ert. <#buck>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

az emótokról beszéltem, de mindegy. xD

Igazán nagyon értelmes lehetett az az ember, aki emiatt nálad reklamált. Azért a szerver pass továbbadásáról lebeszélnélek. Ha már megtörtént volna, akkor mihamarabb változtasd meg szvsz! Nem is olyan régen nyúlták le az egyik játékos acc-át, aki nem kevés bf-et feccolt a karakterébe.
Neked kitartást az üzemeltetéshez!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nevezzük nevén a dolgot...nagyobb csöcsöket kapnak. 😊

Apropó, az új cuccok kint vannak a nõi hõsökkel. Megjegyezném, hogy a nõi hõsökhöz még fog jönni egy patch a közeljövõben, amitõl nõiesebbek lesznek.

SkyHun
Sziasztok!

Felhívás azoknak, akiket érint.
Szombaton unranked volt a szerver 2 órát külön kérésre. Ezek után kisebb konfliktus alakult ki pár kedves játékos között, miszerint nem mindenki értette, hogy miért adtam oda szervert a "másik oldalnak" gyakorlásra. Ezúton tájékoztatnék mindenkit. Én egyik clan ill. group tagja sem vagyok (pontosabban pár group-ban jelen vagyok, de csak, mint rajongó), ezért senki ne gondolja, hogy kedvezni akarok a másiknak. A szervert azért béreltem, hogy összejöhessünk és jókat játszhassunk, együtt. Szívesen adom oda a szervert másnak is gyakorlás céljából és nem érdekel, hogy ki kinek és mikor adja oda a jelszót. Ezt mindenki intézze maga. A szerver játszható és úgy néz ki, már végleges beállításokkal fut, remélem minél tovább. Szóval érezzétek jól magatokat és ne szapuljatok engem, hogy kinek adtam és miért neki, stb. és ha lehet egymást se <#hamm>.

Köszönettel: Sky.

ám ennek ellenére kérni lehet, csak rám ne számítsatok ilyen esetben.

nem, sajna tényleg így van. Csak az ismerõsöket rajzolja.

Vaxi
látom vetted a célzást 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

számból vetted ki.

Elektrofrombc2
xD <#eljen>

Vaxi
áh, csak fontos, nagy hatalmú emberekkel foglalkozik.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

nem hiszem, hogy lenne esélyed...

davis98
Nem kérnéd meg hogy engem is rajzoljon le ? <#whatever>

nickname: doki09

davis98
Faxa 😄

bameg, már egyetlenegy képmegosztó sem mûkszik itt?

http://i771.photobucket.com/albums/xx360/NedHosey/desu.png

hehe, ezt figyeljétek milyen rajzot kaptam Drednedtõl :3

davis98
Felvittem 1406 ra az ELO-m 😄

Grr1234
/0

davis98
+1 !!!!!!

Csak úgy mellékesen tévedsz, mert te jöttél ide alpári dumával, ráadásul megközelítõleg 2 évvel késõbb mint Anti (mint pölö most), de mindegy. És nem, nem kell a BFH oldalát egész nap bújni ha meg akarsz valamit szerezni ingyen, elég ha tudsz angolul. Amit tudnod kell azt amúgy is kiírják a fõoldalon, illetve az Alerts-ben, az oldalt meg amúgy is mindig látogatod, mert ott tudod elindítani a játékot.

Elektrofrombc2
Ja mondjuk én azt is megjegyezném (csak úgy mellékessen), hogy ide sem muszáj írnod... De komolyan 😊 Még örülnék is neki. Na sziamia!<#smile>

davis98
Mármint ebben a Bfh-s fórumban

davis98
Csak megjegyzem, hogy anti már elég régóta itt van az SG-n.....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na idefigyelj kispofám! Te jöttél ide a semmibõl alpári dumával. Személyeskedni, szidalmazni, minõsíthetetlen hangnemben. Senki se hordta le a játékot, csak leírtam a véleményem, hogy szerintem mi a rossz a játékban. Különben is, TE nekem ne mondjál semmit!
Tévedtsz, akinek van sok ideje és/vagy anyuci-apuci eltartja, az ráér a BH oldalán a híreket bújni. Na, pá!

várj, pontosítok:

3227-et.

*3127-et egészpontosan.

davis98
Jó volt tegnap a gyakorlás, ugye anti ? 😄 És köszönjük szépen a szervert Sky !!! <#worship>

SkyHun
Sziasztok.

A szerverem ezen a linken bookmark-olható Bede Land
Szívesen látok mindenkit aki szórakozni vágyik 😊. VIP státuszért itt lehet folyamodni PM-ben (player név is kell). Azt nem ígérem, hogy mindenki kap 😊.

Zero07
már nem azért, de elõjössz a semmibõl és egybõl itt elkezded lehordani a játékot mindennek.mondtuk:nem muszáj semmit se.ha meg úgyse fizetsz akkor meg ne foglalkozz az árakkal, különben meg mondom:akinek volt esze az már rég 2100bf-et szerezhetett eddig ingyen

"ilyen olcsó"?!😄 Te vagy eltévedve! Végül is nézõpont kérdése, hogy mi az olcsó. De mondom, nekem mindegy, hogy ki mennyit, és hogyan invesztál a játékba. Én csak leírtam a véleményem, hogy mi nem tetszik a játékban.

p4f-ben minden 2x annyiba kerül, mert 2x kevesebb lehetõség van a dolgok variálására.

Elektrofrombc2
Mondjuk az már szerintem tényleg nem sorolható az olcsók közé...1x-es BF vásárlásból (legkevesebb az az 700BF) 1 fegyverre futja... Ami alapnak számít ha BFH-hoz hasnoljítjuk...

p4f-t leszámítva.

Alien69
BF4FREE? <#hehe>

davis98
+1 !!

Mutass már rá még egy f2p játékra, amelyik ilyen olcsó. Te el vagy tévedve, valahol a káromkodás meg a politika világa között.

Csak a döglött hal úszik az árral. A személyeskedést öreg meg fejezd be!

Zero07
ha te lennél az EAsy vezére,ahogy most láttam mekkora egy agresszív, élõsködõ dög vagy, te is inkább a jobb életet választanád, nem a xarabbat.az meg, hogy itt játszod a búrád senkit se hat meg, az ilyeneket meg, mint Te magasról le****ja az EA, mert vagy játszol vagy nem.a munkahelyen se a dolgozó ugat:dolgozik vagy elmegy.nem muszáj.ha meg annyira akarnál fegyvereket figyelnél a hírekre és már rég szerezhettél volna 2100bf-et ingyen, ami bõven elég fegyverekre.

Ezt értem, de most komolyan, a csóró és/vagy magyar nem ember?! Meg hát, szerintem egy pénzesebb embernek is rossz üzlet, mert a végén az egész lehet, hogy egy konzolba kerül. Ami azért elég vicces. Mindegy, talán majd megváltozik a helyzet, vagy nem.

byzhouse
amcsikat viszont nem érdekli,hogy elmegy 3290bf,mert vesznek megint. nem a csórómagyar réteget célozták meg,hanem a pénzesebb amcsikat.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

"gyurcsányos mondóka"<#kerdes> Ez mind az én gondolatom bazzeg. Meg egyébként is nem nézek, hallgatok politikát. Szóval, nem tudom, hogy mire gondolsz, de váljon egészségedre bazzeg. Különben is, mindenki leírhatja és eszmecserét folytathat itt a forumon. Ha nem tetszik, nem olvasod. De egy szó, mint száz... a lényeg a tények!)

Öreg haver, ne bosszancs!<#ticking><#nevetes1> Ja, csak van, hogy több BF-be kerül, mintha az unlimited-et választanád.
Gond? Kinek? Max az EA-nak.
Most érted, nem a fizetésnek vagyok ellene, de nem így és nem ennyit.
Megnézi az ember az árakat... M16,AK74 1120 BF az unlimited stb. Alig veszel valamit, azt már el is fogyott a 3290BF. Elérhetõvé kellet volna tenni vp-ért is a cuccokat és nem PTE-t kitalálni. Annyira látszik, hogy csak a pénzszerzésre mennek rá, és nem érdekli õket, hogy az emberek tényleg szórakozzanak!
Maximum, a barátok miatt érdemes még játszani.

Ott a UPC "barátunk"! Hallottam, hogy kiszedett értesítés nélkül pár csatornát az analóg kábeltv-bõl. Na, mondom nekik is érdekes üzletpolitikájuk lehet. Lassan már az emberiség lesz a cégekért, és nem a cégek az emberekért.<#ticking>