26731
Battlefield Heroes
-
#20965 Na azt nem :)
De majd most! -
#20964 Az equipmentbe is beraktad? -
#20963 Igen, arra osztok, de nem nagyon veszem észre a hatást.. Igaz még csak 3/5 :) -
#20962 A leg it abilityvel tudsz gyorsan futni (egy ideig) -
#20961 Hali!! Gunner vagyok, most kezdtem.. :D Ez a karakter sosem fog gyorsan futni?? Ability-t osztom én veszettül, de semmi! -
DFAdirotor #20960 Biztos te vagy az Obelix-AC :D -
DFAdirotor #20959 azaz tevelnek igaza van meg amugy nem vagyok Noob szerintem ezt a többi játékos állítja aki TUD játszani. Alien akkor menjél 2142-zni nem fogsz hiányozni.
És narxis vagy ki vagy te mi a neved hogy ilyen menőnek érzed magad? Haa? -
#20958 A Royal Rumble mikor lesz a mapok közt? -
tevel #20957 Ha nem akarsz unalmas játékot, akkor talán próbáld ki magad lvl 30-asok ellen is. -
#20956 Nincs mit Tom !!! :D -
#20955 Ja, és mondjuk 2142-s (IS) vagyok, természetesen nekem AZ viszi a pálmát a BF-ek közül (TITAN ONLY). Ott legalább megoldottak pár NEM apró kellemetlenséget, amit eddig a többi BF-ben SEHOGY se sikerült. Például a base támadást, nagyrészt ki van küszöbölve. Rá KÉNYSZERÍTIK az embereket, hogy próbáljanak csapatban játszani. Vannak hibái is, de ez most mindegy. Itt meg ahogy újraéledek máris húzhatom fülem-farkam, mert lehet, ott van mögöttem egy noob kemper, és sorolhatnám. De mindegy, mert én jól érzem magamat az ÖSSZES BF-ben, és nagyrészt elég eredményes is vagyok mindegyikben. Ez van.
-
tomonor #20954 Köszi, továbbkültem a kékeknek -
#20953 Noob? LOLvagy. Te meg menj vissza codozni, vagy TF2-zni, az való a gyerekeknek. Ott nem kell annyit gondolkodni, minek is taktikázni. Me az NEM az, hogy megyek a másikkal szembe, oszt lövök, mint a hülyegyerek. -
#20952 mi hájróz neved ?
-
Mondjuk én szar játékosnak tartom magam, ezért meglepő számomra, hogy első vagy az első 3 között vagyok mindig, főleg azóta, hogy megvettem a fegyvereket. -
#20950 -
#20949 Te takarodjál már noob gyerek, mindenhol az első kettőbe vagyok, ezért unalmas és monoton már a játék és a véleményemet meg akkor is leírom ha belepusztulsz. -
#20948 Hát nem látod ? Aimboter a gyerek :D -
DFAdirotor #20947 de Doki ez miért balfaszság? -
DFAdirotor #20946 Alien és Narxis ti menjetek a faszba a Play 4 Free-tekkel akkora noobok vagytok hogy kis utakat kerestek a szemtől-szembe harc helyett és ha nem tetszik nem kell játszani a gép elleni hülyeségeitekről pedig már nem is szólok az jó szar lenne ez nem egy flash játék ember.
És egyébként (sajnos) több járműves pálya van mint gyalogos plusz ez egy olyan játék amit nem tud akárki játszani ha odaültetnél egy 2142-est nem hiszem hogy jó lenne vele.
Nekem nem azzal van a bajom hogy ruhákat hoznak ki hanem azzal hogy szarokat de azon kivül legalább próbálkoznak.
Antival egyetértek :D -
A B@lf@szság legfelső határa ! EZ !...... -.- -
#20944 Maradjunk annyiban, ha pl. efy aimbotter beszáll egy repülőbe (wrenchcsel együtt), akkor ott kő kövön nem marad. A bombázó meg nagyon is OP lenne warokon mondjuk. A gyalogos pálya nagy előnye pedig, hogy ott elvileg tényleg az számít, hogy ki a jobb, nincs az, hogy egy noob egy tankkal elgázol és örül a fejének, hogy mekkora szkill. Play4freeben több map? Mind a Battlefield 2-ből van, hagyjál már :D! -
#20943 Így van, én is így látom. Lassan olyan lesz ez a játék, hogy agyhalott zombik is játszhatják. Persze nem azt várom, hogy matek egyenleteket kelljen megoldani, nem kell túlzásokba esni, de jelenleg 0-hoz közeli befektetéssel akarnak nagy hasznot csinálni. -
#20942 Régi motoros vagyok a BF-ben. Anno az 1942-vel kezdtem el, és azóta az van, hogy butítják a játékot. A sok csíra CoD-os miatt, hátha onnan el tudnak csábítani 2-3 embert, miközben PONT a BF lényegét tudják elcseszni. Számomra a BF a változatosságot jelenti, és az esélyegyenlőséget. Egy kezdő is jó el lehet(NE), és egy veterán is egymás mellett, de NEM! Miért? Mert erőltetik a gyalogos CoD-os pályákat. SZámomra MINDEN gyalogos pálya CoDos, mert PONT a jármű használat az, amiben a BF magasan ott van a többihez képest. A BFH-ban is, ha gyenge a fegyvered, na és? Beülsz egy tankba, és no problem, vagy repcsizel. Ráadásul, az ilyen mappokon nehezebben érvényesülnek a csíterek. A BF4free-ben pl karkand után berakja Oman-t, és máris más lesz a baba fekvése. Igaz, a csíter ott is tud szemétkedni, de ott már nem elég messzire elbújni a pálmafák árnyékába. Ha meg bedobja a Basra-t, ott ette meg a fene. Csak menni előre, és reménykedni, hátha lehet taktikázni, de ez ritka eset. -
#20941 Há ezt mondom. :D Én csak egy példát mondtam, de attól mert casual játék még az 1pálya/év akkor is ciki. Én is vettem ruhákat mert az alap egyenruha unalmas meg minden, de azért könyörgöm egy minimális újdonság kell néha a játékba és azt a ruhák nem elégítik ki.
Igen, azt is értem, hogy gazdaságosabb sapkákat tervezni. Ezért nem is volt kedvem játszani már az elmúlt pár hónapban, amikor megjelent a Wicked Wake map akkor én nagyon örültem neki, pedig emlékszem, hogy szidták sokan, de nekem az volt a lényeg, hogy új volt és egy időre megint leültem játszani.
Nagyrészt már a Play4Free-vel játszom, több map, több jármű, tier 3 nemsokára. 2 casual játék közül inkább azt választom amiben több az újdonság, bár itt se erőltetik meg magukat, nem hiszem, hogy sokkal több pálya lesz, bár Dragon Valley kiadása után mindenkivel csináltattak egy kérdőívet amiben nagyrészt arról kérdeztek, hogy milyen újdonságokat szeretnének, milyen új mapokat(tankos, gyalogos, vegyes) stb. -
#20940 Szvsz, bomba hülyeség. Van a BF4FREE-ben, és mindent visz. Nem tölt gyorsan, de halál pontosan le lehet dobni. Ide elég a gépágyú.
Én inkább olyasminek örülnék, hogy végre nem egymás ellen kellene menni, hanem a gép ellen, azaz, az egyik oldalon lennének a játékosok, a másikon meg jönne az AI. Mint pl Left 4 Dead 2, igaz, ott relative kis csapat van, de sokkal jobban kijön a kooperatív mód. Meg lehetne oldani, csak ugye sokkal olcsóbb, és GAZDASÁGOSABB kiadni pár sapkát, pólót, vagy akár kiírni erre versenyt, mert ugye akkor még a tervezést is megússzák. Pályát írni, új módokat, az hatalmas költség egy sapihoz viszonyítva. Persze, igaziból lehetne mod-ra is pályázatot írni. -
#20939 Tök mind1.
Ott a lényeg, HA megfelelően kezelik. A bombának lehet egy akkora hatósugarat adni mint pl. egy tank és akkor azért eléggé de nem OP mivel többnyire nincs olyan kis helyen annyi ember és még van ideje elfutni is. De ez csak egy példa volt, a lényeg az új tartalmakon lenne. A ruha és egyéb kiegészítő cuccok pedig nem új játéktartalom.
Ja, bocs. Nekem kellett volna lemondanom róla? Akkor már értem miért nincs kedvem elindítani hónapok óta a játékot. Át is lehetne keresztelni Battlefield: Fashion Heroes-ra. -
tomonor #20938 Először is, nem DICE hanem Easy, másodszor pedig valóban baromság, ugyanis blei is kb így reagált rá mikor felvetettem az ötletet.
A repülő pedig alapjában véve is OP ha megfelelően kezelik, nem kell még bombákat aggatni rá csak hogy még egyszerűbb dolga legyen a pilótáknak.
Élményfaktor? Arról kb már 2 éve le kellett volna mondanod. -
#20937 ? Nemá wazze. Persze, egyszer ki tudnak lőni AA-ból max. De kétszer már NEM! Hiszen, akkor már tudom, honnan puffogtat, és el tudom kerülni, vagy, meg tudom lepni, oszt alá perkelek, és azt se fogja látni, honnan lő rá a repcsi. -
#20936 Nem baromság. Nem azért kellene mert nincs más jármű. CTF játékmód csak egy példa volt, erre lehetne kiírni egy community versenyt és a beküldött ötletekre szavazni, vagy kiválaszt a DICE 3-mat és azokra szavazni. Pályákkal kapcsolatosan szintén lehetne egy ilyen versenyt kiírni. Bombázás nyilván korlátok közé lenne szorítva, mondjuk 1 vagy 2 bomba lenne a repülőn és utána sokáig tartana míg újra bombázhat, addig van idő lelőni ha nem tök béna mindenki. Most is meghalsz ha becéloz egy repülő. A 2. vh is csak egy példa volt, hogy miért illene a játékba egy oldalkocsis motor, de nem ez a fő ok amiért kellene hanem mert szimplán FUN lenne. -
#20935 Ez jó.
Nem csak a transzportációs lehetőségeket kell nézni hanem a szórakoztatási faktort is. Azt pedig egyértelműen növelné. -
tevel #20934 Oroszlán
De túl népszerű, két napja nem láttam senkin. :( -
66zio #20933 hajó és tengeralattjáró nem lene jó hisz olyan mély az a víz xDD mint alábvíz -
#20932 esetleg tengeralattjáró -
#20931 hajó viszont jó lenne wicked wake re :P :D... kilehetne játszani velük az aa gun ban ülő noob-okat akiktől oly sokszor lehetetlen eljutni még a pályára is -.- -
tomonor #20930 Lesz új fegyver, lesz új játékmód is nemsokára.
Oldalkocsis motornak semmi értelme, mert a jelenlegi járműarzenál kielégíti a transzportációs lehetőségeket. -
#20929 Oldalkocsis motor baromság. Ott a jó öreg Jeep és Kübelwagen. CTF játékmód meg tavaly nyáron volt PTE-ben, egy nagy lócitrom volt. Pályák meg inkább nem hiányoznak, mert ez az új brigád még pályát se tud csinálni, rendeset, vagy ha úgy tettszik nincs önálló gondolatuk e téren. Bombázós repülő megint csak hülyeség, mert mi értelme lenne az abilityhasználatnak, hogyha lebombáznak oszt' vagy meghalsz vagy alig marad hp-d és hulla vagy. A II. világháború (most már sokadjára kell elmondani) csak az alapot adta a játékhoz, a fejlesztők nem egy Call of Duty-t akarnak/akartak csinálni. -
#20928 Igazad van,az oldalkocsis motort én már régóta mondom,kár, hogy BFH-s fejlesztők nem nézik az oldalt -
#20927 Fegyverekből is van hasznuk, ha olyat adnak ki ami nem csak külsőre néz ki máshogy. Egyébként nem azt mondtam, hogy ne legyenek új ruhák hanem, hogy ne csak arra koncentráljanak. Új tartalmak is kellenek. Pályák egyértelműen hiányoznak, új játékmód annyira nem, bár érdekes lenne egy fogd és vidd játékmód zászlókkal. 1-1 zászló mindkét fél bázisán és azt kell megszerezni és saját bázisra vinni 3-szor stb.
Járműveknél az oldalkocsis motor jó lenne, főleg, hogy illene a játék képébe, a többi jármű kinézete alapján, amolyan 2. vh feeling. Szó volt régebben arról, hogy lesznek majd bombázós repülők, azok is jók lennének... -
DFAdirotor #20926 a natok nem illenek a ruháimhoz :(
a royalból csak az oroszlán tetszik :( nem tetszenek sajna :(