29
  • Zombee
    Vérszomjas csiga? Olyan már volt:). A 80-as évek második felében volt egy ilyen film. De a gyilkos paradicsomot is ellőtték már, négy részen keresztül :D.
  • nothes
    Bárányok hallgatnak -> Bárányok harapnak, gondolom erre akartak asszociálni.
    A filmet még nem láttam, de lehet, hogy nem is fogom.
  • zotja
    23 percig néztem....
  • G18XM8
    Harapós bárányok? Ezt valami nagyon pihent agyú szerencsétlen találta ki, 100 hogy nem nézem meg. Különben is a címe Fekete bárány, és nem A bárányok harapnak!
  • feamatar
    szvsz jó volt, nem közelítette meg a Hullajót, de a bárányok azért szépen írtottak, ahogy az elvárható volt. Én röhögtem rajta nem egyszer. A harapós-p*ncis filmnél meg fényévekkel jobb.
  • Arthas
    "Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória"

Inkább ez a film ,anyira szar ,hogy az már fos.
    Ilyen filmeket röhögni ül be az ember ,de nem volt benne semmi poénos ,dög unalmas lerágott csont volt.....
  • dronkZero
    "ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csűrik csavarják a fonalat, ez már uncsi!"

Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória. Ha egy _deklaráltan idióta_, szándékosan totál elcseszett alapszitujú véres-gyaszatolós horrorkomédiára te a cselekményért (színészi teljesítményért, karakterek mélységéért, stb) ülsz be, akkor nem a filmmel van a baj. Hihetetlen, vazze.
  • Neurotoxin
    feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007

2006os mellesleg...
  • Neurotoxin

Amúgy mellesleg 2006os....1lve láttam már:)
  • Ren
    Ez valami perverzió a magyar cimfordításoknál egy ideje, hogy hasonlítania kell valami régebbi sikeres film címére. Ez nyilvan a Bárányok hallgatnak a ferdítése, de ott van a kismillió "pite" film, és társaik.
  • MolniGee
    Beeeeeeeeeeeeeee!
    Tök poén a film :)
  • Wittgen
    Annyira azért nem rossz, egy erős közepes a film.
  • Gascan #17
    háát már szegény bárányok se lehetnek békés állatok formájában filmszereplők :) Ártatlan bárány, kiváncsi vagyok ezek után mi lesz még .... vérszomjas csigák? :) ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csűrik csavarják a fonalat, ez már uncsi!
  • brueni
    ennél már csak a "gyilkos paradicsomok" volt sz@r@bb.

a címhez, meg külön gratulálok: fekete bárány - a bárányok harapnak
    lehetne

a vérengző gyapjú
    uszonyos bárány
    pihe-puha szörny
    a mutáns barika
    dolly bosszúja

stb...
  • Balázs288
    A bárányok harapnak (Black Sheep)
    ---
    VÍGJÁTÉK? :D
  • bakvarnyu
    itt most nem erről van szó , ez tényleg egy fos film, pedig én még vártam is de elkúrták
    de azért csak nézzétek meg hajrá
    emberevő bárányok, mi? pihenjél kicsit!
  • Cat #12
    Warezhoz képest persze nyilván, de csak most van a magyar premier, szóval annyira nem.
  • Rip
    Haha, 2. képen a fickó kezén a harapásnyom! :D
  • szvini
    ez egy akkora film lesz :D

ilyet meg kell nézni :D:D:D

ez olyan mint a gyerekjáték anno :D:D, csáki
  • kalapos01
    Na, tipikus. Jön az indexesből lett sg-olvasók fikahada.
  • avman
    a doki is megmondta te nem vagy más, csak ox és moron. a szinkronban nem jön ki a poén.
  • jeti00
    Nekem akkor is tetszett :DD hatalmas állatság :) de miért csak most a cikk? picit lemaradtak
  • Loverman
    Fórum hogy mégtöbben mégtöbbet fikázzanak, micsoda remek ötlet!
  • bakvarnyu
    Tényleg szar lett, én is nevetni akartam rajta.
    Van fóruma is
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169499314
  • Librarian
    Én is ezen derültem.
    Sajnálom, hogy rossz film lett, én is azt vártam, hogy vicces lesz és hülyére röhögm majd magam. Ha horrorkomédia, akkor Shaun of the Dead. Legjobb. :-)
  • Tinman #3
    De gáz...jeeeeeeeez.
  • dronkZero
    A 8. kép az valami hatalmas... :P :D

Ezt meg kell néznem! :P
  • Jubei
    Ezzel a filmel vallatni lehetne, ez a film egy rakas fos.