29
-
#29 Vérszomjas csiga? Olyan már volt:). A 80-as évek második felében volt egy ilyen film. De a gyilkos paradicsomot is ellőtték már, négy részen keresztül :D. -
#28 Bárányok hallgatnak -> Bárányok harapnak, gondolom erre akartak asszociálni.
A filmet még nem láttam, de lehet, hogy nem is fogom.
-
zotja #27 23 percig néztem.... -
G18XM8 #26 Harapós bárányok? Ezt valami nagyon pihent agyú szerencsétlen találta ki, 100 hogy nem nézem meg. Különben is a címe Fekete bárány, és nem A bárányok harapnak! -
feamatar #25 szvsz jó volt, nem közelítette meg a Hullajót, de a bárányok azért szépen írtottak, ahogy az elvárható volt. Én röhögtem rajta nem egyszer. A harapós-p*ncis filmnél meg fényévekkel jobb. -
#24 "Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória"
Inkább ez a film ,anyira szar ,hogy az már fos.
Ilyen filmeket röhögni ül be az ember ,de nem volt benne semmi poénos ,dög unalmas lerágott csont volt..... -
#23 "ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csűrik csavarják a fonalat, ez már uncsi!"
Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória. Ha egy _deklaráltan idióta_, szándékosan totál elcseszett alapszitujú véres-gyaszatolós horrorkomédiára te a cselekményért (színészi teljesítményért, karakterek mélységéért, stb) ülsz be, akkor nem a filmmel van a baj. Hihetetlen, vazze. -
#22 feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007
2006os mellesleg... -
#21 feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007
Amúgy mellesleg 2006os....1lve láttam már:)
-
Ren #20 Ez valami perverzió a magyar cimfordításoknál egy ideje, hogy hasonlítania kell valami régebbi sikeres film címére. Ez nyilvan a Bárányok hallgatnak a ferdítése, de ott van a kismillió "pite" film, és társaik. -
MolniGee #19 Beeeeeeeeeeeeeee!
Tök poén a film :) -
Wittgen #18 Annyira azért nem rossz, egy erős közepes a film. -
Gascan #17 háát már szegény bárányok se lehetnek békés állatok formájában filmszereplők :) Ártatlan bárány, kiváncsi vagyok ezek után mi lesz még .... vérszomjas csigák? :) ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csűrik csavarják a fonalat, ez már uncsi! -
brueni #16 ennél már csak a "gyilkos paradicsomok" volt sz@r@bb.
a címhez, meg külön gratulálok: fekete bárány - a bárányok harapnak
lehetne
a vérengző gyapjú
uszonyos bárány
pihe-puha szörny
a mutáns barika
dolly bosszúja
stb...
-
Balázs288 #15 A bárányok harapnak (Black Sheep)
feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007
---
VÍGJÁTÉK? :D -
#14 itt most nem erről van szó , ez tényleg egy fos film, pedig én még vártam is de elkúrták
de azért csak nézzétek meg hajrá -
#13 emberevő bárányok, mi? pihenjél kicsit! -
Cat #12 Warezhoz képest persze nyilván, de csak most van a magyar premier, szóval annyira nem. -
#11 Haha, 2. képen a fickó kezén a harapásnyom! :D -
szvini #10 ez egy akkora film lesz :D
ilyet meg kell nézni :D:D:D
ez olyan mint a gyerekjáték anno :D:D, csáki -
kalapos01 #9 Na, tipikus. Jön az indexesből lett sg-olvasók fikahada. -
avman #8 a doki is megmondta te nem vagy más, csak ox és moron. a szinkronban nem jön ki a poén. -
jeti00 #7 Nekem akkor is tetszett :DD hatalmas állatság :) de miért csak most a cikk? picit lemaradtak -
Loverman #6 Fórum hogy mégtöbben mégtöbbet fikázzanak, micsoda remek ötlet! -
#5 Tényleg szar lett, én is nevetni akartam rajta.
Van fóruma is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169499314 -
Librarian #4 Én is ezen derültem.
Sajnálom, hogy rossz film lett, én is azt vártam, hogy vicces lesz és hülyére röhögm majd magam. Ha horrorkomédia, akkor Shaun of the Dead. Legjobb. :-) -
#3 De gáz...jeeeeeeeez. -
#2 A 8. kép az valami hatalmas... :P :D
Ezt meg kell néznem! :P -
Jubei #1 Ezzel a filmel vallatni lehetne, ez a film egy rakas fos.