A bárányok harapnak - Csak ha bírod gyomorral
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A filmet még nem láttam, de lehet, hogy nem is fogom.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Inkább ez a film ,anyira szar ,hogy az már fos.
Ilyen filmeket röhögni ül be az ember ,de nem volt benne semmi poénos ,dög unalmas lerágott csont volt.....
Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória. Ha egy _deklaráltan idióta_, szándékosan totál elcseszett alapszitujú véres-gyaszatolós horrorkomédiára te a cselekményért (színészi teljesítményért, karakterek mélységéért, stb) ülsz be, akkor nem a filmmel van a baj. Hihetetlen, vazze.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tök poén a film 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a címhez, meg külön gratulálok: fekete bárány - a bárányok harapnak
lehetne
a vérengzõ gyapjú
uszonyos bárány
pihe-puha szörny
a mutáns barika
dolly bosszúja
stb...
feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007
---
VÍGJÁTÉK? 😄
<#beka3>#beka3>de azért csak nézzétek meg hajrá
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ilyet meg kell nézni 😄😄😄
ez olyan mint a gyerekjáték anno 😄😄, csáki
Van fóruma is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169499314
Sajnálom, hogy rossz film lett, én is azt vártam, hogy vicces lesz és hülyére röhögm majd magam. Ha horrorkomédia, akkor Shaun of the Dead. Legjobb. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.