A bárányok harapnak - Csak ha bírod gyomorral

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Vérszomjas csiga? Olyan már volt😊. A 80-as évek második felében volt egy ilyen film. De a gyilkos paradicsomot is ellõtték már, négy részen keresztül 😄.

nothes
Bárányok hallgatnak -> Bárányok harapnak, gondolom erre akartak asszociálni.
A filmet még nem láttam, de lehet, hogy nem is fogom.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

23 percig néztem....

Harapós bárányok? Ezt valami nagyon pihent agyú szerencsétlen találta ki, 100 hogy nem nézem meg. Különben is a címe Fekete bárány, és nem A bárányok harapnak!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

szvsz jó volt, nem közelítette meg a Hullajót, de a bárányok azért szépen írtottak, ahogy az elvárható volt. Én röhögtem rajta nem egyszer. A harapós-p*ncis filmnél meg fényévekkel jobb.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Arthas
"Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória"

Inkább ez a film ,anyira szar ,hogy az már fos.
Ilyen filmeket röhögni ül be az ember ,de nem volt benne semmi poénos ,dög unalmas lerágott csont volt.....

dronkZero
"ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csûrik csavarják a fonalat, ez már uncsi!"

Ehh, barom. Ez már ránézésre is az "annyira szar, hogy az már jó" kategória. Ha egy _deklaráltan idióta_, szándékosan totál elcseszett alapszitujú véres-gyaszatolós horrorkomédiára te a cselekményért (színészi teljesítményért, karakterek mélységéért, stb) ülsz be, akkor nem a filmmel van a baj. Hihetetlen, vazze.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Neurotoxin
feliratos új-zélandi vígjáték, 87 perc, 2007

2006os mellesleg...

Neurotoxin

Amúgy mellesleg 2006os....1lve láttam már😊

Ez valami perverzió a magyar cimfordításoknál egy ideje, hogy hasonlítania kell valami régebbi sikeres film címére. Ez nyilvan a Bárányok hallgatnak a ferdítése, de ott van a kismillió "pite" film, és társaik.

Beeeeeeeeeeeeeee!
Tök poén a film 😊
Annyira azért nem rossz, egy erõs közepes a film.
háát már szegény bárányok se lehetnek békés állatok formájában filmszereplõk 😊 Ártatlan bárány, kiváncsi vagyok ezek után mi lesz még .... vérszomjas csigák? 😊 ez vicc, az öldöklés és a halál mindigis jó téma - de ennek már vagy 30 éve, mindig csak ez a cselekmény és igy csûrik csavarják a fonalat, ez már uncsi!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ennél már csak a "gyilkos paradicsomok" volt sz@r@bb.

a címhez, meg külön gratulálok: fekete bárány - a bárányok harapnak
lehetne

a vérengzõ gyapjú
uszonyos bárány
pihe-puha szörny
a mutáns barika
dolly bosszúja

stb...
A bárányok harapnak (Black Sheep)
---
VÍGJÁTÉK? 😄
bakvarnyu
itt most nem errõl van szó , ez tényleg egy fos film, pedig én még vártam is de elkúrták
<#beka3>de azért csak nézzétek meg hajrá

Törölt felhasználó
emberevõ bárányok, mi? pihenjél kicsit!
Warezhoz képest persze nyilván, de csak most van a magyar premier, szóval annyira nem.

Rip
Haha, 2. képen a fickó kezén a harapásnyom! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ez egy akkora film lesz 😄

ilyet meg kell nézni 😄😄😄

ez olyan mint a gyerekjáték anno 😄😄, csáki

Na, tipikus. Jön az indexesbõl lett sg-olvasók fikahada.
a doki is megmondta te nem vagy más, csak ox és moron. a szinkronban nem jön ki a poén.

Nekem akkor is tetszett 😄D hatalmas állatság 😊 de miért csak most a cikk? picit lemaradtak
Fórum hogy mégtöbben mégtöbbet fikázzanak, micsoda remek ötlet!

bakvarnyu
Tényleg szar lett, én is nevetni akartam rajta.
Van fóruma is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169499314

Én is ezen derültem.
Sajnálom, hogy rossz film lett, én is azt vártam, hogy vicces lesz és hülyére röhögm majd magam. Ha horrorkomédia, akkor Shaun of the Dead. Legjobb. :-)

Tinman
De gáz...jeeeeeeeez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dronkZero
A 8. kép az valami hatalmas... 😛 😄

Ezt meg kell néznem! 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ezzel a filmel vallatni lehetne, ez a film egy rakas fos.