T-mobile - t-zones/web\'n walk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy sms-t, hogy kaptam egy MMS-t, amit itt-meg-ott megnézhetek.
Ezután jött egy másik is, hogy vagy felhúzok az elõzõekben linkelt wap oldalra, vagy a t-zones T-Mobile menüpontjában megtekinthetem.
Nah, ez utóbbit hogyan?
Ezután jött egy másik is, hogy vagy felhúzok az elõzõekben linkelt wap oldalra, vagy a t-zones T-Mobile menüpontjában megtekinthetem.
Nah, ez utóbbit hogyan?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mostmár müködik az opera mini nem tom mit babráltam vele de müködik<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
de rámentem w810i-re rámentem a készülék ismertetõbe és ott a web'n walk-ra ugy volt beállitva ahogy a pdf-be volt már tegnap letöltöttem a sonyericsson.com/support ról a beállitásokat elküldték és telepitettem de nem jó
Hogy valaki ennyire tehetetlen legyen és ne találja meg a szolgáltató honlapján a beállításokat... <#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A T-Mobile web'n'walk beállításokat itt találhatod meg, ha nem mûködik a dolog hívd az ügyfélszolgálatot!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
😄DDddd
ki mondta hogy az utcán?
akkor mire való az iskola?<#mf1>#mf1>
akkor mire való az iskola?<#mf1>#mf1>
ja és mivel tudok rámenni különbözõ honlapokra? vagy hol? kiprobáltam a mobilon az opera minit de az is amikor 6/6 -ot tölti azt irja ki, hogy nem sikerült kapcsolodni a netre
Sony Ericsson w810i-m van és ha rámegyek a web'n walk-ra akkor kis ideig tölt azt kiir egy hibát ez mért van?