Hősök: Már márciusban visszatérnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi nagy fanok eredeti japánnal nézik felirat nélkül Hiróékat, meg persze nem az ócska angol szinkronnal az indiai részeket ;-)
Claire(a csaj aki regenerálódni tud)
Amúgy meg valóban aki igazi nagy fan, az már rég megnézte feliratosan mert úgy az igazi, az eredeti hangokkal!
Amúgy meg valóban aki igazi nagy fan, az már rég megnézte feliratosan mert úgy az igazi, az eredeti hangokkal!
hát dolgozzon is a rohadék, különben irgumburgum lesz! 😄
szerintem ebben az országban sokan dolgoznak úgy,hogy nem fizetik meg rendesen.de enni kell<#szomoru1>#szomoru1>
"Rohadt strike! Most nem lesz mit letölteni! Dógozna inkább a piszok író, ahelyett hogy lázad!"
Combat!!! Te dolgoznál ha nem fizetnének meg rendesen?
Combat!!! Te dolgoznál ha nem fizetnének meg rendesen?
Ki ez a szépfejû csaj?
Rohadt strike! Most nem lesz mit letölteni! Dógozna inkább a piszok író, ahelyett hogy lázad!
he...
aszittem, a 3. sorozat indul márciusban... 😞 álmodik a nyomor.
aszittem, a 3. sorozat indul márciusban... 😞 álmodik a nyomor.
"A magyar fanatikusoknak szerencséjük van..." HE??? Fanatikusoknak?? Ugganymár kéremszépen... a fanatikusok már látták a teljes második évadot! 😛
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Jaja. király lenne. 3sori egymás után 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Nekem meg édes mindegy mikor lesz, mert láttam már <#nevetes1>#nevetes1>
A szinkron meg amúgy sem tetszik nekem. <#duhos2>#duhos2>
A szinkron meg amúgy sem tetszik nekem. <#duhos2>#duhos2>
9-tõl miért ne játszhatnák?? A prison break sem 12-es mégis 21 órakor kerül adásba......
De a tíz órai kezdet nekem is jobb lenne <#bohoc>#bohoc>
De a tíz órai kezdet nekem is jobb lenne <#bohoc>#bohoc>
Miért van csütörtök kilõve?
Huhh,de jó lenne egy szerdai shark-house-heroes trió...😊
nem is annyira a 16 miatt ,mert kapnak egy kis büntetést, de 10-tõl jobb közönségaránya lehet, mint 9-tõl. viszont, ha péntek 10, akkor kell elé valami jó felvezetés.
ja igaz 16-os, akkor viszont péntek 10 körül lenne jó, addigra a Lost-ot úgyis átrakják
szerda vagy péntek<#worship>#worship>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csütörtök kilõve, és este 10-re vagy 11-re szabad csak berakni.
csütörtök vagy péntek 21:15-re berakhatják