19
-
Kobaljov #19 Az igazi nagy fanok eredeti japánnal nézik felirat nélkül Hiróékat, meg persze nem az ócska angol szinkronnal az indiai részeket ;-) -
xmodule #18 Claire(a csaj aki regenerálódni tud)
Amúgy meg valóban aki igazi nagy fan, az már rég megnézte feliratosan mert úgy az igazi, az eredeti hangokkal! -
Mister #17 hát dolgozzon is a rohadék, különben irgumburgum lesz! :D -
neoG #16 szerintem ebben az országban sokan dolgoznak úgy,hogy nem fizetik meg rendesen.de enni kell -
CaptainRumi #15 "Rohadt strike! Most nem lesz mit letölteni! Dógozna inkább a piszok író, ahelyett hogy lázad!"
Combat!!! Te dolgoznál ha nem fizetnének meg rendesen? -
combat #14 Ki ez a szépfejű csaj? -
combat #13 Rohadt strike! Most nem lesz mit letölteni! Dógozna inkább a piszok író, ahelyett hogy lázad! -
Mister #12 he...
aszittem, a 3. sorozat indul márciusban... :( álmodik a nyomor. -
freemanone #11 "A magyar fanatikusoknak szerencséjük van..." HE??? Fanatikusoknak?? Ugganymár kéremszépen... a fanatikusok már látták a teljes második évadot! :P -
tompka #10 Jaja. király lenne. 3sori egymás után :D -
scooterbr #9 Nekem meg édes mindegy mikor lesz, mert láttam már
A szinkron meg amúgy sem tetszik nekem. -
CaptainRumi #8 9-től miért ne játszhatnák?? A prison break sem 12-es mégis 21 órakor kerül adásba......
De a tíz órai kezdet nekem is jobb lenne -
fodi91 #7 Miért van csütörtök kilőve? -
b4dluckboy #6 Huhh,de jó lenne egy szerdai shark-house-heroes trió...:) -
winnie #5 nem is annyira a 16 miatt ,mert kapnak egy kis büntetést, de 10-től jobb közönségaránya lehet, mint 9-től. viszont, ha péntek 10, akkor kell elé valami jó felvezetés. -
ldavid #4 ja igaz 16-os, akkor viszont péntek 10 körül lenne jó, addigra a Lost-ot úgyis átrakják -
#3 szerda vagy péntek -
winnie #2 csütörtök kilőve, és este 10-re vagy 11-re szabad csak berakni. -
ldavid #1 csütörtök vagy péntek 21:15-re berakhatják