Leisure Suit Larry: Box Office Bust
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kamera tényleg borzasztó, lehet konzolosoknak ez jó, pc-n szokatlan és megszokhatatlan
létezik valami mission ugró cheat? nem bírom idegekkel de kiváncsi vagyok a következõ küldetésekre
http://rapidshare.com/files/215634726/Leisure_Suit_Larry_Box_Office_Bust_Crack_Only-RELOADED.rar
http://www.megaupload.com/?d=890Y9N5U
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen. <--- ezt irja ki és nem tudom hogy miért nem megy a torrentoldalon Cracket nem adtak hozzá ezért gondoltam nem kell de ha mégis akkor ha valaki tud küldjön egy linket thx
De ettõl függetlenül maradt még T17 zsákjában örökzöld bõven😊
[merlinw.org]
Az X2 pedig nem az az X2 . Amirõl te beszélsz az az Egosoft alkotása. A team17 X2-je egy ps1-es shooter.
PSN ID.: Beegabor
(91-95 között jöttek ki ezek a játékok, ha jól matekozom, Te max 8-12 éves lehettél akkor még)
Nehogy személyeskedésnek vagy offenzívnek vedd, csupán beszélgetek😊
[merlinw.org]
Ezek Annyira nem nagy játékok...
Lemmings meg worms... többi...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"új fejlesztõcsapat"-tal arra akartam utalni, hogy eddigi részeket nem a Team17 fejlesztette
Mármint az a 20 éves cég akinek köszönhetjük azokat a klasszikusokat mint pl.:
Lemmings, Kingpin, Nightlong
Illetve a felejthetetlen:
Silverball
Arcade Pool
Body Blows
Assassin
Alien Breed
X2
Stunt GP
Superfrog
Worms
Nagyon fiatalok vagytok..😊
[merlinw.org]
(worms-beszólás😄... igen a worms egyes rszeiben voltak magyar beszólások😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PSN ID.: Beegabor
akár valami jó is kisülhet, de mindeképpen gyerekes lesz
(taky: Úgy tûnik, mégiscsak igaz, amit eddig mesének hittem: bizony kincs van a szívárvány lábánál. <#idiota>#idiota>)
csak hogy ne kötekedhessetek:
(kép nem a játékból... sajnos)
10 éves kislányok néznek ki így... (melleket kivéve).. ez nekem nem jön be...
Ezek úgy néznek ki, mint az éhenhalt hullák...
itt pedig további képek
karakterek inkább játékbabára hasonlítanak mint életszerûre
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
az új részben így képek alapján a játéktérrel nem lesz gond, nagy bejárható területet sejtek
viszont feltételezhetõen megint nem a fiatal felnõtteket célozzák meg jó humorral és erotikus jelenetekkel, hanem a kisiskolás korosztályt
Larry fiatalabb, story szerint a nagybácsinál dolgozik nyári munkában, biztos sok mini game lesz mindenhol, de játékmenetrõl nem tudok infót
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
púúúúú
+1 kép 😊
Bejelentésre került kedvenc csajozós fickónk legújabb kalandjainak folytatása.
Sierra Entertainment nyilatkozata szerint PC, PS3, Xbox 360 és mobil platformokra készül az új játék.
A történet egy filmstúdió területén fog zajlani.
Megjelenés õszre várható.
elsõ képek
további képek, forrás