PDC World Championship Darts08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!
Huzod hatra az egeret,amikor dobni akarod,kicsit elore tolod az egeret.Mintha lenduletet adnal neki.El fogja azonnal dobni.Peace
Huzod hatra az egeret,amikor dobni akarod,kicsit elore tolod az egeret.Mintha lenduletet adnal neki.El fogja azonnal dobni.Peace
i7 azt szevasztok :P
Sziasztok van egy kis problémám a 2008-as játékkal a 2007-est simán tudtam kezelni ezzel meg az a gondom hogy nem dobja el a darts-ot nemtudom hogy mi a gond de ugyan ugy csinálom mint a tavajit benyomva a bal egér gombot huzom lefele és egyszerüen mikor felengedem nem dobja el találkozott már valaki ijen gonddal ha igen irja meg a megoldást.Elöre is köszi
Hm!Celzo kozepeig kb.Legkonyebb fokozatba jaccal!Egeret elore kell tolni amikor megall meg a gombot megnyomni.Pontossan oda kell celozni es oda dobja.jobb-bal-ra lehet kicsit varialni, h a szektor meik reszere dobja.
Halljátok,én nem tudom ezt játszani.Hogy kell hogy ne teljes erõséggel dobjam el a nyilat.Mert ha csak egy kicsi erovel akarom dobni nem csinál semmit.Ti is a célzott pont alá céloztok?Segitsetek ,hogy kell dobni?
Zsir!
Kariert csinalom,elso kupa megvan!
US az elso, most az UK Open-t tolom.11:1-re nyertem elso kort.Ott mar tobb Leg-et kell nyerni!Eleg jo game!<#eljen>#eljen>
Kariert csinalom,elso kupa megvan!
US az elso, most az UK Open-t tolom.11:1-re nyertem elso kort.Ott mar tobb Leg-et kell nyerni!Eleg jo game!<#eljen>#eljen>
számítógépen gólf pff
nagyon jó a game<#eljen>#eljen>
carier mód
carier mód
Számítógépen Darts-ozni?pfff...ez a véleményem,még a golfot megértem,az drága sport,nem túl elérhetõ,na de darts-ozni mégiscsak a kricsmibe jó a haverokkal😊Azért nektek jó szórakozást hozzá...
Kariert ki nyerte meg?
En megnyertem 1 kupat, utanna vmi gyakorlast irt, de azt abba hagytam, es kezdhetem elorol a kupat?nem ertem😞
En megnyertem 1 kupat, utanna vmi gyakorlast irt, de azt abba hagytam, es kezdhetem elorol a kupat?nem ertem😞
Jaja jo a jatek!
az elobb Barneveld-el csinaltam egy 9-est, del elott meg Taylor-al!
Kariert ki kezdi el?
az elobb Barneveld-el csinaltam egy 9-est, del elott meg Taylor-al!
Kariert ki kezdi el?
Ma jelenik meg.En tegnap 22:30korul mar jatszottam vele 😛
p.m-be irok egy uzenetet nezd majd meg!
p.m-be irok egy uzenetet nezd majd meg!
nekem is sikerült a 9es kiszáló 2x egymás után
nagyon jól sikerült a játék szerintem
nagyon jól sikerült a játék szerintem
2008-01-2 PC Game ISOs PDC World Championship Darts 2008 (c) Oxygen Games SKIDROW 36x15 MB
Te mar csak tudod...
3 platform-ra lesz!Hala istennek PC-re is<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
3 platform-ra lesz!Hala istennek PC-re is<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
a 07es is nagyon jó volt ha már csak egy kicsit jobb lesz akkor biztos pár hétig lefog kötni idén is
Végre elérkezett a várva várt pillanat!
Egy nagyszerû sportjáték, amit nagyon sokan néznek a tv-ben az utóbbi idõben, most voltak a vb-k is.
Örömmel látom, hogy egy ilyen játékot elkészítettek, ami PC-re,PS2-re és Wii-re fog megjelenni január 25-én.
Ízelítõ videókat itt nézhettek: videók
Egy nagyszerû sportjáték, amit nagyon sokan néznek a tv-ben az utóbbi idõben, most voltak a vb-k is.
Örömmel látom, hogy egy ilyen játékot elkészítettek, ami PC-re,PS2-re és Wii-re fog megjelenni január 25-én.
Ízelítõ videókat itt nézhettek: videók