22
Megjelenés: január 25.
-
#22 Szia!
Huzod hatra az egeret,amikor dobni akarod,kicsit elore tolod az egeret.Mintha lenduletet adnal neki.El fogja azonnal dobni.Peace -
MORO67 #21 Sziasztok van egy kis problémám a 2008-as játékkal a 2007-est simán tudtam kezelni ezzel meg az a gondom hogy nem dobja el a darts-ot nemtudom hogy mi a gond de ugyan ugy csinálom mint a tavajit benyomva a bal egér gombot huzom lefele és egyszerüen mikor felengedem nem dobja el találkozott már valaki ijen gonddal ha igen irja meg a megoldást.Elöre is köszi -
#20 Hm!Celzo kozepeig kb.Legkonyebb fokozatba jaccal!Egeret elore kell tolni amikor megall meg a gombot megnyomni.Pontossan oda kell celozni es oda dobja.jobb-bal-ra lehet kicsit varialni, h a szektor meik reszere dobja. -
ORSULIKTAMAS #19 Halljátok,én nem tudom ezt játszani.Hogy kell hogy ne teljes erőséggel dobjam el a nyilat.Mert ha csak egy kicsi erovel akarom dobni nem csinál semmit.Ti is a célzott pont alá céloztok?Segitsetek ,hogy kell dobni? -
#18 Zsir!
Kariert csinalom,elso kupa megvan!
US az elso, most az UK Open-t tolom.11:1-re nyertem elso kort.Ott mar tobb Leg-et kell nyerni!Eleg jo game! -
Djemba #17 számítógépen gólf pff -
Djemba #16 nagyon jó a game
carier mód -
FafejTom #15 Számítógépen Darts-ozni?pfff...ez a véleményem,még a golfot megértem,az drága sport,nem túl elérhető,na de darts-ozni mégiscsak a kricsmibe jó a haverokkal:)Azért nektek jó szórakozást hozzá... -
#14 Kariert ki nyerte meg?
En megnyertem 1 kupat, utanna vmi gyakorlast irt, de azt abba hagytam, es kezdhetem elorol a kupat?nem ertem:( -
#13 Jaja jo a jatek!
az elobb Barneveld-el csinaltam egy 9-est, del elott meg Taylor-al!
Kariert ki kezdi el?
-
#12 Ma jelenik meg.En tegnap 22:30korul mar jatszottam vele :P
p.m-be irok egy uzenetet nezd majd meg!
-
#11 bocs hogy két hsz be írom de adnátok egy linket ahonna letölthete a teljes verzioó
-
#10 Bocsi!(elöre is ha hülye kérdés) de ha jól értelmezem a kkor ma jelenik meg a teljes verzió?
-
ricsa008 #9 nekem is sikerült a 9es kiszáló 2x egymás után
nagyon jól sikerült a játék szerintem -
#8 9 nyilvas megvolt jelentem :P de sok a 11-es is -
#7 12-13 nyilasakat csinalok neha :)
meg 3:0-as gyozelmeket:P -
ricsa008 #6 2008-01-2 PC Game ISOs PDC World Championship Darts 2008 (c) Oxygen Games SKIDROW 36x15 MB -
#5 Ma ejjszaka mar ezzel fogok jatszani!!!Holnap jelenik meg mellesleg:P -
#4 Te mar csak tudod...
3 platform-ra lesz!Hala istennek PC-re is -
#3 Darts...csak Wii-re van értelme sztem -
ricsa008 #2 a 07es is nagyon jó volt ha már csak egy kicsit jobb lesz akkor biztos pár hétig lefog kötni idén is -
#1 Végre elérkezett a várva várt pillanat!
Egy nagyszerű sportjáték, amit nagyon sokan néznek a tv-ben az utóbbi időben, most voltak a vb-k is.
Örömmel látom, hogy egy ilyen játékot elkészítettek, ami PC-re,PS2-re és Wii-re fog megjelenni január 25-én.
Ízelítő videókat itt nézhettek: videók