Itt a magyar John Rambo-plakát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing.Or die for something.KURVAA KEMÉÉÉNY LEEESZ
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Alig várom ezt a filmet kíváncsi vok, hogy a Rocky Balboa után ez is méltó befejezés lesz-e...
Egyébként meg a Tango és Cash címû filmje is marha jó volt annak idején :D.
Egyébként meg a Tango és Cash címû filmje is marha jó volt annak idején :D.
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
A vágatlan trailer-ben elvág egy nyakat.Az pedig a jó öreg Rambokés lesz.
A poszter jó. A filmet várom. Tango egy buzi... :D
"Rambo egy buzi..." /Tango/
1. a Középiskolások között is vannak 18 évesek.....
2. aki akarja az úgy is megnézi, mert a moziknak csak a pénz számít fõleg vidéken.....
3. sztem egy 18 éven aluli gyerek semmivel sem lesz agresszívabb, semmilyen kár nem keletkezik a személyiségében ha megnéz egy ilyen filmet. Legalább megtudják, hogy a világ némely részén ilyenek is vannak még (jó rambo kicsit túlzás talán)
2. aki akarja az úgy is megnézi, mert a moziknak csak a pénz számít fõleg vidéken.....
3. sztem egy 18 éven aluli gyerek semmivel sem lesz agresszívabb, semmilyen kár nem keletkezik a személyiségében ha megnéz egy ilyen filmet. Legalább megtudják, hogy a világ némely részén ilyenek is vannak még (jó rambo kicsit túlzás talán)
Már csak az eszméletlen vérontás miatt is érdemes lesz megnézni!!!<#violent>#violent>
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
simáán.amúgy meg amíg fizetek érte addig beengednek.mondjuk addigra 17 leszek.majdnem 18 :)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"plakát bal alsó sarkában található címke szerint csak 18 éven felülieknek fog szólni. Középiskolások, ez van. Majd máskor."
Fogadunk, hogy megfogom nézni? <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>
Fogadunk, hogy megfogom nézni? <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>
18-as karika? Nagyon helyes!
Az eredeti bemutató alapján nem is csodálom...
És ha kivágták a kulcsjeleneteket, akkor én...
<#violent>#violent>
Az eredeti bemutató alapján nem is csodálom...
És ha kivágták a kulcsjeleneteket, akkor én...
<#violent>#violent>
Legalább nem lesz hülye alcíme...
"plakát bal alsó sarkában található címke szerint csak 18 éven felülieknek fog szólni. Középiskolások, ez van. Majd máskor."
Úgyis beengednek 18 éven aluliakat
Úgyis beengednek 18 éven aluliakat
kaka
Ha nem lesz benne "rámbókés" bekaphatják <#vigyor1>#vigyor1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
:) ezeket nem szabad kihagyni :D, már csak rambora kell nézni