Boll visszatér a kisköltségvetésű filmekhez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Postalból youtube-on fennvan egy 3 perces nyitójelenet. Mit ne mondjak, hülyére röhögtem rajta magam anno (tény hogy 9/11 áldozatainak hozzátartozói nem tartják viccesnek :/). Ha a film hasonló színvonalú poénokkal operál, akkor akár (kis túlzással) mérföldkõ is lehet - ha másban nem, hát abban hogy Boll végre egy sikeres filmet csinált.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Á, kevés pénzbõl is lehet ám jó filmet csinálni...
... már annak, aki tud. De ezt a faszit egyre jobban kedvelem. Aranyba kéne önetni (jó forróba).
... már annak, aki tud. De ezt a faszit egyre jobban kedvelem. Aranyba kéne önetni (jó forróba).
Postalra és Tunnel Rats-ra (lõjjetek le) de azért kíváncsi vagyok...
Szerintem ezzel csak azt akarta bejelenteni hogy a Postal már kevés pénzbõl készült... most ugyanis arról hiszik azt, hogy az lesz az a film, amivel Boll megmutatja, hogy igenis tud filmet készíteni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Remélem ezek korrektül lesznek megcsinálva, bár erre kicsi az esély!"
Hova remélsz? Mint minden játékadaptációja, azok is ellesznek kúrva...
Hova remélsz? Mint minden játékadaptációja, azok is ellesznek kúrva...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bõven elég má Boll-ból, egy utolsó senki.
Szerencsére ez jó hír, bizzunk benne, hogy immár lassan kénytelen lesz csak tékákba gyártani filmeket...
Szerencsére ez jó hír, bizzunk benne, hogy immár lassan kénytelen lesz csak tékákba gyártani filmeket...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Megrendezhetné a saját halálát! Remélem a játékadaptációkról is hamarosan lemond, amugy a postalt várom, meg a far cry-t. Remélem ezek korrektül lesznek megcsinálva, bár erre kicsi az esély!
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Éééééééén akarokrendezni. <#mf2>#mf2>
Mert megérdemli! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy rákerestem google képeken a kedvencünkre és a legeslegelsõ helyen ezt a képet hozta be, amit szerintem mi mutatnánk neki, de ez most lényegtelen:
<#eplus2>#eplus2>
Amúgy rákerestem google képeken a kedvencünkre és a legeslegelsõ helyen ezt a képet hozta be, amit szerintem mi mutatnánk neki, de ez most lényegtelen:
<#eplus2>#eplus2>