Padlófűtés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah meg marha utálunk ilyet betervezni mert elég sziszifuszi meló 😊
- figyelni kell a diletációra
- szokásos osztásméretek: 100 - 150 - 200 - 300
- utálják a szerelõk 😊
mindent összevetve ajánlom, de csak kiegészítõ fûtésként
- figyelni kell a diletációra
- szokásos osztásméretek: 100 - 150 - 200 - 300
- utálják a szerelõk 😊
mindent összevetve ajánlom, de csak kiegészítõ fûtésként
Szia!
Én épületgépész mérnökirodában húzom a belem 😊
- a padlófûtés vizét maximum 38 fokra fûtik
- egy kör maximum 70-80 méter a beszabályozás miatt
- mivel alacsony hõmérsékletû a benne keringõ víz nem igazán fogja a port keringtetni, bár vmenyi biztos van
- elég statikus fûtés tehát nem érdemes kapcsolgatni ha csak ezzel fûtesz
- érdemes csak kiegészítõ fûtésként használni például fürdõben (törölközõszárító radiátorral együtt), konyhában, wc-ben, nappaliban, olyan helyen ahol hidegpadló van (csempe, ilyenek)
- csak padlóf-t sztem nem érdemes, inkább ha már nem tetszik a radiátor akkor legyen még plussz padlókonvektor, falfûtés, stb...
- elég drága
most kb ennyi jutott eszembe, sajna dolgoznom kell 😊
Én épületgépész mérnökirodában húzom a belem 😊
- a padlófûtés vizét maximum 38 fokra fûtik
- egy kör maximum 70-80 méter a beszabályozás miatt
- mivel alacsony hõmérsékletû a benne keringõ víz nem igazán fogja a port keringtetni, bár vmenyi biztos van
- elég statikus fûtés tehát nem érdemes kapcsolgatni ha csak ezzel fûtesz
- érdemes csak kiegészítõ fûtésként használni például fürdõben (törölközõszárító radiátorral együtt), konyhában, wc-ben, nappaliban, olyan helyen ahol hidegpadló van (csempe, ilyenek)
- csak padlóf-t sztem nem érdemes, inkább ha már nem tetszik a radiátor akkor legyen még plussz padlókonvektor, falfûtés, stb...
- elég drága
most kb ennyi jutott eszembe, sajna dolgoznom kell 😊
Mi meg pont most vagyunk benne az építkezésben 😊 Hát lehet drágább mint a hagyományos de olyasmit hallottam, hogy nem kell annyira felmelegíteni hozzá a vizet mint hagyományos fûtésnél, és így hosszú távon megéri. Cserépkályhánk van nekünk is az is tuti össze lesz rakva 😊
#3-4
A porban ellent mondatok egymásnak és errõl van az egyik legnagyobb ellentmondás 😊
Igen a neten még körbenézek, már apám beszélt azzal aki telepíti ezt a rendszer majd még egyeztetünk, most rohanok suliba 😊
Mi meg pont most vagyunk benne az építkezésben 😊 Hát lehet drágább mint a hagyományos de olyasmit hallottam, hogy nem kell annyira felmelegíteni hozzá a vizet mint hagyományos fûtésnél, és így hosszú távon megéri. Cserépkályhánk van nekünk is az is tuti össze lesz rakva 😊
#3-4
A porban ellent mondatok egymásnak és errõl van az egyik legnagyobb ellentmondás 😊
Igen a neten még körbenézek, már apám beszélt azzal aki telepíti ezt a rendszer majd még egyeztetünk, most rohanok suliba 😊
Én 11 éve élek vizel fûtöt paadlófütéses lakásban. Nincs annál jobb érzés mikor a hidegbõl hazaérsz és jo meleg a föld nem kell papucs 😊
Halotam lyanrol hog yálitolag a por kering tõle. Pont ellenkezõleg. nem kering marad ott ahol van.
Ajánlom viszont neked az infra féle padlófütést, azt utolag bármikor be lehet szerelni.
Nézeldj körbe neten, én cask ajánlani tudom a padlofütést.
Halotam lyanrol hog yálitolag a por kering tõle. Pont ellenkezõleg. nem kering marad ott ahol van.
Ajánlom viszont neked az infra féle padlófütést, azt utolag bármikor be lehet szerelni.
Nézeldj körbe neten, én cask ajánlani tudom a padlofütést.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
az a baj, vele, hogy keringteti a port mivel az állandó felszálló meleg levegõ miatt nem tud leülepedni
de annyiból jó, hogy gyorsan felszárad ha felmosol és mezitláb is lehet mászkálni, kiegészítõ fûtésnek szerintem jó
arra kell odafigyelni, hogy a bútoroknak legyen lába mert az nagyon lefogja ha a szekrényt fûti 😄
de annyiból jó, hogy gyorsan felszárad ha felmosol és mezitláb is lehet mászkálni, kiegészítõ fûtésnek szerintem jó
arra kell odafigyelni, hogy a bútoroknak legyen lába mert az nagyon lefogja ha a szekrényt fûti 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
én most vagyok túl az építkezésen
sztem irreálisan drága /az én pénztárcámnak/
csak a fürdõszobában van, ott is csak simán megkanyarítottam 8X 10X a csövet, ami a radiátorhoz megy / az aljzatbetonban/
helyette felújítottam egy telefonfülke méretû cserépkályhát, na abban nem csalódtam...
sztem irreálisan drága /az én pénztárcámnak/
csak a fürdõszobában van, ott is csak simán megkanyarítottam 8X 10X a csövet, ami a radiátorhoz megy / az aljzatbetonban/
helyette felújítottam egy telefonfülke méretû cserépkályhát, na abban nem csalódtam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
← ElőzőOldal 2 / 2