Webkettõ-ezerhét - iWiW, Google, Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamit buheráltak rajta, nekem már nem megy, pedig eddig jó volt...<#gun>
sosem késõ beszállni :)
MS részvényárak 86-tól mostanáig

86 augusztusában 1 cent volt egy részvény. Ha akkoriban egy évig gyûjtöttem volna a zsebpénzem veszek részvényeket és 2000-ben eladom (50 dolcsi/részvény), akkor szerintem most lenne egy nagy Bill Gates plakát aranykeretben a lakásom halljában (mert lenne neki olyanja) :)

jaja. én szivesen végigbuktam volna a reszvényesekkel az elmúlt 20 évet;)
google microsoft még oké de mi az ördög az az iwiw??? és hogy lehet egyáltalán egy lapon szóba hozni az elsõ két nagy névvel?

ÉS 1általán ___MI A T*K*M AZ A WEB KETTÕ___ ????!!!!????!!!!

csak nem valami gagyiflessekel körberakott izgõmozgó portálról beszélnek?
valami gixertrixer.hu vagy idenekattincsmerezisegyujabbmarketingmenedzsmentgyorsanmegakarokgazdagodni.hu/joskapistabacsiweboldala_eztutijonezdmeg.swf ?

Ki nem szarja le a Visztát?

5c0rp330n
silverlight? <#wow3>
ezaz microsoft, nehogy véletlenül legyen egy egységes szabvány! mit gondolnak ezek? törném el a kezét, aki kitalálta... bár nemtom mit idegeskedek, úgyis belebuknak, mint minden másba.

Tetszik a cikk stílusa az iwiw-vel kapcsolatban x)
Engem nem nagyon zavarnak a problémák, mert nagyon ritkán használom. Akkor is max 5 percet.
Más hasonló oldalon nem is vagyok fent. Felõlem meg is szûnhetne, nem nagyon érdekel :P

A Microsoft próbálkozása viszont érdekes.

https://twitter.com/foodlfg

azért nem ugyanaz a súlycsoport, remélem te is érzed

Cactus
big thx!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Persze, hogy csak hatezer user-e van, amikor van magyar alternatíva is:)
Playbar

Sanyix
Egyértelmû hogy az iwiwesek spammelnek, nyilvánvaló. Sõt még a mailcímre is nyomják Kiss (randomkeresztnév) néven.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJ Boss
Thx. Working properly. ;)

Tpe
Én az AdblockPlus kiegészítéssel tiltottam a következõ oldalt:

http://static.iwiw.net/common/css/1024.css

És lõn megint teljes szélességû az iWiW! :) :D

Tpe - http://www.daciaklub.hu

DJ Boss
Kiemelt cikkhez képest elég ... hát, hogy is mondjam, igénytelen "magyar" nyelvi megoldásokat találunk benne. Anti-kedves? Ügyes.
Na mindegy.

De hogy értelme is legyen a kommentnek: Firefox-ot használok, vki tudja, hogy tiltható az 1024 képpontos szélesség a CSSben?

Palinko
lol :))) rég nevettem magamon ekkorát :D
Vorpal
"na erre egyik barátnõm iwiwes esetét"

ugye ezekután kár ilyen szójátékokat játszani

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

vagy egyszerûen nincs szinkronban az adatbázis szerver és a levelezõ szerver rendszerideje :D

Palinko
na erre egyik barátnõm iwiwes esetét tudom felhozni. persze spam küldés, és még hogyan? a levél pl 12:01 perckor lett küldve, és a felhasználó 12:00 kor lett törölve a rendszerbõl. az idõ nem pontos de az egy percel azelõtti törlés mielõtt elküldte volna a spamet arra enged következtetni, hogy maga a közösségi portál küldte, nem akarom lejáratni de a 4 betûs nagyobb magyar küldte aminek 2 betûje ismétlõdik és a 2 ismétlõbõ betûbõl az egyik W a másik pedig I
"komolyabb funkcióbõvítés sem történt"
"beállt egy normál mûködésre"

Azért ez így barokkos túlzás.
A funkcióbõvítés gyakorlatilag szinte csak olyan változtatásokra korlátozódott, melyek a normális használatát lassan teljesen ellehetetlenítik (kontaktok elrejtése, keresési fukciók csonkolása).
Hiába a beharangozott nagy hw fejlesztés is, sokszor most sem mûködnek funkciók, vagy egyszerûen túl van terhelve az egész.

Eközben meg ott van a rengeteg, belsõ üzenõrendszren küldött spam. Annyit nem tudnak megtenni, hogy aki ezeket meghívja azokat (is) töröljék a rendszerbõl. Gyorsan véget vetne a dolognak azt hiszem.

Minden jog fenntartva!