Turrican-Hurrican
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nyomom az elsõt amiga emuval, de õszintén szólva álleejtõ a game. valahogy olyan mint a contra csak jobb XD és szvsz már az 1 grafja is jobbna bejön mint az contra:alien warsnak.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ez a játék jól sikerült. Mondjuk nekem ez a fajta "renderelt" (vagy milyen) grafika általában nem tetszik, inkább a pixelenként kézzel rajzolt. Meg néhány helyen talán még lehetett volna csiszolni. De ahhoz képest, hogy milyen kevés szinvonalas 2D-s játék van PC-re, ami még mûködik is az újabb gépeken, egész jó. Fõleg egy szavunk nem lehet, mivel ingyen van.
9 level van, a vége is jó, ugyanígy végzõdött a Turrican is.
Az utolsó pályán csak végirohantam, könnyebb mint amilyennek látszik és már nem kellett tartalékolni az életeket. 😊
De baromi jól megcsinálták ezt a játékot, azt kell mondjam, méltó "folytatása" az elõdnek!
Rohadt szemét a 2. pálya a hülye lezuhanó tüskés csapdák miatt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De nem adom fel... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

GENIUS F-23 JOYSTICK
http://www.mekka.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/537590abe4ed0236b0e89ddd39df3aaf.gif
Ár: 2 964 Ft
púúúúú
Nekem arcade-joystick-om van, amit a ps2 portba tudsz berani a billentyûzet helyére. Jár hozzá egy elosztó, amivel a billentyûzet + a joy egyszerre applikálható fel (és az egész volt vagy 2000 ft 😊
de elvileg létezik USB-s digi joy, ami olyan, mint a régi Amigás (vagy C64-es)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ez se rossz, csak az irányítással vannak gondjaim. És elég sok az ellen, már ez elején :S az eredetibe is ennyi volt? 😊 Már nem emlékszem. Köszi egyébként.
...
""sárgakazis" telefonod van "
...
OMFG, úgy látom nektek kimaradt a C=64 az életetekbõl -.-
púúúúú
Ez totálisan a klónja a játéknak, vagy csak egy hasonmás? Na meg engem a 2. résznek érdekelne egy másolata xDD
púúúúú
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"