Vaku SonyEricssonhoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megengedem; te hívhatsz Istennek

-tRs-Landor

Narxis
Vezess minket Mester!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

képes lennél ilyen vakut csak a világítás miatt a zsebedben vagy a mobilodon hordani, esetleg úgy telefonálni?
áhh..
azóta már minden világos; megnéztem a hozzászólók életkorát ;D

-tRs-Landor

Welcome to SG, Welcome to Hungary! 😊

kakaoskalacs
merttopiknyitasiszindromájavan

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ocskoszilard
de akkor se kell minden kis problémáért egy topikot nyitni... miért nem lehetett ezt megkérdezni vmelyik SE fórumban?

csgery
És ezt pont egy geek mondja😄
A vaku miatt 2x hamarabb merül le a telefonod, és semmi értelme nincs, mert ha nem megfleleõ az optika, meg CCD akármilyen fény van akkor sem fogsz rendes képet csinálni... nem hiába van egyébként télleg vaku nélkül a telefon kamerája. Azért van úgy, mert mellette nem igazán érdemes, vagy nincs szükség vakura... szvsz.
Csatlakozom hozzád!

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

fúú mennyi buta ember van itt
meglátták a topikot durr bele osztani az észt 😄😄😄😄
szánalmas csõcselék 😄

-tRs-Landor

Szerintem te vagy ilyen szintû ez nem lehet annyira egyszerû kérdés mert a T-Mobile-ban sem tudtak választ adni.

Ehhez rázsó egyetemre van szükség! Nem fényképezéshez kell az a vaku hanem világításhoz. Arra vagyok kíváncsi hogy lehet-e vilgágításra használni annélkül hogy kameráznák.

ocskoszilard
amúgy mellékesen megjegyezném, hogy nyitottak fórumot a se k800i telefonnak és a k810i topikra azt mondát, hogy nem kell minden telefonnak külön topik és így bezárták. na most én is ugyanezt mondom, hogy nem kell minden hülyének külön topicot nyitni, mert pl: nem tudom lezárni a billentyûzetet, vagy mondjuk miért rezeg a telefon hogyha hívnak? mert ez a topic is kb ilyen szintû...<#levele>

Sadist
Smirglivel ostoba dolog segget törölni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
<#idiota> 😄DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

És az nem lehet, hogy nem villogásra, mutogatásra kell neki, hanem egyszerûen fényképezni?

Sadist
Ja és telefonnal fényképezni õsi román ja várjunk nem is, az egy másik. Aki vakus telefonnal akar villogni, az nem lehet sikeres ember. Igen, ez lesz az.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A flashdriveok most is csak adattárolásra képesek <#idiota>

<#eljen>

-tRs-Landor

Engem igen, ha az új futómûvesre készült (4x98-as lyukkör)

-------------------

Kedves hozzászólók!
Elég érdekes véleményeket olvasok.
A mai mobiltelefonok, mint a SE K510I, igen szép felvételek készítésére alkalmasak, 2 Mp felbontásban, az egyetlen gyengéje a fényérzékenység.
A Sony CyberSoht technológiája adta lehetõségét kihasználva igen szép sikerrel kombinálta a telefont a fényképezõgéppel.

(Gondoljatok bele, régen a flashdrive-ok is csak adattárolásra voltak képesek, de nyúljatok be a zsebetekbe, hányótoknál van Mp3, Mp4 lejátszására képes kütyü?)

Fórumozó-nyelven: Mi az anyámért kell szétrombolni egy topicot?

Sephi
JAJ EMBER KÖNNYEKKEL RÖHÖGÖK 😄DDDDDDDDDDD EZ RETTENETES!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narxis
Én is én is én is kérek vakuut!Telefonnal akarok fényképezni!Az trendi és menõ, úgyhogy hol kapok a Panasonic sxgz456-os telefonomhoz?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akyyy
enyémbe nincs (6230😄), de muteréba van "vaku", de én sötétbe zseblámpának használom😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Balumann
K750i -ben nem vaku van, hanem csak 2 LED lámpa ("fotófény"). Közel sem ér annyit, mint egy vaku, inkább csak nagyon közelre (fényképezéskor)(,nekem is k750i -m van). Vegyél egy ledlámpát, és ha fényképezni akarsz tartsd a telefon mellé :-8

DJ RX7
Telefonnal telefonálunk, fényképezõvel fényképezünk.

:3

Ízé alufelni.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Kispolszkira 19"-os alukerék érdekel? xD
<#idiota>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Pheel
"A telefonba épített vaku fényénél néha többre van szüksége; csatlakoztassa a vakut, és készítsen nagyszerû képeket, akár teljes sötétségben is."

LOL! A nagyszerû képekhez kellene rendes optika és normális CCD is. Azt is lehet tartozékként venni? :-DDDD
Benc16
szvsz, ne vakut vegyél, hanem egy másik telefont, amin van vaku, majdancsak jobban jösz ki vele, mint ha megvennéd a vakut.

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

<#eljen>

-tRs-Landor

kakaoskalacs
telefon kell vegyé MOBILT... FÉNYKÉPEZÖGÉP KELL vegyél azt
mobilbaágyazott fenykepezögép hobbyfotozasra alkalmas esetleg hogy ha latsz vmi érdekeset azt éppen 'lekapod"

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ocskoszilard
van 3 fajta fényképezõs telefon: a sima kamerás, van ami kamera mellette fotófény(1 vagy több fehér LED) és van a vakus telefon. vakut lehet venni a telefonhoz, denem éri meg, mert sz*r a minõsége az utángyártottnak, és amibe nem volt alapból fotófény vagy vaku, abba nem is lessz, a vakuból fotófényt nem lehet csinálni, és ez fordítva is igaz. remélem kielégítõ a válasz...

De nehezen esett le... 😊

DjSenki: Erre gondolsz?
Azt hiszem, ez csak vaku, tehát hosszabb ideig tartó világításra nem igazán alkalmas.

ocskoszilard
de még hogy milyen láma kérdés<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Attila889
lehet telefonokhoz külön vakut venni?Ha igen W200i-hez is lehet? XD
Lehet ez láma kérdés.....

pownd xDD

-tRs-Landor

Taranov
Hol a kérdés? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Te komolyan egy telefonhoz akarsz vakut venni? Könyörgöm! Minek?!?
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy sony ericsson k510i-hez vakut akkor ugyanúgy lehet fény funkciót használni mint a K750i-ben, amiben beépített vaku van. Elõre is köszi a segítséget.