40
Vaku SonyEricssonhoz
-
Landor #40 megengedem; te hívhatsz Istennek -
#39 Vezess minket Mester! -
Pityp6ng #38 képes lennél ilyen vakut csak a világítás miatt a zsebedben vagy a mobilodon hordani, esetleg úgy telefonálni? -
Landor #37 áhh..
azóta már minden világos; megnéztem a hozzászólók életkorát ;D -
Vlala #36 Welcome to SG, Welcome to Hungary! :) -
#35 merttopiknyitasiszindromájavan -
#34 de akkor se kell minden kis problémáért egy topikot nyitni... miért nem lehetett ezt megkérdezni vmelyik SE fórumban? -
#33 És ezt pont egy geek mondja:D
A vaku miatt 2x hamarabb merül le a telefonod, és semmi értelme nincs, mert ha nem megfleleő az optika, meg CCD akármilyen fény van akkor sem fogsz rendes képet csinálni... nem hiába van egyébként télleg vaku nélkül a telefon kamerája. Azért van úgy, mert mellette nem igazán érdemes, vagy nincs szükség vakura... szvsz. -
djsenki #32 Csatlakozom hozzád! -
Landor #31 fúú mennyi buta ember van itt
meglátták a topikot durr bele osztani az észt :D:D:D:D
szánalmas csőcselék :D -
djsenki #30 Szerintem te vagy ilyen szintű ez nem lehet annyira egyszerű kérdés mert a T-Mobile-ban sem tudtak választ adni. -
djsenki #29 Ehhez rázsó egyetemre van szükség! Nem fényképezéshez kell az a vaku hanem világításhoz. Arra vagyok kíváncsi hogy lehet-e vilgágításra használni annélkül hogy kameráznák. -
#28 amúgy mellékesen megjegyezném, hogy nyitottak fórumot a se k800i telefonnak és a k810i topikra azt mondát, hogy nem kell minden telefonnak külön topik és így bezárták. na most én is ugyanezt mondom, hogy nem kell minden hülyének külön topicot nyitni, mert pl: nem tudom lezárni a billentyűzetet, vagy mondjuk miért rezeg a telefon hogyha hívnak? mert ez a topic is kb ilyen szintű... -
#27 Smirglivel ostoba dolog segget törölni. -
#26 :DDDD -
Vlala #25 És az nem lehet, hogy nem villogásra, mutogatásra kell neki, hanem egyszerűen fényképezni? -
#24 Ja és telefonnal fényképezni ősi román ja várjunk nem is, az egy másik. Aki vakus telefonnal akar villogni, az nem lehet sikeres ember. Igen, ez lesz az. -
#23 A flashdriveok most is csak adattárolásra képesek -
Landor #22 -
Vlala #21 Engem igen, ha az új futóművesre készült (4x98-as lyukkör)
-------------------
Kedves hozzászólók!
Elég érdekes véleményeket olvasok.
A mai mobiltelefonok, mint a SE K510I, igen szép felvételek készítésére alkalmasak, 2 Mp felbontásban, az egyetlen gyengéje a fényérzékenység.
A Sony CyberSoht technológiája adta lehetőségét kihasználva igen szép sikerrel kombinálta a telefont a fényképezőgéppel.
(Gondoljatok bele, régen a flashdrive-ok is csak adattárolásra voltak képesek, de nyúljatok be a zsebetekbe, hányótoknál van Mp3, Mp4 lejátszására képes kütyü?)
Fórumozó-nyelven: Mi az anyámért kell szétrombolni egy topicot?
-
#20 JAJ EMBER KÖNNYEKKEL RÖHÖGÖK :DDDDDDDDDDDD EZ RETTENETES!!!! -
#19 Én is én is én is kérek vakuut!Telefonnal akarok fényképezni!Az trendi és menő, úgyhogy hol kapok a Panasonic sxgz456-os telefonomhoz? -
#18 enyémbe nincs (6230:D), de muteréba van "vaku", de én sötétbe zseblámpának használom:) -
#17 K750i -ben nem vaku van, hanem csak 2 LED lámpa ("fotófény"). Közel sem ér annyit, mint egy vaku, inkább csak nagyon közelre (fényképezéskor)(,nekem is k750i -m van). Vegyél egy ledlámpát, és ha fényképezni akarsz tartsd a telefon mellé :-8 -
#16 Telefonnal telefonálunk, fényképezővel fényképezünk. -
szurop #15 Ízé alufelni. -
szurop #14 Kispolszkira 19"-os alukerék érdekel? xD
-
#13 "A telefonba épített vaku fényénél néha többre van szüksége; csatlakoztassa a vakut, és készítsen nagyszerű képeket, akár teljes sötétségben is."
LOL! A nagyszerű képekhez kellene rendes optika és normális CCD is. Azt is lehet tartozékként venni? :-DDDD -
#12 szvsz, ne vakut vegyél, hanem egy másik telefont, amin van vaku, majdancsak jobban jösz ki vele, mint ha megvennéd a vakut. -
Landor #11 -
#10 telefon kell vegyé MOBILT... FÉNYKÉPEZÖGÉP KELL vegyél azt
mobilbaágyazott fenykepezögép hobbyfotozasra alkalmas esetleg hogy ha latsz vmi érdekeset azt éppen 'lekapod" -
#9 van 3 fajta fényképezős telefon: a sima kamerás, van ami kamera mellette fotófény(1 vagy több fehér LED) és van a vakus telefon. vakut lehet venni a telefonhoz, denem éri meg, mert sz*r a minősége az utángyártottnak, és amibe nem volt alapból fotófény vagy vaku, abba nem is lessz, a vakuból fotófényt nem lehet csinálni, és ez fordítva is igaz. remélem kielégítő a válasz... -
Vlala #8 De nehezen esett le... :)
DjSenki: Erre gondolsz?
Azt hiszem, ez csak vaku, tehát hosszabb ideig tartó világításra nem igazán alkalmas. -
#7 de még hogy milyen láma kérdés -
#6 lehet telefonokhoz külön vakut venni?Ha igen W200i-hez is lehet? XD
Lehet ez láma kérdés..... -
Landor #5 pownd xDD -
#4 Hol a kérdés? :) -
#3 Te komolyan egy telefonhoz akarsz vakut venni? Könyörgöm! Minek?!? -
#2 -
djsenki #1 Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy sony ericsson k510i-hez vakut akkor ugyanúgy lehet fény funkciót használni mint a K750i-ben, amiben beépített vaku van. Előre is köszi a segítséget.