Győzike után Kordáék is valóságshow-t kapnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lesz a cime? Gyurika, vagy Klárika?
Emberek! Duna TV, azt kell nézni! Messze a leg stresszmentesebb mûsorok mennek rajta! Nincs az a sok csillogás, meg idegesítõ felhajtás és hangoskodás+minimál reklám és értelmes dokuk, meg közéleti mûsorok.
Sirály<#eljen>#eljen>
Sirály<#eljen>#eljen>
http://www.youtube.com/watch?v=COgIHWeqz-w
Ehh, úgy látom törölték csak ezt a rossz minõségû részletet leltem fel.
Ehh, úgy látom törölték csak ezt a rossz minõségû részletet leltem fel.
Gondolom a Youtube-on keringõ, befüvezett mûsorvezetõs hollandiai rész ki lesz vágva, nem de? Úgy látszott ott betttet a kaput valami vicces süti a Coffe-shopban. 😄
"Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját elõtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erõltetett és belevitt elem."
Azon se lepõdnék meg ha a papirokon ilyen értelmetlen szöveg lenne, vagy üres lenne, hála a súgógépnek ... meg amilyen kvalitásúak ezek a mûsorok és a kérdések, kb. 5 sor szöveg lenne a lapon, minek lapozni? 😉
"Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját elõtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erõltetett és belevitt elem."
Azon se lepõdnék meg ha a papirokon ilyen értelmetlen szöveg lenne, vagy üres lenne, hála a súgógépnek ... meg amilyen kvalitásúak ezek a mûsorok és a kérdések, kb. 5 sor szöveg lenne a lapon, minek lapozni? 😉
Eddig azt hittem, hogy Gyõzike után rémesebb már nem jöhet...
DE! <#falbav>#falbav>
A Korda-házaspár.
Mi jöhet még?... Uhrin Benedek?... <#wow1>#wow1>
Én is már csak a Spectrum-ot, Discovery-t, National G.-t és ha filmre vágyom a HBO-t, Hallmark-ot nézem.
DE! <#falbav>#falbav>
A Korda-házaspár.
Mi jöhet még?... Uhrin Benedek?... <#wow1>#wow1>
Én is már csak a Spectrum-ot, Discovery-t, National G.-t és ha filmre vágyom a HBO-t, Hallmark-ot nézem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Érdekes...
Ehhez kapcsolódva nekem is van egy történetem. Nem tudom már melyik magyar csatornán szokott lenni egy mûsor. Egy betelefonálós, zenekívánságokkal és sok sok kvízkérdés. Egyszer véletlen odakapcsoltam. Lényeg, hogy a mûsorvezetõ férfi és a kezébe tartogatott egy A4-es papírjegyzetet - ami gondolom segített neki a mûsorvezetéshez -. Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját elõtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erõltetett és belevitt elem.
Én SMS-ben nem zenét kívántam, hanem leírtam, hogy "Ne nyalogasd az ujjadat, nem áll jól!" Nagy meglepetésem kirakták középre az üzenetemet és kénytelen volt szegény mûsorvezetõnek felolvasnia. 😊 Jót nevetett rajta és azóta nem nyalogatja az ujját lapozás elõtt!
(-_-)
Ehhez kapcsolódva nekem is van egy történetem. Nem tudom már melyik magyar csatornán szokott lenni egy mûsor. Egy betelefonálós, zenekívánságokkal és sok sok kvízkérdés. Egyszer véletlen odakapcsoltam. Lényeg, hogy a mûsorvezetõ férfi és a kezébe tartogatott egy A4-es papírjegyzetet - ami gondolom segített neki a mûsorvezetéshez -. Mikor lapozott mindig megnyalta az ujját elõtte és ez számomra nagyon zavaró volt, látni lehetett a mozdulaton, hogy nagyon erõltetett és belevitt elem.
Én SMS-ben nem zenét kívántam, hanem leírtam, hogy "Ne nyalogasd az ujjadat, nem áll jól!" Nagy meglepetésem kirakták középre az üzenetemet és kénytelen volt szegény mûsorvezetõnek felolvasnia. 😊 Jót nevetett rajta és azóta nem nyalogatja az ujját lapozás elõtt!
(-_-)
NGC-nél u.e. van... TRAVEL channel lett a megmentõm.
Érdekesség: Ha huzamosabb elégedett vagyok egy TV csatornával, akkor általában írok nekik egy dícsérõ levelet, kiemelve a kiváló mûsorokat és rámutatok pár hiányosságra. Írtam ilyet már az RTL Klub-nak /ifjonti tévelygés sorry, bár fõleg negatívum volt benne/, a Spektrumnak és az NGC-nek.
Válaszra sem méltattak...
De ebben mi a poén?
Írtam egy terjedelmes levelet az Travel Channel fõhadiszálására (angolul!) és 2 napra rá, mondom 2 napra rá, egy szintén terjedelmes, NEM SABLON választ kaptam, amiben ecsetelik, hogy mennyire fontos nekik az ilyen levél, köszönik az ötleteket, átadják az üdvözletet a kedvenc "idegenvezetõmnek" stb.
Ja pászmekk, vannak a magyarok, meg van az összes többi<#szomoru1>#szomoru1>
Érdekesség: Ha huzamosabb elégedett vagyok egy TV csatornával, akkor általában írok nekik egy dícsérõ levelet, kiemelve a kiváló mûsorokat és rámutatok pár hiányosságra. Írtam ilyet már az RTL Klub-nak /ifjonti tévelygés sorry, bár fõleg negatívum volt benne/, a Spektrumnak és az NGC-nek.
Válaszra sem méltattak...
De ebben mi a poén?
Írtam egy terjedelmes levelet az Travel Channel fõhadiszálására (angolul!) és 2 napra rá, mondom 2 napra rá, egy szintén terjedelmes, NEM SABLON választ kaptam, amiben ecsetelik, hogy mennyire fontos nekik az ilyen levél, köszönik az ötleteket, átadják az üdvözletet a kedvenc "idegenvezetõmnek" stb.
Ja pászmekk, vannak a magyarok, meg van az összes többi<#szomoru1>#szomoru1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jézus! Mindenki eladja magát? Na mindegy, még 1 ok, hogy ne nézzem a tv-t
Hát már lassan azt is utálom,nem elég hogy rohadt sok a reklám,de még állandóan ismételnek ráadásul...
Kordáékat lehet megnézném! de az rtl klubos ötletekkel már tele van a ....
Hidd el, sokan vannak, nem hiába van még mindig mûsoron ez a szenny. Aki meg jártatja a száját, hogy így sz*r, meg úgy sz*r, s közben nézi, az sem különb (belõlük is van elég, ezért van még mindig mûsoron Gyõzike és pereputtya).
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
"Néhány közül az egyik értelmes csatorna amit lehet nézni az a Discovery."
ja, ha az ember két reklám között kíváncsi egy harmadikra.
ja, ha az ember két reklám között kíváncsi egy harmadikra.
Discovery, spektrum, ng 😊
Kit érdekel?! Nálam az RTL klub elvágta magát az említésre sem méltó ostoba mûsorokkal. Most õszintén, ki kíváncsi Gyõzike és puttójának életérõl....ja meg Pákóéra? Persze nem kötelezõ nézni - de milyen ember az aki ezekért rajong ?
Néhány közül az egyik értelmes csatorna amit lehet nézni az a Discovery.
Néhány közül az egyik értelmes csatorna amit lehet nézni az a Discovery.
Jézusom, a végén még engem is leigazoltatnak.<#vigyor>#vigyor>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia