Noteszgéppel és videókölcsönzéssel újít az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sepsiszentgyörgy
amúgy miértne hinném el. látszik a fogalmazásodból a beképzeltség. simán el tudom hinni, hogy rolls royceod is van
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
sepsiszentgyörgy
egyébként tessék, ott van az air. ha hidegen hagyja õket a kicsi és könnyü gépek gyártása, akkor miér lett mégis mb air? feltételezem úgy érezték, hogy levannak maradva ilyen téren és voila. ennyi.
a taplózás, meg személyes vélemény, kb ennyi jött le a hihetetlen naprakész ibook hsz.edbõl. sorry
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
sepsiszentgyörgy
sepsiszentgyörgy
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Darth Sith: nekem az még újdonság volt :D nem is értem miért mennek rá a vékonyságra. mobilnál is, penge... nagyon unatkoznak
Ki akkar fél milliót kiadni egy laptopért aminek a kijelzõjét nagyitoval kell nézni?
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Ez mind szép és jó, és megint túlzottan marketing szagú.
Rendben van, hogy vékony és könnyû. DE! Egy ilyen vékony gépbe ugyebár nem fér bele túlzottan erõs vas sem (notebook-okhoz képest erõs) mivel ha ilyen vékony és könnyû, ugyebár az akkumlátorból is lekell jelentõsen faragni. Ha az eddigi szokásos 4cellás gyári akut mondjuk nem a felére, de 2/3adára csökkentik, az nagyon megrövidíti a notik amúgy sem hosszú mûködési idejét. Továbbá rendes levegõs hûtést sem lehet egy ilyen vékony notiba építeni, a heatpipe meg annyira nem hatékony nulla hûtés mellett, hogy egy erõsebb vasat hidegen tartson.
Továbbá kérdés, hogy hányszoros írás/újraírást viselnek el az SSD-k? Mert adattárolásra tökéletesek, vagy relatíve kevés újraírásra mint fényképezõk esetében (profiknál is elõbb készül ki maga a gépváz minta kártya -->300k expo kb), de amíg egy pendrive-nál vagy zenelejátszónál fõként adatot tárolunk rajta meg néha rádobálunk ezt-azt azt elviseli. De egy rendszer folyamatosan változtatja a fájlokat, átír/töröl/létrehoz. Gondolom ha valaki vesz egy ilyen notit nem 1-2 évre veszi, hanem azért hosszabb idõre. De kérdés, kibírja az SSD olyan sokáig, úgy, h az egész OS és minden arról fut?
Az Apple macbook-okkal elégedett vagyok, családban is van egy, megbízható, szülõknek/barátnõnek tökéletes. Internetezésre (net, msn, skype), multimédia, office tökéletes. De keményebb munkára inkább az asztali apple-k. De ez a noti, ha a híresztelések igazak, annyira vékony lesz, hogy igazából nem nagyon lesz benne "anyag". Ebbõl kifolyólag, a macbook-k teljesítményét alulmúlja valószínüleg vagy ha mégsem, az akku csökkentett méretébõl kifolyólag nem fogja sokáig bírni. Ez szerintem inkább egy ilyen újabb "trendy" készülék lesz, mint a nano iPod, amely sok mindenre jó, csak arra nem amire kitalálták.