Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ah... de paraszt rész volt az 😄
Szóval errõl a helyrõl lenne szó... pls, valaki mondjon valami okosat, mert kezdek megmakkanni tõle 😊
nekem nem fagy, nem szaggat, nem csinál semmit, amit nem kellene...
a hajón, a kis peremeken ugrálós résznél, miután feljutok a tetejére, van egy rács amin nemtudok keresztül menni, és megkerülni se tudom (legalábbis eddig nem jöttem rá, hogyan kéne), valami támpontot tudna adni valaki hogy hogyan álljak neki? Nagynehezen feljutottam, körbejártam mindent... aztán arra jutottam, hogy biztos valamit nem kapcsoltam be/ki, s így visszamentem alulra, de nem találtam semmit... most újra felfelé haladok, de már az idegeimre megy... 😊
PSN ID.: Beegabor
Aztán jön a 2. pálya,amint jönnek a swatosok és rálõnek az üvegekre kb 1-2 fps-re zuhan minden,a vicc az hogy abban az ezredmásodpercben hogy 1 üveget belõnek..😊
Szal hacsak vmi okos meg nem oldja hogy atival is mûködjön a physx (álá anno GR) addig radeonon szaggatnifognak a csudálatos physx effektek hála Nvidia üzletpolitikának😄DD (Kizárt hogy nembírná a vidkari ezeket az effektusokat)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én lcd tv-n nyomnám , de mindig kiírja, hogy túl nagy méret....
Nem látok utána semmit
PLZ <#help>#help>
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
http://www.youtube.com/watch?v=lrC5tsP5vb4&feature=PlayList&p=31D71FB27157839A&playnext=1&index=23
8:23-nál van ez a rész.
ötlet?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Ezt ki kéne rakni a banner alá mert már idegesít!
Next PC upgrade: 2022
Nothing is True, Everything is Permitted
Kép
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
felraktam a physx patch -t és ugyan ugy fagy
PSN ID.: Beegabor
Köszi!!!