Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég ennyi kép, itt járok.. nem tudom hanyidk fejezet stb..😄 valaki fel ismeri?? hogy kell oda felmenni?😛 má mindhogy probalgatom S
Utána majd nem kér kódot meg semmit sem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN ID.: Beegabor
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
már kezd elegem lenni a játékból. ennyit ütni bazze,..már 8 perce ütöm vágom, kikerülöm, és semmi
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Amúgy viccbõl lekapcsoltam a driverbõl a PhysX-et, játékban meg bennhagytam. Hát amikor törtek az üvegek szép kis diavetítés lett belõle 😄 De így legalább megtudtam hogy milyen jól teszi a dolgát 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Thrash \'Till Death
Ezután beront a SWAt és én elkezdek menekülni de amint ahhoz a folyosóhoz érek ahol oldalt üveg van amin keresztül lõnek a SWATososk elkezd szaggatni a játék. Eddig nem volt vele semmi és legalacsonyabbra állítva is szaggat. Mi lehet a gond?
practitioner of the forbidden arts of death
kijött a patch,kijött hozzá a törés..és ha bekapcsolom a physixet,az EA logo után ugyanúgy kifagy már menü elõtt...gondolom ez tört verzió gondja nálad is...
nekem mért fagy ki a játék egy idõ után? Zene megy, kép fagy, ctrl alt del nem müxik..csak a reset:/?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az utolsó pályáknál már az idegeim kezdtek felérlõdni, amikor 1 ütéstõl kifeküdt a nénink. De sikeresen végig vittem, és ember ölés nélkül és nem kaptam semmi extrát! :-/
egyébként a játék az baromi jó lett, meg az átvezetõ képregényes videók is nagyon jók, remek hangulata van ennek a játéknak (csak azok a kommandósok ne lennének ilyen kömények)
Thrash \'Till Death
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?