Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
a 2. "pályán" amikor elmegy a csaj Katehez vmi irodába zt onnan kell menekülni, én elmenekülök a helikopter elöl, be abba aliftbe aztán elkezd a pali bezsélni a fülembe de hirtelen beadja a fõmenüt és a helikopteres résztõl tom csak újrakezdeni... már 8x elmenekültem de mindig ez van! segítsééééég
És akkor Headhunter mirõl beszélt, milyen kiegészítõ csomag?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
itt hogy kell felmenni????Egyszerûen nem akar felugrani nekem...pedig láttam mára piros deszkát tehát arra kell menni....de nem lehet felugrani!!!vagy csak ennyire béna vagyok???...elõre is köszi a helpet
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
cs
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Lehet a sorrendemmel volt vmi baj...
patch+driver eddig, most megpróbálom fordítva hátha
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Nothing is True, Everything is Permitted
Elolvastam a FAQ-t mindent frissítettem...
Phisyx be-ki, minden extra beállítást kipróbáltam....
Vista alatt még mindig megfagy.....
Valaki segítsen, ha tud THX.
http://fileforum.betanews.com/detail/Xpadder/1148671810/1
Racism is a weapon of mass destruction!
Bocs, de lusta vagyok kibpróbálni és megkeresni ezt a helyet. Szóval?
east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me