Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
hmm...bocs ez valami egyedi

Racism is a weapon of mass destruction!

számomra nincs válasz? (csak mer 5 perc alatt 2 hozzászólás)
edios
Jól idõzítve kell kivenni a fegyvert a kezébõl. (Jobb egérgomb)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

derdani
Tudja valaki hogyan kell legyõzni Ropeburn-t (aki ledob a tetõrõl)?<#help>

Nálam valami bibi van a játékban...
a 2. "pályán" amikor elmegy a csaj Katehez vmi irodába zt onnan kell menekülni, én elmenekülök a helikopter elöl, be abba aliftbe aztán elkezd a pali bezsélni a fülembe de hirtelen beadja a fõmenüt és a helikopteres résztõl tom csak újrakezdeni... már 8x elmenekültem de mindig ez van! segítsééééég
elitehun
Erre a kiegészítõre (DLC) gondolt.
Freddycom
Youtubeon ezt mondják: "Thats coming out for the PC,for sure. "
És akkor Headhunter mirõl beszélt, milyen kiegészítõ csomag?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

akyyy
elvileg ps3 meg xbox, de hogy pc-re lesz e azt nemtudom, mert nálam nemjön be a hivatalos oldal:|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Freddycom
Hát?

elitehun
Nem <#falbav><#pias>
Freddycom
A time trial pack? Az lesz PC-re is?

HeadHunter86
Na kijátszottam 3x is. De utálom hogy ilyen rövid. Még szerencse hogy holnap után jön hozzá a kieg. csomag.

nan76
..ajjaj..rosszul fogalmaztam..tehát..az elsõ "épületre" fel tudok menni(bár én jobb oldalról mentem a dobozoknál)és onnan nem tudok továbbugrani...1x sikerült valahogy de akkor meg már elszaladt a mókuska..

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Seth
Na ugye, hogy nem kellett volna azt a fránya tréning pályát átugrani XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bal oldalon felfutsz,megfordulsz(Q),majd ugrás

PSN ID.: Beegabor

nan76
Sziasztok.....
itt hogy kell felmenni????Egyszerûen nem akar felugrani nekem...pedig láttam mára piros deszkát tehát arra kell menni....de nem lehet felugrani!!!vagy csak ennyire béna vagyok???...elõre is köszi a helpet

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

CroftManor
Hát nyílván elõbb a drivert kell feltenned.

Nothing is True, Everything is Permitted

bandi007
Azért thx
cs

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bandi007
Megpróbálom újra patcholni...
Lehet a sorrendemmel volt vmi baj...
patch+driver eddig, most megpróbálom fordítva hátha

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bandi007
Vista Ultimate 32 bit-van

bandi007
Akkor nem tom mi lehet a baj......

gfreak
nem vágási, nálam is x64es Vista SP1 van, és semmi para

CroftManor
Nekem is Vista van és nem fagy, elõtte fagyott, mielõtt feltettem volna az 1.01-ás patch-t

bandi007
Hy all!
Elolvastam a FAQ-t mindent frissítettem...
Phisyx be-ki, minden extra beállítást kipróbáltam....
Vista alatt még mindig megfagy.....
Valaki segítsen, ha tud THX.

snowkid16
Köszi szépen

snowkid16
megvan 😄

gfreak
Xpadder.com is the official Xpadder homepage but the exclusive download location is now BetaNews..szóval:

http://fileforum.betanews.com/detail/Xpadder/1148671810/1

snowkid16
honnan töltsem le 😄

gfreak
az xpadder nem segít?

snowkid16
Húzd ki a controllert.
Valaki Genius gamepaddal hogy tudnék játszani? A játék nem ismeri fel.

popzu
vki elmondana nekem egy billentyü kiosztást mert ugye ugy irja NYOMJ LT-T tudom hogy mi csak zavaro....

CroftManor
Már kipróbáltam, megmarad.. Figyuzzatok, kéne nekem vkinek a profilja, aki végigvitte a játékot! Mert olyan gondom akadt, h time trial videót csinálok, de a játszótér - elsõn a legjobb idõm 54 mp, de akkor nem vettem fel, most felvenném, de nem sikerül megelõzni magam és marha bosszantó, szal olyan profil kéne, aki nem nagyon döntögetett rekordokat time tialba. mert így lehetetlen túlteljesítenem az enyémet.

gfreak
szerintem igen, de ez nem jelent semmi 😊

CroftManor
Sztetek ha uninstalálom a játékot és újra felrakom, ugyanazzal a felh. névvel jelentkezek be attól még megmaradnak a time trial eredményeim?

Akkor nem.
És ha nincs a fhiziksz bekapcsolva akkor nem látszik az a hentes függöny???
Bocs, de lusta vagyok kibpróbálni és megkeresni ezt a helyet. Szóval?
na kipróbáltam én is, nem rossz ez a mászkálósdi, eddig tetszik. egyelõre csak az idegesít, hogy egy kikúrt helikopter mindig jön utánam és egyfolytába lõ valaki.

gfreak
ezt inkább a warez topicban tárgyaljátok 😉

James912
DVD 5-ös verziód van?

east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me

szép dolog ez a physics (furcsálom hogy nálam engedi a játék, a videokártyám miatt...)

CroftManor
Hat sajmos nem megy, hibat ir ki<#gun> A probaverzio megy, de max 20 mp-t rogzit es time trial kozben arra is figyelni, eleg necces <#rolleyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert talán DVD5-ös warezverziód van? 😊
Hi valaki tudja h miért írja ki h nincs megfelelõen telepítve a játék ,mikor fel akarom rakni a patchet?(directx frissítés,physx ok a telepítésnél!)
watto
Köszönöm, patchel emgjavult 😉

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

elitehun
Neki vista-ja van de lehet hogy menni fog elvégre kivétel erõsíti a szabályt <#nyes>
James912
http://www.mininova.org/tor/800117 itt hozzászólások között aztírják h XP-n fut...Vistán nem...

east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me

CroftManor
Igen. feltéve ha mûxik a progi. Torrent linkeket én is találtam de egyikse mûködött, hibát írt ki telepítés után

James912
torrent link is jó?

snowkid16
Azt nem találtam meg, meg mielõtt nekem írsz légyszíves várd meg a válaszomat, nem akarok feleslegesen dolgozni.

elitehun
Játékeladások. Azért nem semmi