Doktor House ismét elpáholta az RTL Szökését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem unalmas ez még, hogy hetente úgy kell egy hírt csinálni, hogy a Szökés elverte a House-t. Vagy fordítva.
"A cikk nem teljesen pontos, mert a Szökés elsõ évadja még hétfõnként ment le, "
szerintem te benéztél valamit. hétfõn az rtl egész más sorozatot ad évek óta, egy roma srác a fõszereplõje, de a címe nem jut eszembe.
szerintem te benéztél valamit. hétfõn az rtl egész más sorozatot ad évek óta, egy roma srác a fõszereplõje, de a címe nem jut eszembe.
Háát nem akarok spoilerezni de az az "ugyanazokkal a szereplõkkel" a 4. évadra már nem teljesen igaz... Egy orvosi sorozat meg hogy a fenében játszódhatna nem egy épületben? Talán ha House "vándororvos" lenne, esetleg felcser irakban?
Mellesleg rob99 sztem a változatosságot úgy értette hogy minden részben más különös esetek történnek, mindig vannak érdekes csavarok, hogy House mindig betud mutatni valami meglepõt, újat stb.
Mellesleg rob99 sztem a változatosságot úgy értette hogy minden részben más különös esetek történnek, mindig vannak érdekes csavarok, hogy House mindig betud mutatni valami meglepõt, újat stb.
Hát, ez jó... nem a Dr. House játszodik egy épületben, négy évada, ráadásul ugyanazokkal a szereplõkkel? Te tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "változatos" szó?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
nekem ez nem meglepõ. a szökést én is néztem az elsõ évadig, de utána már elég unalmas volt, és túlnyújtott. A dr. house ezért jó, mert csak érintõlegesen kapcsolódik az elõzõ rész a másikhoz, és emiatt változatos.
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
A cikk nem teljesen pontos, mert a Szökés elsõ évadja még hétfõnként ment le, míg a Dr. House már akkor is szerdán volt, így sosem kellett egymással versenyezniük, legalábbis nem ugyanabban az idõpontban. Meglep hogy a cikkíró ezt nem tudta.
Pedig ez az igazság, pl. a 24 se sokkal nézettebb az Amcsiknál. Nézettségekrõl a thefutoncritic.com oldalon vagy a sorozatjunkien olvashatsz.
Sehol mert ez egy hülyeség...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"...az összes amerikai sorozat közül a 3., míg a Szökés az 52. legnézettebb..."
Ezt a listát hol lehet megnézni?
Ezt a listát hol lehet megnézni?