12
  • rob99
    úgyltszik gabr-nek volt nehéz megérteni...
  • gumibéka
    Nem unalmas ez még, hogy hetente úgy kell egy hírt csinálni, hogy a Szökés elverte a House-t. Vagy fordítva.
  • Narxis
    Jaja.
  • winnie
    "A cikk nem teljesen pontos, mert a Szökés első évadja még hétfőnként ment le, "

szerintem te benéztél valamit. hétfőn az rtl egész más sorozatot ad évek óta, egy roma srác a főszereplője, de a címe nem jut eszembe.
  • Petys
    Háát nem akarok spoilerezni de az az "ugyanazokkal a szereplőkkel" a 4. évadra már nem teljesen igaz... Egy orvosi sorozat meg hogy a fenében játszódhatna nem egy épületben? Talán ha House "vándororvos" lenne, esetleg felcser irakban?
    Mellesleg rob99 sztem a változatosságot úgy értette hogy minden részben más különös esetek történnek, mindig vannak érdekes csavarok, hogy House mindig betud mutatni valami meglepőt, újat stb.
  • gabr
    Hát, ez jó... nem a Dr. House játszodik egy épületben, négy évada, ráadásul ugyanazokkal a szereplőkkel? Te tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a "változatos" szó?
  • rob99
    nekem ez nem meglepő. a szökést én is néztem az első évadig, de utána már elég unalmas volt, és túlnyújtott. A dr. house ezért jó, mert csak érintőlegesen kapcsolódik az előző rész a másikhoz, és emiatt változatos.
  • nihillus
    A cikk nem teljesen pontos, mert a Szökés első évadja még hétfőnként ment le, míg a Dr. House már akkor is szerdán volt, így sosem kellett egymással versenyezniük, legalábbis nem ugyanabban az időpontban. Meglep hogy a cikkíró ezt nem tudta.
  • z99999
    dr house rulz
  • Proart
    Pedig ez az igazság, pl. a 24 se sokkal nézettebb az Amcsiknál. Nézettségekről a thefutoncritic.com oldalon vagy a sorozatjunkien olvashatsz.
  • tommyg
    Sehol mert ez egy hülyeség...
  • knightbali
    "...az összes amerikai sorozat közül a 3., míg a Szökés az 52. legnézettebb..."

Ezt a listát hol lehet megnézni?