93
Budapest - Bamako
-
#93 egy harmadik ember nem árt ha bezsál a költségekbe szerintem :) én legalábbis igy mennék :D
Szponzorokat meg érdemes a lakókörnyezeetedben felkeresni. legtöbb nem fog pénzel támogatni, csak portékáikkal. -
#92 Haverommal mennénk ketten, mi így vagyunk egy csapat:) Nem osztozunk mással a dicsőségen:D Bár elsőre nem fogom neki nyomni, örülök ha élve odaérek:D -
#91 Szerintem jobban jársz ha csapatba beszállsz :) -
#90 Én jövőre elindulnék, de nincsen egy-két millió forintom erre, csak max egy fél. Nem tudjátok hol tudnék sponsorokat találni? Úgy gondoltam, hogy egy Nivaval vagnek neki, az egy fél millából kijön, de kéne még kb. 1 kajára, piára, szállásra, felszerelésre, hazaútra. -
#89 A patrol-osakat én is ismerem az Autómodellek fórumból :D -
2Bálint #88 nahát, bátyóék Patrolja... -
-
Wattin #86 Ezt egyébként nem teljesen értem miért szükséges. Hát tartsák a kezükben a moderátorok az irányítást. És akkor nem jelennek meg olyan információk a fórumon amik felhasználhatóak/veszélyesek. Mellesleg van másik 100 oldal, ahol meg foglalkoznak velük. Nem beszélve a saját blogokról. Gondolom minden a terrorfenyegetések miatt van, nagyon szomorú. -
#85 Fórum szüneteltetése
Utolsó frissítés: Attila Fülöp @ 2009.05.20. 15:52:52
A magyar biztonsági szervek kérésére, a Bamako felé saját felelősségre elindult, a futamtól távozó csapatok védelmének érdekében a Fórum elérhetőségét szüneteltetjük.
Köszönjük mindenki megértését. -
#84 talán bamako forumon van róla hír bővebben. -
Wattin #83 Én láttam benne saját szememmel, hogy valakiket italozás, és versenyzőhöz nem méltó viselkedés miatt kizártak. De csak ennyi volt. A részletek érdekeltek volna. -
#82 Van benne hír ma is a dakarról, de nem sok aktualitással szolgált. Annyi van benne hogy a versenykamionnak milyen szerepei vannak és mennyiféle műszaki probléma léphet fel az út során. -
#81 Ma nem találtam metropolt szoval semmi hírem erről, de engem is érdekelne. -
Wattin #80 Reggeli metropolban olvasható egy cikk, hogy kizártak egy csapatot, nem megfelelő viselkedésük miatt. Sajna nem olvastam végig, mert a metrón a mellettem álló újságjából csíptem el a részletet...:) Nem találtam neten erről semmit. Tudtok róla valamit? -
#79 Homokembert cisnálni a suvatagban :DDD -
#78 nem:P
hanem egy olyan természeti akadályon keresztül megy az útvonal ahol használni kéne az eszüket. Vagy valami hasonló. -
#77 mire gondolsz? Hogy homokból kell autót csinálniuk vagy mi? -
#76 áh, sejtem akkor. Ilyenekre is gondoltam mondjuk. Csak azt hittem,hogy kicsit "meggájveresebbek" a feladatok :) -
#75 A verseny kategóriásoknak is vannak feladataik, nem csak a kaland kategóriásoknak.
Amúgy eddig amik voltak feladatok azok olyanok voltak hogy hány oszlopa van a rózsaszín háznak meg hasonlók. A lényeg az hogy nem csak vezetni kell hanem figyelni is. -
#74 na és mik azok? komoly feladatok vagy valami vicces,mókás,útmutatós ide-menj, oda-menj feladatok? -
#73 kaland kategóriásoknak vannak felqdatai a táv megtéelén kivül. -
#72 miért nem csak teljesíteni kell megadott napi szakaszokat?
vagy mire gondolsz?
-
#71 Elég jó ez a csapat, mivel már 30 ponttal vezetnek!
Valamit lehet tudni milyen feladatokat kell megoldaniuk mostanában? -
#70 Köszönet!
Sehol semmi még mindig csak "rizsa" megy mindenhol!
Egyébként ők lennének a Green Network?! (a facebook-os site-on volt a Green Network post mellett)
-
individualo #69 Érdekes módon a facebook-on találtam egy klubbot és ott egész sok hírt osztanak meg. Itt eléritek Képek is vannak fent. -
#68 Hol találsz ilyeneket? Én fél délelőtt azt kerestem hogy ki vezet. Beleuntam! Semmit nem találtam! -
#67 Te milyen oldalon értesülsz ezekről az infókról. -
individualo #66 Sok keresgélés után találtam friss információt arról hogy ki vezet: Green Network többet sajnos nem de gondolom folyamatosan jönnek már a délelőtt folyamán. -
#65 Elég nagy poén lehet valami ősrégi autóval lemenni bamakóba. Egyszer én is kipróbálnám, csak az anyagiak... Igaz annyira nem mondható vészesnek mint amire számítottam. -
individualo #64 Én biztos hogy elindulnék ha lenne rá anyagi keretem meg egy olyan kocsim amit esetleg tropára vághatok. Mondjuk hallottam róla hogy van aki azt csinálta hogy elvezetett a célhoz és aztán ott hagyta a kocsit "ajándékba". Nem olcsó dolog az biztos de egy örök élmény. Arról szerintem még senki nem tud hogy ki vezet. Ma még sehol nem találtam friss cikket. -
#63 Én a Dakaron sem mentem volna... mondjuk nem is vagyok túl elszánt vezetés terén. Az eseményeket viszont követem, de most sem tudom, hogy kik vezetnek. Tudtok erről valamit?! -
berreg #62 Nehéz dolog az biztos. A segélyszállítmány meg tényleg egy jó dolog de nem tudom mennyire örülne a családja az embernek ha közben elrabolnák... -
ribot #61 Teljesen egyetértek!
A szervezőnek pedig kötelessége megtenni minden biztonsági óvintézkedést, ezért törölték az utolsó szakaszt! -
#60 Korábban is volt terror veszély főleg amikor dakart lefujták ők meg mentek. Szvsz most sincs nagyobb veszély. -
#59 Én is hallottam, hogy sokan még így is nekivágnak. Találtam egy érdekes cikket ezzel kapcsolatban:
Húsz-harminc gépjármű vezetője készül a veszélyzónába, el akarják kísérni azt a kamiont, amely az összegyűjtött segélyszállítmányt viszi. A hatóságok egy kijelölt útvonalon biztosítják az áthaladást, de a vállalkozás így is játék az élettel.
Nemes cél.. bár tényleg az életükkel játszanak. -
berreg #58 Sziasztok.
Mi a véleményetek arról hogy most a cél nem Bamakóban lesz a terrorfenyegetettség miatt? Bevállalós aki mégis oda megy? Szavazni kéne róla hogy ki az aki végigcsinálná! -
#57 http://www.youtube.com/watch?v=ZJtUyaSRpAg -
#56 remélem idén magyar lesz az első :D -
Salalalaj #55 Most hallottam, hogy a Nissan Navarával versenyző E-bola Team a 4. helyen áll a versenyben!
Egy kis ízelítő róluk:
http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1750/reporter/count
Hajrá srácok!!!!! -
Kovácsakipális #54 Hát szerintem azért ezen nem fognak felháborodni... Azt hiszik majd, hogy valami segélyszervezet kocsija akik indultak a rally-n... :)