12
  • silanor
    Az a nagyszeru, hogy minden TV-s hir melle mindig van valaki aki beirja, hogy az a jo, hogy O nem nez TV-t. Akkor miert kattintott a hirre es miert postol? Nah mind1, mivel a TV2-tol mentem at az RTL-hez, ezert szerintem bukta lesz :))
  • z99999
    bukta lesz az fix
  • Gabest
    Lehet hogy léteznek, de az nem a kanálhajlítás.
  • Nebojsa
    Valakiben fel sem ötlik, hogy léteznek olyan dolgok, amelyeket még egyelőre nem lehet megmagyarázni a mostani fizikai ismereteinnkel?
    Biztos érdekes lesz, de az igazi nagy guruk nem fognak elmenni egy ilyen showba, úgyhogy tele lesz amatőrrökkel.
  • echo
    egyébként szerintem bukta lesz. a közép korú és a fölötti nőkön kívül ki néz ilyet?
  • echo
    ez ilyen bűvész show lesz? vagy komolyan gondolják, hogy harry pottereket keresnek?
  • Tinman #6
    "képzeletfeletti képességekkel"

Nah... azért az én képzeletem egy pöttyet továbbszárnyal ennél, de még egy 8 évesé is

Egyébként ezt nézni fogom az biztos.
    2 dolog ötlött fel bennem ezzel kapcsolatban:

1. Összeesküvéselmélet ---> szépen lassan megpróbálják elfogadtatni "játékos" formában a tömegekkel, hogy az, hogy a pirokinézis vagy a telekinézis képességével rendelkezel az teljesen normális.

2. Ez az egész egy bohócparádé ahol fake minden.

Akár így, akár úgy jól hangzik... végre valami merőben más reality só.
    Már amúgy is untam a sok nézhetetlan vackot a tvben.
  • ScarY MAN
    Csak őőőt nee xD
  • kernerster
    "emberi ésszel fel nem foghatók" Attól függ kinek

Mellesleg azért nem nézek bűvésztrükköket, mert tudom hogy csalás. Abból pedig ne éljen meg senki, még ha látványos, akkor se.
  • sanner011
    Ilyenkor örülök, hogy soha sem nézek tévét. :)
  • Kelta
    Lehet majd röhögni rendesen...

Gyurcsók lesz a zsüri elnök????? :)
  • Loverman
    Hát, ha azt veszem hogy a Győzikét is nézik...