2 filmfájlból 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem...A google vajon mire való?
5 másodperc alatt meglett a "filmfájl egyesítés", elég kézenfekvõ címszavakkal...
5 másodperc alatt meglett a "filmfájl egyesítés", elég kézenfekvõ címszavakkal...
a kérdésre válaszoltam 😊 tanuljon meg helyesen kérdezni (ráadásul van rá topic is, nem kell újat nyitni), és akkor helyes választ kap.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha ugyanakkora a felbontás, képfrekvencia, kodek, etc... magyarul perfektül passzol a két avi egymáshoz, akkor össze lehet
VirtualDub -> Direct Stream Copy."
VirtualDub -> Direct Stream Copy."
tömör és kielégítõ válasz😄😄😄😄
de van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hali!
Letölöttem egy filmet és 2 részre darabolódik az.Az lenne a kérdésem nincs-e olyan program amivel össze lehetne illeszteni??
THX
Letölöttem egy filmet és 2 részre darabolódik az.Az lenne a kérdésem nincs-e olyan program amivel össze lehetne illeszteni??
THX