Ford Racing sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene elöreis kösz
XD
Sajnos vannak olyan pályák is amit nem tudok végigvinni.
Ehhez és a kocsik feloldásához kéne cheat!
KÖSZI!!<#felkialtas>#felkialtas>
<#email>#email>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Ez egyébként a második autós játék, amit kipróbáltam. Az elsõ a Stunts volt 1993-ból. <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mit kezdenél pl. a Sega Rallynál vagy az Xpand Rally-nál 😊
Kicsit gyúrjál rá ha nem megy,sokat kell vele játszani és elsõ leszek hidd el,a gyakorlat teszi a mestert 😊
Next PC upgrade: 2022
De én is egyet értek a #4-es hsz-el. 2008-ban ilyet kiadni mint az Off Road? Az kész csõd. <#nyes>#nyes>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
De ahogy látom mást sem....
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ezek pl 1280x1024-es PS2-es képek:

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Deazismerdfelaképrõl topikokati geeeeeeeen!!!!!!!!!
Rohadt idegesítõek már.
Aha, az Agatha Christi topikot láttam. Jó döntés volt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csak van pár kisebb érdekeltségü game mint pl az Agatha Christi kalandgamek azókat már összevonták.Mert most minek legyen 5 külön topik ha összesen van az 5-ben kb 120 komment?
A géjm nem annyira vonz, de a téma, h összevonjunk sok ilyen topikot, aaaz igen.
Fellebezési levelemben is megemlítettem ezt nekik.
Ha mi elkezdenénk, vagyis csak te grebber, akko sztem hamarosan minden össze lenne vonva és máris faszább lenne az sg.
Ford Racing sorozat
A nagy Ford Racing topik
alcímnek meg: Az összes Ford Racing játék topikja vagy valami hasonló, most jobb nem jut eszembe
Ki kéne találni valami jó cimet az egyesített topiknak.Aztán szólni a móderátoroknak hogy valamelyik Ford Racing topikot nevezzék átt arra a többit meg töröljék.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a képrõl csak azt látom hogy 2008-ban ez ronda grafika..
A játéknak nem jósolok hosszú jövõt, #4-es postban lévõ hozzáállás gamerek többségére jellemzõ.
Ismerdfelaképrõl topikokkal is kéne ilyet csinálni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyetért velem valaki?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack