Franciaország - 1 százalékos internetadó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TV más kérdés, de ha szerencsés helyzetben vagy és tudsz válogatni a szolgáltatók közt ott is lehet lefelé tornázni az árakat.
Akkor most kövezzetek meg:én szivesen fizetném mondjuk az adóm 1%-át 'kultúr'
célra, h utána ne baszogassanak pl. a torrentezésért.Inkább, mint valamelyik 1háznak.
Más kérdés, hogy a szolgáltatók szívesen hárítják át a többletfizetési kötelezettségeket a vásárlókra
a szolgáltatásuk árának
emelésével.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
amúgy hogyan van ez?most már inkább bizottságok meg ilyen klubbok döntik el,
hogy mit, hogyan kéne tenni, aztán szólnak a fõmuftinak, hogy van egy ilyen
5letük, aki mégegyszer megbeszél a srácokkal mindent, és azután dönt.
szerintem nem úgy jött ez a gondolat, hogy Szarközi a Barátok közt lévõ
reklámon felhúzta magát, és aszonta, holnap eltöröltetem a reklámokat...
Pl. nezd meg a wikipedia-t: http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy#Family_background
Franciahonban hozta ossze egy magyar es egy gorog bevandorlo. Namost melyik orszag gyermeke kellene, hogy legyen? Es ez mar vagy 50 eve tortent. Ma, az EU-ban mar annyira se lesznek egyertelmu nemzetisegek, mint eddig. Es azt hiszem, ez igy van jol. A sok idiotanak eggyel kevesebb kotozkodesi pontja lesz.
-----------------------------------
Fentiektol fuggetlenul, amit Sarkozy itt kitalalt, az egy egbekialto f***sag, es egyertelmuen megmutatja, hogy inkompetens ember, nem valo vezetoi posztra. A szememben ezzel vegleg elasta magat. Mondjon le.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ez komoly? <#wow3>#wow3>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem értem mi köze az internet és mobil szolgáltatóknak ehhez?
Beépíthetnék a benzin árába is 😊
Szóval, ha adóztatni akarják akkor igenis tessék is érte valamit nyújtani, mint lentebb említették pl. online TV adásokkal.
1) én utálom a reklámokat, általában kimegyek a szobából, amikor az esti film közepén vagy bármilyen mûsorban bevágják. Mellesleg bármit is nézek, az annyival több idejig tart.
2) A közszolgálatiság gyakran eleve deficites, mert nem a népszerûség a cél, hanem létfontosságú információ átadása vagy kultúra közvetítése. Szerintem szégyen és gyalázat, hogy a magyar magántévék híreinek kb fele bulvár, mert még a híradóban is a nézettséget hajszolják, pedig eleve úgy kapnak sugárzási engedélyt, hogy X percet közszolgálati célokra kell felhasználniuk (mint a híradó), mert egyébként nem is lenne híradó azokon a csatornákon.
3) Ha nem lesznek reklámok a közszolg TV-ken, akkor az a reklámbevétel nem veszik el, csak átmegy a magántévékhez, ahol felmegy a TV reklámok másodpercenkénti díja, vagyis több pénzt fognak kapni a döntés következtében, annak megadóztatása pedig teljesen normális: ha ezzel ad nekik az állam, akkor abból vissza is akar kapni.
4) valaki lejebb hõzöngött, hogy õ miért fizessen internetadót a köztévé fenntartásához, ha õ nem is néz TV-t. Reakcióm: LOL! Errõl szól az állami újraelosztás. TB-t is fizetek, akkor is ha nem vagyok beteg és lehet hogy életemben max kétszer megyek kórházba, vki meg egész életében betegeskedik és mégis ugyanannyit fizet, mint én. Nincs ebben semmi különleges.
Mellesleg internetadónak én sem örülnék, de talán érdemes lenne megvárni, hogy mi lesz az egészbõl, mielõtt mindenki elkezd fikázni. Valahogy az sg-n mindig ez megy, mindenki a legokosobbnak hiszi magát és veszekedés van. pedig ez szerintem tényleg egy olyan kezdeményezés, amiben sok lehetõség van és jól és rosszul is elsülhet, fõleg attól függõen, hogy mennyire akarják tényleg jól megvalósítani. Persze itthon mindeki sikít, ha változásról/reformról van szó (érthetõen), de ezt nem itthon csinálják, nem a mi politikusaink, uh nem a magyar reflexekkel kéne reagálni. Én kíváncsian várom mi sül ki belõle.
Bocs, ha vkinek nagyon a lelkébe gázoltam a véleményemmel... :/
mi küldtünk önkénteseket irakba is, csak hogy jók legyünk az amcsiknál, nálunk nagyobb nato országok is megtagadták a segítséget egy esetleges közel keleti politikai konfrontálódást elkerülendõ.
tehát mindenbe megmerítjük a kis merõkanalunkat, gondolkodás nélkül. és ezért jön mindig egy kis közösség aki aktívan ellenzi ezeket az "akár át is vehetnénk és alkalmazhatnánk" esélyes dolgokat.
\"The voices are back... Excellent.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
És ha jobban körülnézel európában,meglátod mennyi hasonló van még más országokban.
Sajna a demokrácia eljutott egy olyan pontra ahol bárki bármit megtehet ha benne van vezetésben.
Az emberek kicsit hõbörögnek de csinálnak valami uj hírverést ami elvonja a figyelmet,majd lassan elfelejtõdik.
Tudományosan állanak kérem mamár a tömegek irányításához,és csak a profit vagy a hatalom a lényeg semmi más!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
indítványozom, h lízingeljük kicsiny hazánkba valamelyik skandináv kormányt...
Én pl eddig sem néztem közszolgálati adót mert ha a hirekre voltam kiváncsi akkor megnéztem a neten, akkor én most fizessek az internet használatom után adót amibõl majd fenntartják azt a tévé adót amit egyébkén sem nézek? vagy ezt most hogy is...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
különben nem értem ezt az internet-adó dolgot. miért kéne még megadóztatni? a tv-n vannak ilyen adók? hogy lenne kiszabva? ha 80 éves öregapó elõfizet a legkisebb de korlátlan csomagra, akkor már potenciális filecserélõ vajon?